контрольні роботи зарубіжної літератури 6 класс л.а.чередник

Слова вдячності вчителю фізкультури л.а.чередник 6 роботи контрольні літератури зарубіжної класс таблиці для читання 1 класс.

Контрольні роботи. Зарубіжна література, 6 клас. 1.Сукупність міфів, переказів, оповідань де в наївно персоніфікованій, наочно-образній, несвідомо-художній формі подавалися явища природи й суспільного життя….(міфологія) Письмовий запис, неперіодичне видання у вигляді зброшурованихаркушів друкованого матеріалу, набір письмових, друкованих, ілюстрованих або порожніх аркушів, виготовлених з паперу, пергаменту або іншого матеріалу, як правило, скріплених з одного боку.Сторони аркуша називаються сторінками…(книга) 5.Зашифрований спосіб викладу думок з натяками і недомовками з метою уникнути цензурної заборони і переслідування… (Езопова мова) « Байка доводить, що навіть справедливий захист не має сили для тих, хто заповзявся чинити кривду ».

Мораль якої байки? («Вовк і Ягня») За жанром твір. Чехова «Хамелеон» — це.

А) оповідання; Б)повість; В) новела; Г) комедія. В оповіданні. Чехова «Товстий і тонкий» використовується прийом. А) порівняння; Б) градації; В) анафори; Г) антитези Герої твору Дж. Лондона шукали на Півночі: Із ким боровся голіруч безіменний герой оповідання Дж. Лондона «Любов до життя»? А) із вовком; Б) з оленем; В) з боргом; Г) з ведмедем. Як звали молодого сліпого бандуриста з повісті. Короленка «Сліпий музикант»? А) Іван; Б) Юрко; В) Василь; Г) Гнат. З’єднайте стрілками назви творів та їхніх авторів.

Як ви гадаєте, чому Біл загинув, а головний герой оповідання «Жага до життя» залишився живим? Дайте визначення художньої деталі, наведіть приклади із вивчених творів. Оберіть серед поданих ті риси характеру головного героя, які допомогли йому вижити в суворих умовах Півночі (за твором Дж. Лондона « Жага до життя»). Доброзичливість, сила волі, віра в себе, любов до природи, витримка, товариськість, повага до оточуючих. Напишіть твір-мініатюру на тему «Моральні уроки літератури» (за вивченими творами. Чехова, Дж. Лондона,. Короленка, Г. Бічер-Стоу). Очумєлов, герой твору. Чехова «Хамелеон», був. А) купцем; Б) поліцейським наглядачем; В) городовиком; Г) губернатором. В описах природи в оповіданні Дж. Лондона «Любов до життя» переважає. А) білий колір; Б) сірий колір; В) чорний колір; Г) синій колір Героїв у творі «Жага до життя» було: Старий Йохим з повісті. Короленка «Сліпий музикант» грав. А) скрипці; Б) гітарі; В) сопілці; Г) фортепіано. Кому з героїв повісті. Короленка «Сліпий музикант» належать слова «Мені тільки здається, що я зайвий на світі»? А) Максимові; Б) Кандибі; В) Петрові; Г) Юркові. З’єднайте стрілками імена героїв з назвами творів, до яких вони належать. Яку роль відіграє мистецтво в житті людини (за твором.Короленка «Сліпий музикант»)? Оберіть серед поданих риси характеру Максима Яценка. Людей з оповідання Р.Д.Бредбері«Усмішка» приваблювали на базарній площі. В оповіданні «Усмішка» чотири поліцейські пильнували… Кліві, герой оповідання Р. Шеклі «Запах думок», сів на планеті З-М-22, тому що. Лерою Кліві (оповідання Р. Шеклі «Запах думок») вдалося перемогти звірів.

«Посередині країни підносилася гора, що займала майже всю територію, а довкола цієї гори, в якої було цілих дві верхівки: одна вище, інша нижче, вилися дороги і доріжки з крихітними мостами і тунелями» — це країна з твору «Джим Ґудзик і машиніст Лукас» … «…він не любив митися — як, втім, і всі хлопчики його віку. Він ніяк не міг узяти в толк, навіщо йому митися, якщо у нього чорна шкіра і все одно не видно, яка у нього шия — брудна або чиста» — це герой твору «Джим Ґудзик і машиніст Лукас» … Фантастична література – це… Кліві нагородили медаллю (оповідання Р. Шеклі «Запах думок»), тому що … Р Бредбері та Р. Шеклі піднімають у своїх творах проблеми … (на прикладі вивчених творів). Характеристика Джима Ґудзика (доведення). Висловте власну думку щодо майбутнього людства. Яким би ви хотіли його бачити? Аргументуйте свою думку.

