ігри 2006 року через торент про 2 світову війну

Мій конспект інформатика 5 клас ігри війну про 2006 2 торент світову через року розробки уроків природознавства 2 клас гільберг.

Ігри про Першу Світову війну на PC gameshare.com.ua — ігровий підхід 5.2 —> Привіт! Тут зібрані кращі ігри про Першу Світову війну, ігри постійно відстежуються і коли виходять новинки, то відразу ж потрапляють сюди. Окремо я зробив добірку стратегій про Першу Світову війну. Також є відмінна добірка стратегій про Другу Світову війну. Iron Storm.

Iron Storm — являє собою суміш раннери, пригод і нікого симулятора диверсанта зі своєї альтернативною історією. Західна Німеччина, березень 1964 р. Перша Світова війна ще не закінчилася, головний герой лейтенант Джеймс Андерсон, повинен проникнути в тил ворога і знищити ключові позиції ворога. Так графіка і геймплей у гри вже застаріли, але навіть зараз для багатьох вона є непоганим еталоном старих ігор. Гра наповнена атмосферою і відбувається в окопах Першої світової війни з елементами навколишнього середовища, таких як паркани з колючим дротом, бункери, шахти, газу війни і снайперів все це перемішується з новими технологіями вертольоти, лазери, електроніка та багато іншого. У грі є 6 нелінійних рівнів, присутні головоломки. Wings of Honour: Battles of the Red Baron. Battles of the Red Baron — авіасимулятор Першої світової війни. Сюжет гри починається в 1916 р.

Манфред фон Ріхтхофен і його ескадрилья, наносять серйозну поразку в повітряних боях проти Союзних військ. У відповідь на це Союзники створюють спеціальну ескадрилью «Ангели знищення». В яку входять тільки кращі пілоти Союзних військ. Головне завдання ескадрильї – збити Червоного Барона і покласти кінець пануванню його «Літаючого цирку» в повітрі.Вам пощастить взяти в руки штурвал найвідоміших літаків цього періоду. Тільки від вас залежить, чи залишиться Червоний Барон королем небес, або йому доведеться загинути в битві. Битва відбувається в надзвичайно динамічному, наповненому захоплюючими подіями світі, який як не можна краще уособлює час Першої світової війни. Захоплюючі бойові дій (повітряні сутички, бомбардування, розвідка і протиповітряна оборона).

Широкий вибір з 24 літаків, надзвичайно правдоподібно відобразили найбільш відомі винищувачі Першої світової війни; ви можете вибирати між видом з кабіни пілота і видом збоку. Деталізоване і насичене ігрове оточення і багато іншого.

First Eagles: The Great Air War 1914-1918 (Орли першої світової) Орли Першої Світової — Авіасимулятор присвяченій авіації Першої Світової війни у грі представлені такі моделі як: французький SPAD XIII, німецький Fokker D. VIIF і британський RAF S. E. 5a.

В цілому в момент виходу від гри чекали багато чого, але судячи з відгуків вона не дала того, чого від неї очікували. У грі мало реалістичності. Немає зльоту і посадки, якщо це не включити спеціально в опціях. Як правило гравець відразу ж виявляється в повітрі, де відбувається бій.

Коптить можна бачити перед собою прилади але і тільки. Але в цілому ви просто літаєте в повітрі стріляючи у ворогів і намагаючись не потрапити під їх удар, перемігши повертаєтеся на базу. Flyboys squadron. Flyboys squadron -гра за мотивами приємного кінофільму «Ескадрилья Лафайєт». Ескадрилья дійсно існувала в часи Першої Світової була американською добровольчої ескадрилью, яка воювала в складі французьких ВПС до вступу США. Гра має кілька (13) невеликих місій, але в основному заточена під мультиплеер для онлайн гри між гравцями. У грі представлено 10 моделей літаків тієї епохи. 1914: Shells of Fury (Під Олександрівським прапором) 1914: Shells of Fury («Під Андріївським прапором») — перший і поки єдиний симулятор бойової субмарини періоду Першої Світової війни. З урахуванням найдрібніших нюансів і деталей у ній представлені моделі російських і німецьких підводних човнів, бойових кораблів і торгових суден, аеропланів і дирижаблів того часу. Німецька сторона буде брати участь у крейсерських операції в Атлантиці, воювати з кораблями Антанти в Північному морі, оскаржувати простори Балтики. Російські підводники зможуть воювати на Чорному або Балтійському морі, в тому числі у складі Чинного загону червоного Балтійського флоту. Просунуті гравці зможуть контролювати всі сторони корабельної життя, починаючи від ходової частини і закінчуючи навігаційним відсіком, гравці які не люблять вдаватися в подробиці можуть віддати все господарство під управлінням ШІ, а самим зайнятися полюванням на ворога з допомогою гармат, кулеметів і торпедних апаратів. Основна мета гри – виконання призначених завдань від Північного і Балтійського морів до Атлантики. Протягом всієї гри необхідно виконувати ризиковані підводні місії, розробляти стратегії, використовувати потужну зброю, захищаючи свою субмарину. Battlefield 1918. Battlefield 1918 — це величезна модифікація до популярного шутера Battlefield 1942. Даний мод переносить нас у часи Першої Світової війни, замінюючи всі зброю, бронетехніку і багато іншого, на характерна для того періоду. На полях боїв ви зможете побачити перші танки: французький FT17, німецький A7V, англійська Whippet; першу авіацію: величезні дирижаблі і одномоторні біплани; постріляти з польових гармат, кулеметів і гвинтівок Першої світової. У «Battlefield 1918» покращена система підрахунку ушкоджень, також адаптовані звуки вибухів, пострілів, роботи транспорту і обладнання. Відмінно промальовані страшні пейзажі окопної війни.

В грі є великий вибір місць для проведення боїв (понад 90 карт) Гра включає в себе великий вибір армій різних країн. Battlefield 1918 також має великий вибір транспортних засобів, літальних апаратів, озброєння, і навіть кораблі, які можуть використовуватися гравцем. Гра максимально наближена до реальності, гравець може померти від одного пострілу в голову або тіло. У травні 2011 року Battlefield 1918 вийшла остання версія 3.1 з тих пір ця модифікація не оновлюється. NecroVision. NecroVision — шутер від першої особи в якому переплітається ретро і містика. Головний герой молодий американець Саймон Бейкер. В 1916 році під час Першої світової війни, він відправляється воювати в Європу. Під час важких і тривалих боїв загін, в якому бився Саймон, виявився відкинутий далеко за лінію фронту. Опинившись у ворожому оточенні, без зв’язку, провізії і практично без зброї, солдати були приречені. Стомлені і знесилені, бійці випадково знаходять підземну дослідну лабораторію божевільного німецького вченого, де з’ясовується, що під полями битв таїться куди більш страшне зло, ніж звичайна людська війна.

Дія гри розгортається в різноманітних декораціях: спочатку на полях битв Першої світової, потім — у жорстокому похмурому світі, де воюють вампіри і демони. Гравцеві належить битися автентичною зброєю часів Першої світової, а також застосовуючи потужні артефакти, створені божевільним професором з використанням технології вампірів. Поєднання вісімнадцяти видів зброї, різні заклинання і комбо-ударів. Бою з солдатами кайзера, а також битви з зомбі, вампірами і іншими створіннями темряви. Verdun.

