конспекти відкритих уроків з фізкультури 4 клас українською мовою

Інформатика 6 клас уроків фізкультури 4 з українською клас конспекти мовою відкритих контрольні завдання з базової дисципліни історія україни 10 клас.

Відеоуроки для 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 та 9, 10 і 11 класів (ОНОВЛЕНО) У зв’язку із впровадженням карантину та переходом учнів на дистанційне навчання багато телеканалів розпочинають трансляцію відеоуроків як у своїх ефірах так і на ютуб каналах. На даній сторінці опубліковано найпопуляршіні відеоуроки. Друзі, якщо Вам відомо цікаві відеоуроки, додайте їх у коментарі а ми їх додано до даної статті. Відеоуроки для учнів 1-4 класів (Всеукраїнська школа онлайн МОН) На YouTube МОН можна переглянути уроки абсолютно для кожного класу.

Для зручності користувачів там працюють окремі списки відтворення.

Тепер, зокрема, і для початкових класів: Відеоуроки для учнів 5-11 класів (Всеукраїнська школа онлайн МОН) Всеукраїнська школа онлайн. Топ-10 YouTube каналів для підготовки до ЗНО за версією сайту Освіта.UA у 2020 році. ZNOUA. Розміщені на каналі відеоуроки поділяються на рубрики, найбільші з яких стосуються історії України, англійської мови, української мови та літератури. Також є відео лекції з інших предметів. EdEra. Освітня платформа EdEra пропонує безкоштовні курси з підготовки до ЗНО. Також платформа має свій власний YouTube канал, де в окремій рубриці «Готуйся до ЗНО з EdEra» викладені відеоуроки з української мови та літератури, англійської мови, історії, математики та біології.

На всі двісті. Викладач Анна Огойко розмістила на каналі відеоуроки для підготовки до ЗНО з української мови. Лекції охоплюють кілька рубрик, серед них: «Типові помилки у творах ЗНО», «Найтиповіші завдання ЗНО», «Проблемні питання української мови», «5 найпроблемніших завдань ЗНО (і як їх робити!)». Вне школы. На каналі розміщені відеоуроки з різних предметів, а також відео уроки, у яких розглядаються завдання за попередні роки. Основні рубрики каналу: уроки підготовки до ЗНО, лайфхак_англійська мова, лайфхак_історія України, експрес-підготовка до ЗНО з географії, лайфхак_математика, лайфхак_українська мова та література.

Канал Сергія Ткаченка. На каналі розміщені відеоуроки з математики. Автором уроків є викладач Сергій Ткаченко, який оригінально на прикладах та з гумором допомагає зрозуміти і вирішити найскладніші задачі та рівняння. Be Smart Будь розумним. Онлайн-проект Be Smart пропонує курси для підготовки до ЗНО, а також викладає свої відео уроки на власному YouTube каналі.

Усі відео уроки розділені на рубрики за предметами: українська мова та література, історія України, математика, біологія, англійська мова. Окремою рубрикою виокремлено вебінари, на яких розглядаються завдання та надаються рекомендації щодо пробного ЗНО. На Урок: онлайн-школа. На каналі розміщені відеоуроки, записи вебінарів та лайфхаки ЗНО-2020 щодо різних предметів, а також розгляд завдань ЗНО за попередній рік. YouTube канали РОЗУМСКУЛ. РОЗУМСКУЛ – це ціла серія YouTube каналів, яка буде корисною для підготовки до ЗНО. Кожен з каналів присвячений окремому предмету: математиці, історiї, географії, біології, англійській та українській мовам. Відеоуроки для 1-2 класів. Відеоуроки для 3-х та 4-х класів. Територія трансляції – м. Дніпро, Кривій Ріг, Нікополь, Новомосковськ, Підгородно, Верхньодніпровськ, Синельникове та інші населені пункти Дніпропетровської області, Запоріжжя та Запорізька область. Відеоуроки для 1- 4 класів.

Відеоуроки для 5, 6, 7 та 8-х класів.