Люди з оповідання «Усмішка» найбільше ненавидять … За професією Лерой Кліві з оповідання «Запах думок» був … Звірі на планеті З-М-22 (оповідання Р. Шеклі «Запах думок») розуміли один одного завдяки. «Там стояли фантастичні дерева і квіти найхимерніших форм і фарб, але, що дивно, всі вони здавалися прозорими, ніби то зробленими з кольорового скла» — це країна з твору «Джим Ґудзик і машиніст Лукас» … «На голові у нього завжди красувався кашкет, а сам він ходив в незмінному робочому комбінезоні» — це герой твору «Джим Ґудзик і машиніст Лукас» … Конфлікт – це… Том, герой оповідання Р Бредбері «Усмішка», не міг плюнути на картину, тому що… У творі М. Енде «Джим Ґудзик і машиніст Лукас» утверджуються моральні цінності. Характеристика машиніста Лукаса (доведення). Категорія: Тестові завдання з української мови Автор: Вчитель української мови та літератури Лук’янчук Оксана Валеріївна Використання тестових завдань на уроках української мови та літератури сприяє розвитку логічного мислення учнів, забезпечує позитивну […] Літературний диктант за новелою Рюноске Акутаґава «Павутинка» Автор: вчитель зарубіжної літератури Кузьменко Ірина Володимирівна Літературний диктант призначений для перевірки знань учнями тексту новели, а також для її закріплення змісту.

Може […] Дидактичні матеріали до теми: “Кількість речовини. Розрахунки за хімічними формулами” 8 клас Автор: вчитель біології та хімії Красновид Вікторія Володимирівна САМОСТІЙНА ТЕСТОВА РОБОТА Мета: перевірити знання учнів та їхні вміння […] Тематична контрольна робота з природознавства з теми “Природа навесні” Автор: Вчитель початкових класів Могильникова Любов Володимирівна Варіант І Прізвище, ім’я______________________ 1. Який птах одним із перших повертається із вирію? А […] Тематична контрольна робота з перевірки сформованості навичок усних обчислень для учнів 2-их класів Автор: Вчитель початкових класів Могильникова Любов Володимирівна Окремий вид тематичної перевірки є перевірка навичок усних обчислень у […] Тестові завдання для 8 класу з теми “Література XX- XXI століття” Автор: вчитель зарубіжної літератури Волкова Юлія Вікторівна Тестові завдання можна використовувати для проведення контрольної роботи після вивчення сучасної літератури. […] Інтелектуальна гра за казками Шарля Перро Автор: Вчитель зарубіжної літератури Мартинюк Уляна Володимирівна У матеріалі запропоновані завдання для інтелектуальної гри “Перший мільйон” за казками Шарля Перро “Червона Шапочка” і “Попелюшка”. […] Підсумкова контрольна робота з геометрії для 9 класу Автор: вчитель фізики, математики Дяківнич.В Підсумкова контрольна робота з геометрії, 9 клас 2 варіанти Завантажити документ на диск. Контрольна робота по темі «Поведінка тварин» Автор: вчитель біології Тарасенко Марина Петрівна Контрольна робота по темі «Поведінка тварин» для 7 класу розроблена згідно Державного стандарту з використанням завдань на відповідність, […] Географічні задачі з тем Визначення напрямів на місцевості, Час на Землі, Біосфера. Автор: вчитель географії Шукалюков Юрій Львович Задачі розраховані на використання під час підготовки до олімпіад, конкурсів, змагань з […] Зарубіжна література. Зошит для контрольних і самостійних робіт. 9 клас Евгения Волощук. Тетради для 7 класса (новая программа) Зошити для 7 класу (за новою програмою). Зошит для контрольних і самостійних робіт з зарубіжної літератури 7 клас. Волощук Є., Слободянюк О. В наличииОптом и в розницу. 30 грн.