Verdun — це загоновий багатокористувацький шутер від першої особи в сеттінге другої Світової війни. Гра заснована на знаменитій битві при Вердені 1916 року. Гра включає в себе історично точні особливості Першої Світової війни такі як: реалістичне зброю, історичні карти, засновані на секторах Західного фронту і аутистичне обмундирування. Гра переносить Вас в одне з самих кровопролитних битв у Європі. Гру можна придбати у Steam (ну або завантажити на торрентах). Гра має безліч позитивних відгуків, приміром багато відзначають її реалізм — потрапили в груди помер, потрапили в ногу поранений. Як вже було раніше сказано розробники радилися з істориками і відтворили повну картину тих часів. У грі на момент написання статті є 4 режими 3 командних 1 одиночний.

У грі можна форматувати різні загони з різних класів бійців, стріляти, бити прикладом, використовувати хімічну зброю і захищатися від газів одягає протигази.

Вийшов динамічний шутер і як його ще називають симулятор траншей. Rise of Flight: Channel Battles Edition. Rise of Flight: Channel Battles Edition — самий реалістичний авіасимулятор про Першій світовій війні з коли-небудь створених. Підніміться в небо Європи, охоплені полум’ям війни, і прийміть участь в захоплюючих повітряних боях у часи становлення авіації. Повторіть знамениті подвиги таких прославлених асів, як: Манфред фон Ріхтгофен, Джеймс Маккадден, Жорж Гинемер і Едвард Рикенбекер. У грі представлено Більше 20 літаків тієї епохи. Передовий авіасимулятор з просунутою льотної моделлю, гнучкими настройками складності, а також складною фізичною моделлю і унікальною реалізацією пошкоджень. У грі є декілька різних режимів: Швидкі місії — генерується випадкова повітряний бій. Одиночні завдання -вільний політ або заздалегідь сплановані сценарії. Кампанія – Гра включає три кампанії, кожна зі своєю захоплюючою історією. Кар’єра пілота – Даний режим гри дозволяє гравцеві вибрати одну з безлічі ескадрилій і взяти участь в історичних бойових вильоти на протязі війни. Ви можете вибрати, за яку ескадрилью ви хочете літати, дату початку кар’єри, біографії пілота і його початкову звання, далі просуваючись по службі і отримуючи нові нагороди. Super Trench Attack! — захоплююча комедиийная ретро-аркада з елементами РПГ, в якій головний герой буде захищати свою країну в Умовах Світової війни. Вам належить знищувати радіолокаційні вежі, зачищати бункери від усіх ворогів, рятувати своїх союзників з полону і добувати секретні документи.У перервах між місіями, на базі, Ви зможете купити нову зброю і боєприпаси. А також зробити апгрейд стовбура, щоб він швидше стріляв і перезаряжался. Також у Вас є можливість прилягти в своєму наметі і відновити здоров’я. Геймплей простий — вид зверху ви керуєте своїм героєм розстрілюючи ворогів, спілкуючись з іншими персонажами і попутно прокачиваете свого персонажа. Графіка представляє собою мультяшну аплікацію. У грі є 16 місій у яких є свої унікальні боси з усім цим вам допоможуть впоратися унікальні предмети, зброю і пастки героя. Історія звичайно в грі вигадана, історичних подій власне немає ніяких, Але гра відрізняється своїм чудовим гумором, нажаль який не підтримується російською мовою, динамічним екшеном. Valiant Hearts: The Great War. Valiant Hearts: The Great War це прекрасна ігор стала однією з кращих ігор 2014 року і що отримала багато хороших відгуків,розповідає про чотирьох різних людей, які опинилися на фронті Першої Світової війни за ними завжди слід вірний пес-санітар. Протягом всієї гри життя персонажів нерозривно пов’язані. Дружба, любов, самопожертва і нещастя — все це чекає їх у боротьбі за свою людяність під час війни. Ігровий процес представлений у вигляді 2.5 D-платформера. Геймплей полягає у вирішенні головоломок і пошуку предметів. Гра має мультиплікаційна графіка. Сюжет гри заснований на листах з фронту Фелікса Шазаля, французького солдата і, кажуть, прадідусі одного з розробників в грі також є справжні фотографії та документи того часу.

Історія гри починається в 1914 році і закінчується в 1918 р.

коли американські війська офіційно висаджуються в Європі. Valiant Hearts можна віднести до категорії ігор, в яких занурюєшся в атмосферу і як би переживаєш разом з її героями, все що з ними пов’язано, попутно вирішуючи головоломки, використовуючи пса-одного, знаходячи предмети та інше. Battlefield 1. Історичний багатокористувацький шутер від першої особи. Сюжет гри проносить по основних битв Першої Світової війни. Гравець зможе особисто взяти участь у штурмі, «Окопної війни», захист, а також взяти під контроль автентичні види техніки начебто ромбовидного британського танки Mk. 1, класичного французького Ft. 17, безлічі літаків і навіть легендарного Цепеліна. У грі присутня одиночна компанія і багатокористувацька гра, з декількома режимами, що підтримують до 64 гравців. Гравці в онлайн грі, розділені на класи. Кожен клас володіє власним типом гвинтівок, кулеметів, дробовиків і особливими гаджетами. У процесі гри, геймер буде заробляти спеціальні окуляри досвіду, які можна витратити на дослідження нового озброєння і перков. З головних достоїнств Battlefield 1, можна відзначити відмінну графіку, разрушаемость, великий вибір автентичної техніки, величезний арсенал зброї. . Игры про войну уже давно пользуются заслуженной популярностью у геймеров. Сражение с немцами, с террористами и прочими мерзавцами — это отличная возможность молодым фанатам почувствовать себя в роли героя. Скачав такие проекты на компьютер быстро, вы сможете не просто посмотреть, как наши предки и герои боевиков сражаются с угрозой, но и даже перепишите историю! Лучшие игры про войну на компьютер. Специально для вас на нашем сайте собраны лучшие подборки известных и популярных проектов, в которых вы сможете: управлять армиями и воевать с противником в режиме реального времени в стратегическ. На нашем портале можно скачать игры про 2 мировую войны на ПК 2015-2017 годов через торрент быстро и без регистрации. Tank Warfare: Tunisia 1943 – компьютерная видеоигра в жанре тактической стратегии с боями в реальном времени, действия которой разворачиваются в период Второй мировой. Скачать торрент. Репак Русский. 1.0. Топ игр о Второй мировой войне на Канобу.

Игры в этой категории демонстрируют самую чудовищную войну в истории Земли с совершенно разных ракурсов, предлагая игрокам множество ролей и точек зрения.