Відеоуроки для підготовки до ЗНО на Оsvita-omr. Сайт та YouTube-канал Нової школи (1-11 класи) Відеоуроки для 5-11 класів (телеканал Z Запоріжжя) Відеоуроки для учнів 11-х класів на телеканалі «Київ» Відеоуроки будуть виходити щодня по буднях, по три-чотири на день. Тривалість – 30 хвилин. Всього в програмі трансляцій — 12-13 предметів: біологія, хімія, українська мова та література, історія України, світова історія, географія, фізика, алгебра, геометрія, німецька, англійська мови. Відеоуроки для учнів 11-х класів на телеканалі « СТС » (Суми) Суми та Сумська область. Телеуроки транслюються щодня о 10.00, починаючи з 18 березня 2020 року (програма «Онлайн-урок»). Віртуальна школа “Ранок” (1-11 класи) Освіта має бути доступною для всіх, а карантин — не перешкода для поліпшення навичок та поглиблення знань, — вирішили ми у видавництві «Ранок». Тому до завершення карантину проводимо безкоштовні онлайн-уроки для учнів та віртуальні педради для вчителів у Віртуальній школі «Ранок» Безкоштовний доступ проєкту «Розумники» (Smart Kids) (1-4 класи) У рамках реалізації Всеукраїнського проєкту «Розумники» (Smart Kids) для всіх шкіл України відкрито безкоштовний доступ до 50 електронних освітніх ресурсів для 1–4 класів з української мови та математики (edugames.rozumniki.ua/subscribe/). Онлайн уроки з математики на платформі GIOS. Онлайн платформа GIOS (gioschool.com/) на час карантину надає безкоштовний доступ до всіх онлайн курсів з математики (5-9 клас) для всіх вчителів і учнів? Учень має зв’язок з вчителем на платформі, тож, вчитель може контролювати роботу учнів на платформі. Чудовий засіб для навчання математики дистанційно. Підготовка до ЗНО на сайті prometheus. На сайті prometheus.org.ua/zno/ доступні курси для підготовки до ЗНО з української мови та літератури, історії України, математики та з англійської мови. Онлайн уроки із шкільних предметів. Математика. Категорія: Конспекти уроків. Конспект уроку із зарубіжної літератури для учнів 6-го класу на тему “Красою Японії народжений” Тема. Своєрідність розвитку японської літератури. Мацуо Басьо. Хоку – поезія враження, пізнання, душевного перевтілення. Мета: ознайомити […] Конспект уроку-проекту для 3 класу з предмету “Я у світі” Тема проекту: « Будь патріотом своєї країни » Ключове питання: Що таке патріот?

Що означає вислів « Будь патріотом своєї […] Конспект уроку з фізики для учнів 10-го класу на тему “Газові закони” Фізика 10 клас Тема: Газові закони Мета: ввести поняття «ізопроцес», вивчити газові закони; формувати вміння пояснювати закони з […] Розробка уроку зарубіжної літератури для 8-го класу на тему: “Вічна музика сонету” Тема уроку.

“Вічна музика сонету”. Сонет у світі Данте, Петрарки,. Шекспіра Мета: поглибити і розширити знання учнів, […] Курс за вибором. Розвиваючий урок з економіки в 4 класі на тему: “Гроші. Функції грошей” Автор: Вчитель початкових класів Єськіна Ірина Іванівна Даний урок знайомить учнів з тим як виникли […] Конспект уроку з біології для 8 класу на тему: Узагальнення знань з теми «Травлення» Автор: Вчитель біології Бойко Наталія Василівна Тема: Узагальнення знань з теми «Травлення» Мета: в ході виконання […] Конспект уроку з літературного читання для учнів 2 класу на тему: Виразне читання оповідання “Як зайчик грівся проти місяця” Автор: Вчитель початкових класів Глушко Галина Володимирівна Конспект уроку з літературного […] Конспект і презентація до уроку із зарубіжної літератури на тему: Середньовіччя як доба, її хронологічні межі та специфічні ознаки в історії європейських і східних літератур. Вплив релігії, філософії на літературу […] Конспект уроку трудового навчання для 1 класу з презентацією на тему: “Виготовлення рибки – клоуна в техніці “оригамі”. Створення підводного світу” Автор: вчитель початкових класів Власюк Галина Вікторівна Даний урок […] Конспект уроку математики 2 клас Автор: вчитель початкових класів Петренко Світлана Михайлівна Тема: «Складання таблиці множення числа 3.Знаходження значень виразів на дії різного ступеня. Задачі на ділення.» Мета: ознайомити учнів […] Категорія «Відеоуроки дистанційного навчанння» Відеоуроки для учнів 1-4 класів (Всеукраїнська школа … Відеоуроки для дистанційного навчання 1, 2, 3 і 4 класи. Рекомендуємо переглянути Відеоуроки для 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 та 9, 10 і 11 класів (ОНОВЛЕНО) Якщо Вам відомо цікаві відеоуроки, додайте їх у коментарі а ми їх додано до даної статті. Відео уроки для 1 класу Українська мова 1 клас Математика 1 клас: Мистецтво 1 клас: Музика 1 клас: Малювання 1 … Поради для вчителів, як пережити карантин та дистанційне навчання. Уже не перший раз українські школи, через карантин, переходять в режим дистанційного навчання. Вірус не хоче так легко здаватись, епідемія триває. Карантин виявився довшим, ніж ми очікували, і ось страшний сон багатьох українських вчителів знову повторюється. Але не варто налаштовуватися на негатив. Що робити та як з користю для себе пережити карантин та дистанційне навчання? … Найкращі інтернет-ресурси та віртуальні лабораторії для проведення дистанційних уроків з хімії, фізики, математики, біології, географії, історії та інших дисциплін. Тисячі шкіл у всьому світі переходять на дистанційне навчання через пандемію ГРВІ-CoV-2 (COVID-19). Директори, керівники шкільних відділів та вчителі стикаються з проблемою організації результативного електронного навчання дистанційно.