В наличии. Дата надходження матеріалів: 20170815 Вхідний номер: 596 Кінцевий термін розгляду поданих документів: 20171115 Автор(и): Є.В. Волощук, Н.В. Онищенко Видавництво,організація, установа чи підприємство: ТОВ “Видавництво “Генеза” Рецензенти: Відповідальні за процедуру проходження рукопису: О. Симонова Експерти: Результати розгляду рукопису: Рукопис на опрацюванні. >. Зошит для контрольних і самостійних робіт, автори: Волощук Є.В., Слободянюк О.М. — Світова література, 6 клас. Купити Світова література, 6 кл. в інтернет-магазині »Букварик» з доставкою. Автори: Волощук Є.В., Слободянюк О.М. Гриф Міністерства освіти: Схвалено д Мова: Українська Обкладинка: М`яка Сторінок: 112 Формат: 70х100/16 Видавництво: Генеза. Новый комментарий. Оставьте свой отзыв. Учебник Зарубіжна література 8 клас Є.В. Волощук, О.М. Слободянюк (2016 рік).

5747. Авторы: Є.В.

Слободянюк.

Год: 2016 |. Класс: 8 |. Предмет: Зарубіжна література |. Читать онлайн.

Скачать учебник.

Все такие книги и учебник Зарубіжна література 8 клас Є.В. Слободянюк 2016 года выпуска в том числе, можно скачать совершенно быстро и очень легко. Вам не придется проходить процесс регистрации, что значительно позволяет сэкономить Ваше время. Соберите все пособия для восьмого класса на смартфоне и пользуйтесь ими на протяжении учебного года. Получайте новые знания и высокие отметки вместе с нами. Учится просто, если подружиться с ВШКОЛЕ.КОМ. Завантажити контрольні роботи з зарубіжної літератури за 7 клас ✅ Безкоштовно на сайті «На Урок». Багато корисних матеріалів для вчителів та репетиторів. До підручника Зарубіжна література 7 клас (Волощук Є.В.) docx. Підсумкова контрольна робота. Зарубіжна література, 7 клас, Додав(-ла) Богонос. 29 травня 195 0. Контрольна робота з зарубіжної літератури на тему:»Сучасна література. Я і світ», 7 клас. Зарубіжна література, 7 клас, 1 відгук. 1. Додав(-ла) Козак О. І. 25 травня 1239 До підручника Зарубіжна література 7 клас (Волощук Є.В.) pdf. Тест «Пригоди Шерлока Холмса». Кабінет зарубіжної літератури.

Поиск по сайту. Навигация. Варіанти контрольних робіт для 5 класу. Варіанти контрольних робіт для 6 класу. Варіанти контрольних робіт для 7 класу. Варіанти контрольних робіт для 8 класу Варіанти контрольних робіт для 9 класу Варіанти контрольних робіт для 10 класу Варіанти контрольних робіт для 11 класу. Збірки завдань для контролю і оцінювання. Sign in|Recent Site Activity|Report Abuse|Print Page|Powered By Google Sites. Зошит для контрольних і самостійних робіт зі світової літератури призначено для перевірки знань, набутих учнями в процесі вивчення програмового матеріалу 6-го класу. Цей навчальний посібник містить запитання і завдання, що допоможуть учителю здійснювати тематичний контроль текстуального вивчення творів, розуміння теоретичних понять, розвитку зв`язного мовлення, уміння виконувати творчі завдання тощо. Запропоновані контрольні та самостійні роботи відповідають сучасним досягненням методичної науки та враховують індивідуальний підхід до навчання. Зошит для контрольних і самостійних робіт із зарубіжної літератури призначено для перевірки знань, набутих учнями в процесі вивчення програмового матеріалу 9-го класу. Цей навчальний посібник містить запитання і завдання, що допоможуть учителю здійснювати тематичний контроль текстуального вивчення творів, розуміння теоретичних понять, розвитку зв’язного мовлення, уміння виконувати творчі завдання тощо. Характеристики зарубіжна література 7 класа. До підр. Волощук, Слободянюк “Зар. літ 7 кл.“ Волощук, Слободянюк Зар. літ 7 кл.» в организации «AllBook» через нашу торговую площадку BizOrg.Su. Зошит для контрольних і самостійних робіт в Гала-маркет. (Контроль знань, на весь рік) ☎ 0-800-33-02-52. Клас — 5 клас Новинки 5-11 клас Новинки 1-4 клас Распродажа 1 клас НУШ 2 клас НУШ 3 клас НУШ 4 клас ДПА 4 клас 2020 5 клас 6 клас 7 клас 8 клас 9 клас 10 клас 11 клас ДПА 9 клас 2020 ЗНО 2020. Книги.