В зависимости от каждой конкретной игры геймеры могут стать как танкистами, управляя своими стальными монстрами, так и командирами подразделений, отправляя их в бой. Игроки могут участвовать в боях лично, сражаясь с врагами лицом к лицу, или же побыть в шкуре снайпера, который никогда не приближается близко к линии фронта. Некоторые из этих игр охватывают период Великой отечественной войны, демонстри. Игра создана по мотивом нового художественного фильма и удачно совмещают элементы адвенчуры, передовая атмосферу продолжительной и успешной кинокартине. Играя за капитана Джека Воробья, Уилла Тёрнера, Элизабет Свон нам предстоит прорубить путь через множество красивых мест. Год выпуска: 2006 Жанр: action Разработчик: Bethesda Softworks Издательство: 7 Studios Сайт разработчика: www.bethsoft.com Язык интерфейса: Русский Платформа: PC минимальные требования Pentium III/Athlon 800 МГц, 256 Мб памяти, видеокарта с 64 Мб памяти, 3.5 Гб места на HDD Рекомендованные требования Pentium 4/Athlon. Описание игры: Если вы соскучились по интересным сражениям в составе отряда с вашими друзьями, то предлагаем вам обратить внимание на игру RAID: World War 2, которая предлагает создать отряд из четырех солдат элитного подразделения, которые вынуждены сражаться прямо в тылу врага. Дело в том, что они ненавидят нацистов, которые уже успели захватить практически всю Европу. Теперь они вынуждены в одиночку сражаться с врагом, выполнять самые сложные миссии и стараться принимать верные решения. Если вы думали, что RAID World War 2 – это простенький проходной шутер, то вы сильно ошибаетесь, так как игра. Война с Немцами на ПК. Пли по фашистам без разбора. Жители постсоветского пространства с особым трепетом и привязанностью относятся к военной тематике, особенно если дело касается игр про Великую отечественную войну. Всем достаточно хорошо известны события этого периода жизни наших сограждан в период с 1941-1945-гг, поэтому сильно разглагольствовать по этому поводу не за чем, а уж тем более, не имеет смысла обременять пользователя на поиски самых лучших стрелялок от первого лица в этой игровой нише. Вторая мировая война — это крупнейший вооружённый конфликт в истории человечества, самый масштабный и «кровавый». В нем участвовали сразу 62 государства, а боевые действия велись на территории Европы, Азии, Африки, а также в водах всех существующих океанов. Шутеры про Вторую мировую войну дают геймерам возможность взять роль отдельного солдата, который выполняет приказы своего начальства на поле боя. События в шутерах про Вторую мировую войну не всегда достоверные: часто сюжет таких игр рассказывает альтернативную историю. Отличный пример — серия Wolfenstein, где Германия использует не только солдат и обычную технику, но и уникальные технологии. Похожие подборки игр. Игры 2006 года можно скачать на компьютер торрентом быстро. Только лучшие релизы 2006 года на ПК со всеми дополнениями, обновлениями и последними патчами вы найдёте у нас.

Или войти через Вконтакте. Не запоминать меня. Забыли пароль? Регистрация. Ждём выхода Горячие новинки Старые игры.

Экшены. Шутеры. Скачать игры Про войну для PC через торрент можно быстро на сайте. Все игры содержат лекарство и доступны для загрузки без регистрации. Рубрика: Про войну. Скачать игры про войну через торрент на ПК можно в этом разделе сайта. Все игры доступны для загрузки быстро. Posted in Игры 2017 года Игры на русском Про войну Про самолеты Симулятор. Ил-2 Штурмовик: Битва за Британию. Скачать. Posted in Игры 2018 года Игры на русском От первого лица Про войну Шутеры Экшен. Battlefield 5.

Posted in Для слабых ПК Игры на русском Про войну Стратегии. Hearts of Iron 3. Скачать игры на ПК через торрент, а также самые новые компьютерные игры на русском, торренты от механиков, полные версии игр для компьютера. Любой торрент файл может будет удален по требованию правообладателя. Претензии принимаются по адресу anti.piracy.ru[at]gmail.com Обратная связь. Вверх. Скачать Старые игры 🎮 через торрент быстро Вы можете с нашего сайта. Заходите и скачивайте Старые игры на высокой скорости через торрент. Администрация не несет ответственности за предоставленные на сайте материалы. Весь архив предоставлен только в ознакомительных целях. Любой торрент файл будет удален по требованию правообладателя.

Gleamlight скачать торрент. Eternal Hope скачать торрент. Скачать игры жанра Про войну быстро на ПК через торрент можно на сайте ZZgames.ru Все игры бесплатны! Unity of Command 2 — военная стратегия. Сюжет игры забрасывает вас во времена Второй мировой войны.

Вам предстоит возглавить одну… Читать далее ». Frontline: Western Front. 25.02.2020 Игры 2019 года, Игры на русском, На слабый ПК, Про войну, Симуляторы, Стратегии. Фронтлайн: Западный фронт — стратегическая игра, инди симулятор. Сайт з ПК іграми всіх жанрів, завантажуйте через торрент ігри для ПК безкоштовно.

Дії стратегії Sudden Strike 4 відбуваються під час Другої світової війни. Розмістив: Admin. Детальніше.

0.

Panzer Corps. 15-03-2016, 09:17 Розділ: Стратегії, Ігри 2016 Геймерів: 2 127 Прокоментували: Soviet Corps це розширення для відомої гри 1964 рік, вже протягом п’ятдесяти років йде бійня в Європі Розмістив: admin. Revolution Under Siege: Gold Edition. 8-07-2015, 09:32 Розділ: Стратегії, Ігри 2015 Геймерів: 1 960 Прокоментували: Наймасштабніша громадянська війна, Білі проти Червоних. Torrent-igri.com является игровым порталом, где можно скачать игры через торрент, прочитать игровые новости, узнать дату выхода игры и многое другое. Торрент игры. Правообладателям. Реклама на сайте.

Онлайн игры для ПК. Sitemap. favorite © 202Список игр про первую, вторую мировую войну и войну во вьетнаме на ПК, скачать через торрент, игры про войну с немцами на ПК список ТОП лучших игр. Данный список – это лишь подборка, cкачать игры про войну вы можете через торрент-трекер, официальный сайт, Origin или Steam. Подборка игр: Лучшие шутеры от первого лица на ПК. Игры онлайн без скачивания. ММОРПГ для слабых ПК. Лучшие стратегии на ПК. Игры по сети с друзьями на ПК. Company of Heroes (2006) PC RePack by xatab. Sniper Elite V2 (2012). Sniper: Ghost Warrior 2. Special Edition (2013). Комментарии (1). Имя E-Mail. Боевик. Режиссер: Ву-Пин Юэн.

В ролях: Фенние Юэнь, Шун Лау, Мишель Йео и др. Несколько столетий прошло с тех пор, как произошла эта история, но в Шаолине помнят ее до сих пор. Из монастыря были навсегда изгнаны двое монахов. Они были друзьями и непревзойденными мастерами боевых искусств. Однако, за стенами Шаолиня друзья избрали совершенно разные дороги, и более того, обнажили свое оружие друг против друга. Тиньбяо примкнул к правительственным войскам, которыми командовал злобный тиран, а Юньбяо встал на сторону повстанцев и предпочел сражаться за справедливость, а не за деньги. Wolfschanze 2: Падение Третьего рейха — Тема Второй Мировой Войны является чрезвычайно сложной создателям компьютерных игр. И только очень уверенным в своих силах разработчикам удается качественное исполнение поставленной задачи. В игровом мире уже сложилась определенная подборка именитых игр, как Call of Duty и Medal of Honor, в тени которых будут пребывать вновь созданные проекты. 30 кращих ігор про Другу Світову війну на PC gameshare.com.ua — ігровий підхід 5.2 —> Доброго дня! Я підібрав нижче список ігор про Другу Світову війну на ПК. Ігри постійно переглядаються і додаються нові. Тут зібрані в основному шутери, ігри і симулятори. Серія Silent Hunter. Серія симуляторів підводних човнів, дія яких розгортається під час Другої світової війни. Кожну частину франшизи відрізняє висока реалістичність управління підводним плавучим засобом (що робить поріг входження в гру досить високим). Так, наприклад, до дисків з другою частиною гри йшло 204-сторінкове керівництвом з детальним описом усіх нюансів управління. Однак, незважаючи на високу складність освоєння, гра по-справжньому цікава і захоплює буквально з перших хвилин, як тільки гравцеві вдається більш-менш освоїтися в управлінні. В іграх серії представлені максимально детально відтворені копії реально існуючих підводних човнів, як Союзників, так і Третього рейху. Крім того, у кожній з частин є місії, як для одного, так і для багатокористувацької гри. Серія Medal of Honor. Серія шутерів від першої особи переважно в сеттінге Другої світової війни (за винятком пари частин). Створенням першої частини гри керував відомий американський кінорежисер Стівен Спілберг. На даний момент серія налічує 16 ігор, що виходили, як на консолі різного покоління, так і на ПК. Всі частини серії відрізняються великим вибором озброєння, різноманітністю місій і якісною для свого часу графікою. Перша частина була прийнята «На ура» і навіть визнана кращою грою по Другій світовій війні.