Це включає пошук відповідних навчальних платформ та інструментів, пошук або створення цифрового навчального контенту, впровадження засобів та процедур електронних комунікацій та багато інших завдань. Крім цього, педагоги завжди перебувають у … Інтернет-сервіси в роботі вчителя інформатики. Уроки інформатики, під час дистанційного навчання проводити досить важко, так як в учнів може бути відсутнє необхідне програмне забезпечення. Щоб полегшити навчальний процес вчителям та учням, пропонуємо базу онлайн-сервісів, які можна використовувати під-час вивчення різних тем з інформатики у всіх навчальних класах. 10-11 клас Моделі і моделювання. Аналіз та візуалізація даних Google Таблиці Microsoft Office … Відеоуроки для 4 класу.

Пропонуємо переглянути відеоуроки для учнів 4 класів. Сторінка буде доповнюватись, тому просимо Вас долучитись до доповнення даної сторінки у коментарях від Facebook. Допоможемо один одному зробити дистанційне навчання кращим. Рекомендуємо Популярні відеоуроки під час всеураїнського карантину (березень-травень 2020р.) Українська мова (мова та літературне читання) Англійська мова Я у світі Музичне мистецтво Образотворче мистецтво Математика Природознавство … Де шукати відеоуроки, навчальне відео та подкасти? Сьогодні вчитель має бути готовим до переходу на викладання з використанням технологій дистанційного та змішаного навчання, яке неможливо організувати без відеоуроків та навчального відео. Не завжди у педагогів є можливість створювати своє якісне навчальне відео через брак якісної техніки, програмного забезпечення для обробки відео та навичок створення навчального відео, а тому на допомогу прийдуть сайти та Youtube-канали з готовими … Дистанційне навчання з фізкультури на час карантину (20 хв. ВІДЕО) Якщо ви на карнтині, то не потрібно забувати про такий предмет як фізична культура.

Цей урок розповість вам як на протязі усього дня потрібно використовувати фізичні вправи для нормального функціювання вашого організму. Нагадаємо, на сайті опубліковано онлайн-трансляції відеоуроків для усіх класів (1-11 класи) від міської ради м. Дніпра, які розпочалась з 23 березня. Відеоуроки для учнів 1-4 класів (Всеукраїнська школа … Розклад уроків (5 тиждень) проєкту “Всеукраїнська школа онлайн” 5-11 класи. 4 травня 2020 року, розпочинається п’ятий тиждень роботи Всеукраїнської школи онлайн. Нагадаємо, усі відеоуроки МОН згруповані у плейлисти для 5-11 класів (МОН) та уроки для 1-4 класів (МОН). Категорія: Конспекти уроків. Задачі на ділення.» Мета: ознайомити учнів […]

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

криптопро pdf 2 0 серийный номер

бізнес-курс англійської мови і.с.богацький н.м.дюканова 1998

уроки музыки для детей донотный период нотная грамота белованова маргарита евгеньевна

презентация на тему умови збереження психічного та фізичного здоровья дошкільників

dasan h660rw инструкция на русском