Клас: 5 клас. Підручник ознайомлює з художніми творами зарубіжної літератури, вивчення яких передбачено оновленою програмою для закладів загальної середньої освіти.

Видання містить інформацію про життя і творчість авторів художніх текстів, орієнтовні рекомендації для самостійного читання, цікаві рубрики, систему диференційованих запитань і завдань, добірку ілюстрацій. График работы. Карта. Зарубіжна література 6 клас Зошит для контрольних і самостійних робіт Програма 2019 Авт: Є. Волощук Вид: Генеза.

Оптом и в розницу. В наличииКупить. Перезвоните мне. У видавництві виходять друком підручники й посібники для початкової, середньої та старшої школи, професійно-технічної освіти, вищої школи; наукові, науково-популярні й мистецькі видання; художня література. Книжки видавництва займають перші позиції українських книжкових рейтингів і мають численні призи й нагороди. Підручники для загальноосвітніх навчальних закладів з 2005 р.

впевнено стають переможцями Всеукраїнського конкурсу підручників. Достовірність інформації, висока якість змісту й гармонійне художнє оформлення, актуальність видань і чудові автори — кожен професіонал в обраній сфері — ос. Інтернет-магазин Ранок — 10 000 книг українською та російською мовами.

Тут можна купити книгу на будь-який смак. Дитячі книги.

Казки, скоромовки, книжки-панорамки, альбоми для наліпок. Книжки для підготовки до школи. Світові бестселери. Великий вибір кулінарних книг. Наочні посібники.

Розвиваючі ігри. Набори для творчості. Навчальна література. Енциклопедії. Словники.

Сезонні акції та знижки на кращі книги. Доставка книг поштою або кур’єром. Найактуальніші новини для викладачів у «Клубі вчителів». Зошит для контрольних і самостійних робіт із зарубіжної літератури призначено для перевірки знань, набутих учнями в процесі вивчення програмового матеріалу 8-го класу. Цей навчальний посібник містить запитання і завдання, що допоможуть учителю здійснювати тематичний контроль текстуального вивчення творів, розуміння теоретичних понять, розвитку зв»язного мовлення, уміння виконувати творчі завдання тощо. Запропоновані контрольні й самостійні роботи відповідають сучасним досягненням методичної науки та враховують індивідуальний підхід до навчання. Зошит Для Контролю Навчальних Досягнень Учнів Зарубіжна Література 7. Зошит Для Контролю Навчальних Досягнень Учнів Зарубіжна Література 7 mp3.

Зошит для контролю навчальних досягнень учнів Зарубіжна література 7 клас І Л Столій. 7 Клас Зарубіжна література волощук генеза. 35 786.13 kb 2.6K. Скачать. 7 Клас українська література зошит для контрольних робіт авраменко грамота. 27 606.45 kb 5.3K. 8 класс. Мировая литература.

Зарубіжна література, 8 кл., зошит для контрольних і самостійних робіт автори: волощук є, слободянюк о.м. Зарубіжна література, 8 кл., Зошит для контрольних і самостійних робіт Автори: Волощук Є, Слободянюк О.М. Минимальная сумма заказа — 150 грн. Зошит для контрольних і самостійних робіт містить запитання і завдання, які допоможуть учителю здійснювати контроль знань учнів щодо тектсуального вивчення творів, розуміння теоретичних понять, розвитку зв’язного мовлення, позакласного читання, уміння виконувати творчі завдання тощо. Когда появятся Відповіді до зошиту для контролю знань Світова література 9 клас Л.А.

Чередник. 1Нравится Показать список оценивших. хтось знає автора зошита для контрольних робіт з історії україни 7-9 класи зошит червоного кольору в нас наступного тижня кр не можу найти буду дуже вдячний. Нравится Показать список оценивших. 9 дек 2013. Зарубіжна література. 9 клас : зошит для контролю навчальних досягнень учнів Л. Столій. — Харків : Вид-во «Ранок», 2017. — 48.

ISBN 978-617-09-3504-5. Зошит відповідає чинній програмі з зарубіжної літератури для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів з урахуванням остан- ніх змін. Посібник містить матеріал для різних видів контролю навчальних досягнень учнів із зарубіжної літератури.

Матеріали для поточного і підсумкового контролю подаються у двох рівнозначних варіантах. Завдання диференційовані за рівнями складності.

На сайті interactive.ranok.com.ua розміщений електронний додато.