Хоча фактично можна сказати, що поряд з Wolfenstein саме серія «Медаль за відвагу» популяризувала гри в жанрі «шутер по Другій світовій війні». Захоплюючий геймплей, можливість доторкнутися до історії і на власній «шкурі» відчути найбільш значущі битви Другої світової – ось те, за що геймери всього світу люблять цю серію і донині. Серія Іл-2 Штурмовик. Кращий (а крім того ще і вітчизняний) авіасимулятор, що моделює найбільш масштабні і значущі битви в небі періоду Великої Вітчизняної війни. За заявою багатьох ігрових видань, а також самих гравців, Іл-2 не має собі рівних. На момент свого виходу перша частина серії була самою високотехнологічною грою в своєму жанрі. Так і сьогодні, незважаючи на достаток більш красивих авіасимуляторів, Іл-2 залишається найбільш технічно-просунутої грою. Кожна частина Іл-2 дає можливість пройти різні місії і сценарії, специфіка яких залежить як від обраного гравцем типу літака, так і від сторони конфлікту. Є в грі і редактор, що дозволяє конструювати власні місії, щоб згодом грати в них по мережі. Всі представлені в проекті літаки є точними копіями реально існують або існували повітряних бойових машин, відтворені розробниками за збереженими документами.

Battlefield 1942.

Багатокористувацький шутер від першої особи по Другій світовій війні. Ігровий процес традиційний для серії – ви з компанією таких же вояків повинні захоплювати і утримувати контрольні точки, заважаючи робити те ж саме команді противника. Контроль будь-якої точки дозволяє відроджуватися на неї після смерті. Крім того, на деяких контрольних точках генерується техніка, яку можна відразу ж використовувати в бою. У грі присутня п’ять фракцій з п’ятьма класами військ, стандартних для кожної із сторін: штурмовик, гранатометник, снайпер, інженер і санітар. Кожен з класів має, як сильними, так і слабкими сторонами і визначає стиль гри і роль персонажа в бою. Гра отримала два офіційні доповнення і безліч неофіційних модифікацій. У 2012 році Battlefield 1942 став повністю безкоштовним (на честь десятиріччя серії), проте в середині 2014 року офіційні сервера були закриті. Hidden & Dangerous 2. Тактичний шутер по Другій світовій війні з невеликими елементами РПГ (до яких можна віднести інвентар, великі локації, вільний стиль проходження місії і великі локації). Гравець управляє групою з чотирьох солдатів SAS, закинутих у розташування ворога, які повинні провести там ряд бойових операцій. У грі досить високий ступінь реалізму. Так, наприклад, зброя і транспорт опрацьовані досить детально, а також велика увага приділена фізики предметів і балістика куль (які, наприклад, можуть зрикошетити від кам’яної стіни або пробити наскрізь дерев’яне перекриття). У грі присутній мультиплеер з чотирма режимами: кооператив, завдання, захоплення і сутичка. При цьому на працюючих ще серверах можна зустріти чимало гравців (російські і зарубіжні фан-спільноти по грі дуже активні досі). Серія Brothers in Arms. Серія тактичних шутерів від першої особи по Другій світовій війні, для створення реалізму в якій розробники навіть спеціально їздили по місцях боїв, а також використовували архівні фотографії, аерознімки місцевості та свідоцтва ветеранів. Глибока тактична складова є головним елементом усіх частин гри. Гравець може віддавати різноманітні накази, наприклад, вести вогонь на придушення» перед тим, як почати вогонь спрямований безпосередньо на атаку. У перших двох частинах гри навіть була тактична пауза, від якої у третій частині вирішили відмовитися. Серія може похвалитися пристойною навіть за сучасними мірками графікою, гідним штучним інтелектом супротивників, різноманітними місіями і глибоким продуманим геймплеєм. Рекомендується всім любителям «розумних» шутерів. Day of Defeat: Source.

Оновлена версія популярної багатокористувацької модифікації по Другій світовій війні для гри Haif-Life, створена на движку Source. У грі зроблений упор на тактичну складову, зокрема на спілкування між гравцями для координації атак або оборони. У модифікації представлено шість класів зі своїм унікальним озброєнням і власним стилем гри.

Завдання гри – захопити всі крапки контролю на карті, знищити ворожі об’єкти і т. п. Сторін конфлікту всього дві: союзники і вермахт.

При цьому зони появи і відродження гравців суворо фіксовані. Цікавою особливістю проекту є так званий «такймер підкріплення», ініційована першим убитим гравцем союзної команди. Після смерті гравці не відроджуються відразу, а спостерігають за боєм і як тільки час на таймері закінчиться, повертаються в бій. Call of Duty 2. Шутер від першої особи, заснований на подіях Другої світової війни, і дозволяє «побувати в шкурі» солдата однієї з представлених в грі армій (СРСР, Британія і Америка). Як і в минулій частині, протягом трьох компаній б’ємося ми тут проти німецьких військ, виконуючи різноманітні завдання, здатні змінити хід війни. У грі величезний асортимент озброєння, різноманітні завдання, проте основна мета – вижити самому, оскільки тільки ви і здатні виконати поставлені у кожної окремої місії завдання. Тобто масовка тут є і часто навколо вас будуть бігати союзні солдати, однак їх роль у боях гранично мала. На момент свого виходу гра отримала безліч позитивних відгуків і навіть стала найпопулярнішою грою на приставці Xbox 360, вже в перший тиждень після свого виходу продавшись тиражем в 250 000 копій. Серія Sniper Elite. Популярна серія симуляторів снайпера часів Другої світової війни, виконана в жанрі Action від третьої особи з деякими елементами стелса (тобто проходження місій передбачає непомітний стиль гри, а не силовий). Варто відзначити, що в іграх серії величезну увагу приділено балістики. При стрільбі враховуються такі параметри, як вага кулі, швидкість і напрямок вітру тощо. У серію увійшло чотири номерні частини, що дозволяють взяти участь у різноманітних снайперський і диверсійних місіях, а також окрема трилогія з трешом, чадом і содомией зомбі в якості противників (своєрідний реверанс у бік нацистського окультизму). Кожна частина Sniper Elite відрізняється продуманістю місій, варіативністю їх проходження і відносною свободою пересування по локаціях. Всім фанатам шутерів по Другій світовій війні – радимо однозначно! Red Orchestra Ostfront 41-45. Тактичний шутер з видом від першої особи по Другій світовій війні. Попередником гри стала модифікація Red Orchestra: Combined Arms для Unreal Tournament 2004. Дія проекту розгортається на східному фронті з 1941 по 1945 роки. Гравець отримує можливість взяти участь в різноманітних історичних боях, як на стороні СРСР, так і на боці вермахту. Примітно, що кожна локація повторює реально існуючі історичні місцевості. Незважаючи на те, що гра розрахована на багато (принаймні з живими гравцями грати в рази цікавіше), тут є можливість бігати одному (в цьому випадку союзними і ворожими солдатами буде керувати ІІ). Солдати кожної із сторін мають свої унікальні здібності. Також гравець може використовувати в бою реально існуючу військову техніку (танки, бронетранспортери, САУ тощо). Hour of Victory. Мультиплатформовий шутер від першої особи, заснований на подіях Другої світової війни. За сюжетом у Третьому рейху був створений ядерний реактор, а ми в якості одного з трьох бійців (коммандос, шпигун і снайпер) повинні знищити його і зупинити ядерну програму нацистів. По геймплею гра нагадує суміш Call of Duty 2 і Commandos: Strike Force. Від першої вона запозичила автоматичне відновлення здоров’я та загальну структуру оповіді, а від другої – кількість основних персонажів, а також такі показники, як рівень шуму і лінія огляду ворогів. Вибір персонажа здійснюється перед кожною місією, проте є рівні, які потрібно буде проходити тільки певним героєм. В цілому, гра виявилася звичайним «проходняком» і здатна зацікавити хіба що тільки самого завзятого прихильника ігор по Другій світовій війні. Medal of Honor: Airborne. Одна з частин знаменитої серії шутерів від першої особи по Другій світовій війні, що оповідає про пригоди десантника Бойда Трэвэрса. Власне десантування в довільну точку зони висадки на кожному з рівнів і є однією з ключових особливостей гри. Варто відзначити, що висадитися абсолютно в будь-яку точку на карті у вас не вийде, оскільки парашут швидко знижується, тим не менш, даний елемент вносить в гру певні тактичні можливості.

Також до особливостей гри слід віднести повністю непередбачуваний штучний інтелект, систему прокачування зброї, в деяких місцях прямо-таки нереалістично сильних супротивників, а також продуману систему нанесення шкоди (попадання в руку, ногу, голову або тулуб буде завдавати шкоди різний). Гра була тепло зустрінута як критиками, так і шанувальниками шутерів по Другій світовій війні і однозначно рекомендується до ознайомлення. Смерть шпигунам. Вітчизняний стелс-екшен по Другій світовій війні, в якому ігровий процес опрацьований до найдрібніших деталей. Так, наприклад, гравець може відволікати противника кидком камінчиків або навіть тарілок з вікон (тарілками ж можна оглушити супротивника з вікна). Ножі також можна жбурляти, після чого виймати з трупів і використовувати знову, при цьому залишається кров, яка навіть якщо ви забрали труп, буде привертати увагу ворогів. Кращі ігри про Другу Світову війну. Доброго дня! Чималу роль у грі грає маскування. У деяких місіях герой може надягати цивільний костюм, в інших місіях він носить призначений для вулиці камуфляж. При цьому є пряма залежність між носимой персонажем одягом і тим зброєю, яке знаходиться у нього в руках. Зброя не відповідає вашому вбранню? Будьте готові потрапити під підозру.

Загалом, всім любителям Хітмана і Сплінтер Селла – до ознайомлення обов’язково! Сталева Лють: Харків 1942. Масштабний танковий симулятор, в якому Велика Вітчизняна війна показана досить достовірно. У грі представлено низку танкових наступальних операцій 1942 року, проведених Червоною Армією проти солдатів вермахту. В результаті німецького контрнаступу три наших армії виявилися в оточенні, і солдатам довелося з боями прокладати собі шлях до основних сил. До особливостей гри слід віднести безліч одиниць детально відтвореної переважно танкової техніки тих часів, видовищні битви з участю різноманітних родів військ, цілих три кампанії, в кожній з яких гравець отримає під управління певну бойову машину з унікальними характеристиками і поведінкою в бою. Звичайно, гра проста в плані освоєння, оскільки розробники постаралися максимально точно передати основи управління танками, однак вона варта уваги і рекомендується всім любителям реалістичних симуляторів.

Call of Duty: World at War. П’ята частина легендарної серії шутерів від першої особи і остання, дія якої відбувається в сеттінге Другої світової війни. Одиночна компанія тут містить дві глави – американську і радянську. У першій ви будете боротися з японськими солдатами, у другій – з німцями. Сюжет охоплює різні події 1942-1945 років. На момент свого виходу гра в більшості своїй позитивні відгуки геймерів, а за кількістю продажів у перший день, не змогла обігнати лише футбольний симулятор FIFA 09. Геймплей тут традиційний для серії і нічим особливим не виділяється на тлі минулих частин. Журнал Ігроманія поставив Call of Duty: World at War на третє місце в номінації «Шутер року 2008», а критики відзначили, що серія скачується в самокопірованія і терміново треба вдихнути в неї нове життя. Velvet Assassin. Стильний стелс-екшен від третьої особи, в якому гравцеві дають під управління агента англійської розвідки часів Другої світової війни – Віолетту Сабо. За сюжетом героїня знаходиться в комі, а все, що відбувається є лише її спогадами про війну. Варто зазначити, що розробка гри велася за безпосередньої участі деяких творців серії ігор Hitman, що позитивно позначилося на проекті. У процесі гри ми побуваємо на об’єктах, що охороняються, Франції, Німеччини та Польщі, усуваючи там нацистських лідерів, рятуючи агентів розвідки і ліквідуючи різноманітні важливі для вермахту мети. Вогнепальна зброя в грі присутня, однак акцент тут робиться саме на безшумні вбивства. Геймплей тут класичний для ігор подібного жанру – ви можете ховатися в тіні, переодягатися, реалізовувати тихі вбивства і заманювати супротивників в пастки. Є тут і простеньке розвиток персонажа. Wings of Prey. Wings of Prey (або Іл-2 Штурмовик: Крилаті хижаки) – повністю перероблена оригінальний авіасимулятор «Іл-2», в якій від попередника залишилася тільки допрацьована льотна модель. Проект заснований на масштабних повітряні і наземних боях Другої світової війни і дозволяє гравцям взяти на себе управління штурмовики, винищувачі і бомбардувальниками того часу. На відміну від оригіналу новий Іл-2 отримав покращений движок з новими візуальними ефектами. Так, наприклад, на літаках стали залишатися дірки від куль і пр. В Wings of Prey представлено близько сотні літаків і безліч цікавих місій. Крім того, проект має якісний мультиплеер з можливістю вибору фракції. Окремим плюсом проекту стала можливість вибору складності, що значно знизило «поріг входження» у гру і сприяло її популяризації, в тому числі і серед геймерів-казуалів. The Saboteur. Екшен від третьої особи з елементами шутера, автосимулятора і з відкритим світом. Дія гри розгортається в окупованій Франції часів Другої світової війни (зокрема в Парижі), де наш головний герой – автомеханік Шон Девлін вносить свою посильну допомогу в боротьбу проти гітлерівської окупації. На момент свого виходу гра називалася багатьма «GTA по Другій світовій війні», однак варто відзначити, що великий пір тут зроблений на стелс, т тихе проходження місій з перевдяганнями і використанням укриттів. Крім різноманітних сюжетних завдань, тут є побічні квести, а також цілі для вільної гри. Оригінальним рішенням розробників стала колірна гамма в грі. Так, наприклад, контрольованих нацистами території пофарбовані переважно в сірі кольори, а місця, де у місцевого населення зростає «воля до перемоги» стають різнобарвними. Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad with Rising Storm.