Во Львове, Луцке, Черновцах купить 5 клас Зарубіжна література, Зошит для контрольних і самостійних робіт, Волощук Є Генеза с доставкой в Киеве как можно быстрее — это к нам! Интернет-магазин Ваш помощник в мире 5 класс Всемирная литература учебники и тетради и смежных товаров: учебников, пазлов Castorladnd, настольных игр, Монополия, книг и руководств по ремонту и эксплуатации автомобиля, Экзаменационных Билетов Гаи, Правил Дорожного Движения, художественной литературы различных тематик и направлений, а также детские сказки, энциклопедии, развивающие книжки и домашняя библиотека шко. Зарубіжна література 7 кл. Подробная информация о товаре/услуге и поставщике. Цена и условия поставки. Зошит для контрольних і самостійних робіт, за новою програмою, Є. Волощук, О. Слободянюк, тетрадь по зарубежной литературе 7 класс для самостоятельных и контрольных работ на украинском языке, видавництво Генеза, по новой программе, издательство Генеза. відповідність новій програмі із зарубіжної літератури (2012 р. зі змінами 2015 року). послідовна реалізація авторської навчально-методичної концепції. система диференційованих запитань і завдань для перевірки знань, умінь і навичок учнів. Зошит для контрольних і самостійних робіт із зарубіжної літератури призначено для перевірки знань, набутих учнями в процесі вивчення програмового матеріалу 7-го класу. Цей навчальний посібник містить запитання і завдання, що допоможуть вчителеві здійснювати тематичний контроль текстуального вивчення творів, розуміння теоретичних зрозуміти, розвитку зв’язку язного мовлення, уміння виконувати творчі завдання тощо. (Лист ІІТЗО від 25.06.2015 № 14.1/12-Г-574). Зарубіжна література зошит для контрольних і самостійних робіт 7 клас Є. Слободянюк Генезу. Товар входить в категорії. Зарубіжна, Світова література 7 клас. Характеристики Зошит.

Зошит для контрольних і самостійних робіт для 7 класу із Зарубіжної літератури за Новою програмою складено до підручника Зарубіжна література 7 клас Нова програма Авт: Волощук Є. Слободянюк О. Вид-во: Генеза.

Зошит для контрольних і самостійних робіт із Зарубіжної літератури для 7 класу за Новою програмою складено до підручника Зарубіжна література 7 клас Нова програма Авт: Волощук Є. Вид-во: Генеза та призначено для перевірки знань, набутих учнями в процесі вивчення програмового матеріалу 7-го класу. Войдите, чтобы оценить. Зошит для контрольних робіт зарубіжна література Волощук 7 клас. 23 0. Жалоба. Комментарии (0). По дате По дате Популярные.

Нет комментарий. Войдите, чтобы комментировать. Зошит для самостійних та тематичних контрольних робіт. Істер, вид-во Генеза: 0:24. Зошит для контрольних робіт з математики 4 клас за новою програмою. Petrovka Online. มุมมอง 4.1K4 ปีที่แล้ว. Зошит для контрольних робіт з математики 4 клас за новою програмою Переглянути за посиланням: Наш сайт: 0:29. Зошит для практичних робіт лабораторних досліджень і дослідницького практикуму з біології 6 клас Бал. มุมมอง 1.2K3 ปีที่แล้ว. Презентація підручника «9 клас» для шкіл з українською мовою 0:29.

Українська література 6 клас Робочий зошит Авраменко. Волощук Є.В. Видавництво Генеза ✔Прайсові ціни ✔Знижки ✔Швидка доставка.

Заходьте! Видавницво: Генеза ISBN: 9789661107532 Кількість сторінок: 80 Палітурка: М’яка Є у наявності Ціна: 30.00 грн. Зарубіжна література 8 клас. Підсумкові контрольні роботи 6 клас.

Електронні версії збірників завдань 2011 року. На цій сторінці розміщені електронні версії збірників призначених для проведення підсумкових контрольних робіт у 6 класах загальноосвітніх навчальних закладів у 2011 році. Увага! Кількість варіантів завдань підсумкових контрольних робіт із української мови, російської мови, а також інтегрованого курсу Історія України. Всесвітня історія зменшена у відповідності з листом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту №1/9-324 від 29.04.2011 року «Про проведення підсумкових контрольних робіт». Оновлені варіанти завдань, що мають використовуватися навчальними закладами при проведенні підсумкових контрольних робіт у 6-х класах в 2011 році: Українська мова. 6 клас. (Варіанти завдань); Історія України.