Мультиплеєрна гра по Другій світовій війні в жанрі тактичний шутер від першої особи, що розвиває ідеї з Red Orchestra: Ostfront 41-45. Проект присвячений Сталінградській битві і орієнтований на мережевий режим, однак одиночна кампанія тут також присутній. Як і в минулій частині, тут відмінно реалізована балістика. Також в грі є система укриттів (чого раніше не було). Попадання кулі в гравця не завжди смертельно. Наприклад, легкі поранення можна перебинтувати, так і в цілому навіть смертельно поранений солдат протягом 5-10 секунд може відтворювати деякі дії. У грі представлені чотири нації: СРСР, Третій Рейх, США і Японська Імперія (при цьому останні дві були додані вийшов доповненням), є техніка, якою можна управляти, а також реалізована система бойового духу (який може падати, якщо наприклад, противник веде вогонь на придушення). Iron Front: Liberation 1944. Тактичний військовий симулятор від першої особи по Другій світовій війні, в якому ми опиняємося на Східному фронті. У грі дві компанії – радянська і німецька. Перша фокусується на місіях, пов’язаних з проривом оборони противника, друга – на місіях по уповільнення просування радянських військ. Гра починається з дій піхоти, проте згодом вам дадуть можливість керувати літаками і танками. В Iron Front реалізована можливість кооперативного проходження деяких місій, а також є багатокористувацький, представлена чотирма режимами: «Атака і захист», «Командний бій», «Захоплення прапора» і «Бліцкриг».

Є тут і досить гнучкий редактор місій, що дозволяє створювати власні рівні, щоб потім ділитися ними з мережі. Rising Storm Game of the Year. Rising Storm GOTY – це самостійне доповнення до Red Orchestra 2, що оповідає про події Тихоокеанського театру військових дій. У грі ми опиняємося на охоплених війною островах, на яких зіткнулися армії Японії та Америки. При цьому зміни торкнулися не тільки карт і видів озброєння (наприклад, з’явилося таке зброю, як катана або вогнемет), але і стратегій бою. Так, граючи за Японію, ми можемо використовувати скілл «Банзай», здатний переламати хід будь битви.

Окремої згадки стоїть режим «Реалізм», в якому гравець потрапляє в саму справжню «м’ясорубку» війни, де можна загинути не тільки від ворожих атак, але навіть від куль союзників. Цей режим дуже хардкорен та звикати до нього ви будете кілька годин, проте багато фанати Red Orchestra 2 зазначають, що саме в ньому вся суть гри. Enemy Front. Черговий шутер від першої особи, події якого розгортаються у часи Другої світової війни. За сюжетом ми управляємо кореспондентом Робертом Хокінсом, який хотів попередити світ про фашистську загрозу, однак потрапив у невеличкий інцидент в Іспанії, опинився в оточенні і приєднався до повстання Варшавського опору. Геймплей в цілому традиційний для шутерів по Другій світовій війні і чимось особливим не виділяється. Крім перестрілок переважно в міських умовах ми будемо влаштовувати диверсії, і займатися шпигунством.

Є тут і стелс – кругової індикатор буде сигналізувати вам про те, що ворог вас зараз помітить і підніме тривогу. Можна його відвернути або тихенько прикінчити, підкравшись ззаду. Приховані вбивства проходять жорстоко і зі смаком, проте сенсу в тихому проходженні тут особливо немає, вороги настільки тупі, що навіть на самому високому рівні складності перестріляти їх не складе особливої праці. Atlantic Fleet. Масштабна військово-морська стратегія по Другій світовій війні з покроковими битвами, дія якої відбувається на Атлантичному театрі бойових дій. У грі представлено два режими – кампанія і битви, при цьому в останньому режимі нам дають спробувати обидві сторони конфлікту. У кампанії ж 50 місій, в яких ми заробляємо валюту і купуємо нові кораблі. Флот гравця має обмеження в 10 кораблів, а на місію ми можемо взяти лише 3 судна. Втім, це не заважає нам хвацько розправлятися з ворогами. Графіка приємна, однак, чогось неймовірного від неї чекати не варто, все-таки гра є портом з мобільних платформ. З плюсів варто відзначити високий реалізм, якісну балістику і можливість самостійно наводити знаряддя. Збір ресурсів, апгрейди та інший непотрібний, на думку розробників «мотлох» тут немає – тільки морські баталії, які, незважаючи на послідовність реалізовані тут «на ура». Day of Infamy.

Мультіплєєрний шутер в сеттінгу Другої світової війни, що знаходиться в ранньому доступі. Гра присвячена бойовим діям, що відбуваються на Західному фронті. Проект може похвалитися безліччю режимів, як мультиплеєрних, так і для одиночної гри. Кожен гравець зможе знайти щось цікаве для себе (варто відзначити, що деякі режими між собою досить-таки схожі). У грі 9 класів персонажів зі своїми характеристиками і унікальним озброєнням. Варто також відзначити увагу до деталей, так наприклад, вся додаткова розвантаження буде впливати на швидкість пересування вашого персонажа, а сила удару багнетом залежить від того, як сильно замахнувся гравець. Викликаєте артилерію, і куля потрапила в рацію? Артилерії не буде. Ці і багато інші особливості змушують по-новому поглянути на, здавалося б, звичний геймплей. Days of War.

Мультіплєєрний шутер від першої особи по Другій світовій війні, що знаходиться в даний момент в ранньому доступі. Гра дуже нагадує Day of Defeat, але зі своїми нововведеннями і особливостями. В даний момент доступний тільки дві сторони конфлікту (США і Вермахт), проте розробники планують додати армії СРСР і Великобританії (а надалі ще Італію і Францію). Ігрових режимів поки не багато, однак, вони також в розробці. Шутер досить хардкорних – гравець може померти буквально від одного пострілу. Радує, що відродження тут практично моментальне. В цілому ж проект дуже багатообіцяючий, але слід зазначити, що це лише альфа-версія, в якій присутні баги, не найкраща оптимізація та інші недоліки.

Вердикт – на даному етапі гра буде цікава лише самим відданим фанатам Day of Defeat, любителям хардкору в шутерах і шанувальникам ігор по Другій світовій війні, які готові миритися з періодично виникаючими технічними проблемами. Іншим рекомендується подивитися і дочекатися більш стабільною версією гри. Популярні онлайн ігри про Другу Світову війну. World of Warships. Клієнтська багатокористувальницька онлайн-гра від творців легендарної World of Tanks, присвячена морським баталій в сеттінге Другої світової війни. У проекті представлено безліч реально існуючих кораблів і їх різних конфігурацій, а також проектні кораблі, які були виключно на папері. У гілках розвитку є крейсера, лінкори, есмінці і авіаносці, розділені за рівнями. Геймплей гри і прокачування гілок побудовані за таким же принципом, як і в World of Tanks, проте в силу специфіки морських битв ігровий процес дещо відрізняється від свого «танкового побратима по цеху». Зараз гравцям доступно чотири режими боїв: Перевагу, Супровід, Епіцентр Стандартний, в яких число гравців варіюється від 8 до 24. Проект сподобається всім любителям масштабних морських битв. Вас чекають динамічні бої, потужні кораблі і безліч цікавих тактик, які визначаються вибраним вами типом судна. Генерали Другої Світової. Браузерна покрокова стратегія з Другої світової, в якій гравець може взяти на себе одну з трьох сторін конфлікту (Червона Армія, Союзники і Вермахт). Починається гра після краху літака, де ви повинні зібрати залишки загону і знищити з’явилися ворогів. По завершенню декількох перестрілок ви знайдете базу, розвиток якої мало чим відрізняється від інших браузерних стратегій: будуйте нові будівлі, покращуйте старі, замовляйте юніти і облаштовувати оборону. Гроші і досвід в грі можна отримати, виконуючи різні місії, частина з яких розповідає про реальні події Другої світової війни. Окремої згадки тут варто бойова система. Бої тут не автоматичні, а відбуваються на окремій карті в покроковому режимі. Важливою геймплейної складової тут також є апгрейд військ (при бажанні будь-який свій загін можна перетворити на справжніх вбивць). Ігрових режимів тут багато, тому даний проект не дасть вам занудьгувати. War Thunder. Умовно-безкоштовний багатокористувацький онлайн-симулятор по Другій світовій війні, присвячений наземної, повітряної і морської техніки того часу. У грі реалізовано кілька режимів, зокрема: багатокористувацькі битви, одиночні місії та місії для кооперативу, а також події. При цьому всі ігрові режими діляться на аркадні, реалістичні і симуляторные. Проект може похвалитися великим вибором різноманітної історичної техніки, а також цікавою моделлю ушкодження, де немає звичних нам очок здоров’я, а нанесений або отриманий збиток розраховується в залежності від типу снаряда, точки попадання і інших параметрів. Гравцям доступно більше 50 карт, частина з яких відтворює реальні поля битв Другої світової війни: Берлін, Курська дуга, Сталінград та ін Незважаючи на деяку схожість з World of Tanks проект розвивається у власному напрямку і однозначно рекомендується до ознайомлення. World of Tanks.

Один з кращих мультиплеєрних аркадних танкових симуляторів по Другій світовій війні, про який нічого не знати можна, тільки якщо ви тільки що прилетіли з Марса. Навіть якщо ви ще не грали в цю гру, то напевно бачили її рекламу в переходах, на банерах, в ютубі і ще хто знає, де.

Проект повністю безкоштовний, однак тут є можливість придбання внутрішньоігрових «плюшок» за реальні гроші (так званий донат). У грі просто якесь божевільна кількість реально існувала (а також існувала тільки на кресленнях) техніки, кілька режимів, розвинена кланова система з битвами на глобальній карті і одне з найбільших ігрових спільнот на пострадянському просторі. Звичайно, проект не позбавлений деяких мінусів (наприклад, загальна одноманітність боїв, довга прокачування високорівневої техніки тощо), але це кращий на сьогоднішній день танковий симулятор, в який кожен геймер просто зобов’язаний пограти. Тим більше що освоїтися в грі гранично просто. Кращі ігри про Другу світову війну — ТОП 1Кращі ігри про Другу світову війну відомі всім і кожен геймер хоч раз у житті грав у щось, що пов’язано із самою кровопролитною війною в історії людства. №1Хоча в World of Tanks немає повноцінного сюжету з історії про Другу світову війну, всі танки і локації тут нагадують про події того часу. Вона стала однією з небагатьох, які реально цікаві дорослим людям, а не тільки молодим шанувальникам світу геймерської індустрії. World of Tanks є багатокористувацької. Сенс полягає в тому, щоб взяти свій танк, зайти в одну з локацій і разом з командою перемогти супротивників, тобто розстріляти їх танки. Досить часто в World of Tanks проводяться різні акції, які дозволяють, наприклад, купити дорогий танк дуже дешево або ж за рахунок певної кількості відіграних годин отримати якийсь інший приз. World of Tanks відео огляд гри. World of Tanks – популярна стратегія від першої особи. Ви маєте можливість переміститься на полі битви і стати одним з героїв,де зможете управляти танком своєї мрії. №9. Бліцкриг. Причому є як історичні місії, в яких відтворюється те чи інше подія з підручників історії, так і дрібні завдання за типом захоплення села або складу. Бліцкриг вражає не тільки всім перерахованим вище, а й історичною точністю. При розробці використовувалися достовірні джерела (як заявляють самі розробники). На підставі таких було відтворено 40 різних типів піхоти і 200 видів військової техніки тих часів. Незважаючи на те що це стратегія, гравцеві належить грати за одного протагоніста. По ходу гри його особиста справа поліпшується – присвоюються нагороди і прапори, що дає можливість командувати поліпшеними військами. Бліцкриг 3. Альфа тест: чи Потрібна ця гра? №8. Іл-2 Штурмовик. Іл-2 Штурмовик – це відмінний авіасимулятор, в якому гравцеві належить пройти 8 великих кампаній, серед яких захист Курська, Криму і, в кінцевому підсумку, захоплення Берліна (це якщо грати за СРСР).

У кожної з цих компаній є унікальний набір сценаріїв, за якими може розвиватися битва. Іл-2 Штурмовик вражає деталізацією промальовування кожного літака.

Але і інша військова техніка, у тому числі ті ж танки, теж промальовані просто чудово, особливо враховуючи рік виходу Також ця гра привертає увагу геймерів за рахунок спецефектів, прекрасного тривимірного ландшафту, зміни дня і ночі і присутності погодних умов. В мультіплеере в одному бою може брати участь до 80 чоловік! Сайт IGN помістив Іл-2 Штурмовик на 25-е місце в списку кращих ігор всіх часів і народів. Кращі ігри про Другу світову війну — ТОП 1№7. Red Orchestra. У першій частині Ostfront 41-45 гравцеві належить брати безпосередню участь у найбільших битвах Другої світової війни, причому він може робити це за війська СРСР, так і за фашистів. Але в першу чергу перша частина Red Orchestra орієнтована на мультиплеер, де гравцям належить битися по різні сторони барикад у локаціях, відповідних реальним місцях битв тієї війни. Цим розробники хотіли показати, що їхня гра максимально наближена до реальності. Також є таке поняття, як бойовий дух, із-за якого може погіршуватися видимість. Огляд Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad. №6. У тилу ворога. Тут потрібно не просто валити в бій стрімголов, тут потрібно готувати кожну свою дію, приділяти увагу розвідці, чисельності ворожих загонів та іншим особливостям. Завдяки унікальному фізичній движку у цій грі досягається високий рівень реалістичності – гравець буде бачити, як руйнуються укриття, будівлі і вмирають вороги. Сам бій теж виконаний дуже реалістично – гравцеві доведеться контролювати паливо в його військовій техніці, кількість солдатів, стан амуніції і відстань до ворога (на дальніх дистанціях бійці стріляють не так добре, як хотілося б). Кожна бойова одиниця розділена на зони. У кожного методу є свої слабкі зони і, якщо супротивник потрапляє в них, техніка руйнується швидше. №5. Все-таки найбільшу популярність завойовують не військові стратегії, а шутери від першої особи, тому такий вид першої п’ятірки цілком логічний. В основному Battlefield 1942 теж розрахована на багатокористувацький режим, де треба буде захоплювати і утримувати контрольні точки на протязі певного періоду часу. А місцями дислокації виступають Північна Африка, Західна і Східна Європа, а також острови в Тихому Океані. Війська поділені на класи.

Так, є снайпер, штурмовик, гранатометник, санітар і інженер. Battlefield 1942 також привертає величезною кількістю детально промальовані військової техніки тих часів. Повний огляд Battlefield 1942 мегакрутой. №4.

Medal of Honor: Allied Assault.