Всесвітня історія. (Інтегрований курс). Підсумкова контрольна робота (Варіанти завдань); Математика. (Варіанти завдань); Математика. 6 класс. Итоговая контрольная работа. (Російською мовою) (Варианты заданий); Англійська мова. Підсумкова контрольна робота (Варіанти завдань. Текст для аудіювання); Німецька мова. Текст для аудіювання); Французька мова.

(Варіанти завдань. Текст для аудіювання); Русский язык. Итоговая контрольная работа (Варианты заданий). Українська мова.

6 клас: Підсумкові контрольні роботи (для шкіл з українською та російською мовами навчання). Автор: Молочко. Р., Вид. група «Основа», 2011; Англійська мова. 6 клас: Підсумкові контрольні роботи. Автор: Мясоєдова, Вид-во «Ранок», 2011; Німецька мова. Автор: Панченко М., Вид-во «Ранок»; Математика. Автори: Автори:. Г. Мерзляк,. Б. Полонський, Н

Прокопенко, М Якір., Вид-во «Ранок», 2011; Французька мова. Автори: Л.

Казанцева, М. Сніжкова, Вид-во «Ранок», 2011; Русский язык. 6 класс: итоговые контрольные работы. Авторы: Е Зима,.

Шевченко, Издательство «Ранок», 2011; Історія України. Всесвітня історія (інтегрований курс). 6 кл.: Підсумкові контрольні роботи. Автор: Святокум О. Є., Вид-во «Літера» ЛТД, 201 Категорія: Конспект уроку із зарубіжної літератури для учнів 6-го класу на тему “Красою Японії народжений” Тема. Своєрідність розвитку японської літератури.

Мацуо Басьо. Хоку – поезія враження, пізнання, душевного перевтілення. Мета: ознайомити […] Особливості вивчення зарубіжної літератури в 5 – 6 класах У роботі розглядаються методи, прийоми, етапи вивчення художнього твору, різні види його аналізу, подаються розробки уроків. Користуючись представленими матеріалами, можна в […] Розробка уроку зарубіжної літератури для 8-го класу на тему: “Вічна музика сонету” Тема уроку. “Вічна музика сонету”. Сонет у світі Данте, Петрарки,. Шекспіра Мета: поглибити і розширити знання учнів, […] Конспект і презентація до уроку із зарубіжної літератури на тему: Середньовіччя як доба, її хронологічні межі та специфічні ознаки в історії європейських і східних літератур. Вплив релігії, філософії на літературу […] Конспект уроку зарубіжної літератури на тему “Поль Верлен – майстер імпресіоністичної та символістської лірики. «Поетичне мистецтво» – віршований маніфест символізму” для студентів І курсу ВНЗ Автор: викладач зарубіжної літератури ВНЗ […] Літературні диктанти із зарубіжної літератури для учнів 5-9 класів Автор: Учитель зарубіжної літератури, української мови та літератури Василенко Вікторія Владиславівна Подані матеріали містять літературні диктанти, які можна використовувати вчителям зарубіжної […] Конспект уроку із зарубіжної літератури для 8 класу: “Краса справжніх людських стосунків в сонетах. Шекспіра Сонет 116” Автор: вчитель української мови і літератури та зарубіжної літератури Унцеску Ірина Володимирівна […] Конспект і презентація до уроку із зарубіжної літератури на тему: “Чи є місце таким, як Геракл, у сучасному світі?” Автор: вчитель зарубіжної літератури Фокша Наталія Іллівна Геракл – улюблений герой […] Конспект уроку із зарубіжної літератури для 11 класу на тему: “Роальд Даль “Дорога в рай” Автор: вчитель української мови і літератури та зарубіжної літератури Унцеску Ірина Володимирівна Це урок-дослідження, на […] Літературний диктант за новелою Рюноске Акутаґава «Павутинка» Автор: вчитель зарубіжної літератури Кузьменко Ірина Володимирівна Літературний диктант призначений для перевірки знань учнями тексту новели, а також для її закріплення змісту. Може […]

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

модификация рхл 14 торрент

закріть страницу однокласники

криптопро pdf 2 0 серийный номер

уроки музыки для детей донотный период нотная грамота белованова маргарита евгеньевна

гдз тетрадь по литературному чтению 4 класс вера науменко ответы