Тут акцент зроблено на однокористувальницькому варіанті гри, де гравцеві належить пройти всі випробування Другої світової війни за звичайного американського солдата Майка Пауелла. Завдання першої місії полягає в тому, щоб запалити факел і тим самим показати десанту, куди потрібно висаджуватися. Місія ця дуже довга, а всього їх тут 6. Крім того, щоб вбивати ворогів і пробиратися до чергової контрольної точки, гравцеві належить рятувати бранців і влаштовувати диверсії в стані противника. Особливим його роблять зовсім нестандартні місії, на кшталт «переодягнутися в німецьку форму і проникнути в стан ворога, де дістати документи і принести їх в свій штаб». Огляд гри Medal of Honor Allied Assault.

№3. pany of Heroes. Все-таки є серед лідерів стратегія. В Company of Heroes гравцеві належить командувати загонами бійців, а також одиницями техніки. Огляд ComТактична стратегія за мотивами Другої Світової. Ви керуєте парою диверсійних загонів і виконуєте поставлені завдання. Досить грамотні дії ворожих солдатів змусять вас Думати. №2. Brothers in Arms. Для створення кожної нової частини розробники їздили до місць боїв, дивилися реальні архівні фотографії, а також розмовляли з ветеранами, які пам’ятають події тих часів. Все це відображено не тільки на самих картах, а і в так званих додаткових матеріалах. Після проходження кожної місії гравцеві відкриваються нові історичні відомості. У першій частині під назвою Road to Hill 30 розповідається про штаб-сержанта Бейкера, який служить в армії США і був закинутий у Францію. Нарешті, третя частина, hell’s Highway, оповідає про бої в Голландії, де відбувається операція «Маркет Гарден», яка виявляється провальною. Тут помітно покращений ігровий процес, будівлі руйнуються, можна управляти новими одиницями техніки, і додалося багато чого іншого. Огляд Brothers in Arms: Road to Hill 3№1. Call of Duty: World at war. Тут все просто – найкраща графіка, велика кількість місій, високий рівень деталізації і, зрештою, історична точність роблять Call of Duty: World at war кращою грою про Другу світову війну в історії. Тут гравцеві належить битися за бійця армії США і вояку з СРСР. Звичайно ж, геймерам з СНД особливо подобається лінійка за нашого, радянського воїна.

По ходу гри вам належить випалювати мінометні розрахунки японців, тікати від німців, які розстрілюють ледве живих солдатів і, врешті-решт, пройти вглиб Берліна, де захопити Рейхстаг і поставити на ньому прапор Радянського Союзу! Огляд гри Після четвертої частини, далеко шагнувшей від канонів серії, повертатися у звичні для Call of Duty антуражи як-то дивно. Проте занепокоєння відставити, студія Treyarch зі своїм завданням впоралася, хоч і не настільки успішно, як змогла б Infinity Ward. 10 Кращих ігор про Другу Світову Війну. За перемогу: 6 ігор про Другу світову. До 70-річчя закінчення найкривавішої бійні в історії, пропонуємо згадати найцікавіші ігри на тему Другої Світової війни. Адже ігри допамагали і допомагають нам осмислити нашу історію та дійсність, нехай навіть у спрощеній формі. Wolfenstein. Легендарна серія, яка започаткувала не лише моду на ДСВ в іграх, а й жанр стелс-екшн загалом. Справжній старожил — перша гра Castle Wolfenstein вийшла аж у 1981 році, а найновіша частина франчайзу Wolfenstein: The Old Blood — буквально цього тижня. У центрі сюжету більшості ігор серії — американський солдат Бі-Джей Блажкович, який то тікає з полону, то виконує важливе секретне завдання. Wolfenstein цікава тим, що вільно трактує історичні події та експлуатує тему нацистського захоплення окультизмом і фантаситичних вундервафель. Call of Duty. Найвідомішою грою про Другу Світову є культова Call of Duty від Infinity Ward та Activision. Ця популярна серія не потребує гучних дифірамб. Ну, хто в школі не ганяв у „Колоду“? Для багатьох вона стала першою в житті грою. Саме вона відразу спадає на думку, коли чуєш про шутер на тему Другої Світової, та що там, коли чуєш просто „шутер“, одразу згадується Перша частина вийшла у 2003 році й багато запозичила з Medal of Honor, однак на відміну від попередниці, Call of Duty вирізнялася мультиплеєром, кількома режимами гри і можливістю зіграти за американця, росіянина та англійця. Саме ця серія від Electronic Arts розпочала бум на шутери про Другу Світову і стала ідейним натхненником Понад те серед творців — сам Стівен Спілберґ. І це помітно. Гра започаткувала моду на використання в іграх на цю тему окремих сцен з фільму. Зрозуміло, що Спілберґ цитував власне дітисько — «Врятувати рядового Раяна», наприклад, легендарний пляж Омага. ComЦя стратегія у реальному часі від канадських розробників Relic Entertainment завдяки своєму сиквелу заслужила звання найскандальнішої гри про Другу Світову. Хоча Company of Heroes 2 була доволі тепло прийнята більшістю критиків, у Росії гра стала причиною епічної дєдиваєвалівщини, зокрема, через сюжет, у якому показані звірства Красної армії. Відеоблоґер BadComedian навіть розпочав кампанію за заборону гри в Steam (чим зробив їй шалену рекламу навіть серед людей, які і не збиралися у неї грати). Зрештою, російський видаваець гри «1С-СофтКлаб» оголосив про припинення продажу Company of Heroes 2, створивши небезпечний прецедент цензури на комп’ютерні ігри.

В Україні проти гри виступала Комуністична партія. У відповідь на критику Relic Entartanment заявила, що „гра історично збалансована і розповідає і про героїзм радянських солдатів, і про жорстокість та самодурство на всіх рівнях військової їєрархії“. «В тылу врага» Пишаймося! Адже одну з найкращих стратегій на тему Другої Світової створили українці — Сєвєродонецька компанія Best Way. На жаль, за жорстокою іронією долі нещодавно розробники самі опинилися на лінії фронту. Після початку війни на Сході, компанії довелося переїхати. «В тылу врага» вражає суворою реалістичністю: бійці втомлюються, ресурси обмежені, а зброя добувається у бою — можна атакувати противника вручну і відбрати в нього автомат. Крім того, гра вирізняється можливістю під час однієї з кампаній поглянути на ті події очима німецького солдата. У центрі сюжету — ірландець Шон, який вирішив зробити власний внесок у боротьбу з „коричневою чумою“ і почав убивати нацистів для Французького Опору. Власне, на перший погляд, нічого надзвичайного, та найцікавіша частина гри — у художніх рішеннях. Територія, контрольована німецькими військами, пофарбована сірим, виконуйте завдання, женіть звідти нацистів, піднімайте бойовий дух населення, і Париж знову наповниться барвами. Однак у іграшки надто вже пістрявий ігролад. Розробникам хотілося усього й одразу: ганялки з GTA, паркур і стелс з Assassins Creed, цільові місії з Just Cause 2. А в підсумку — труп німця у стелс-місії одразу ж привертає увагу, але всім плювати на те, що, їздячи містом на машині, завдяки незручному керуванню ви передавите більше нацистів, ніж загинуло за всю французьку кампанію. Більшість з нас лише бавилася у війну, але дехто вже пізнав її по-справжньому. У цей непростий час і цієї символічної дати хочеться побажати, щоб війни точилися лише між юнітами на текстурах полів і небес, а не на справжній землі між живими людьми. І нехай найзапеклішим боєм у вашому житті буде битва з фінальним босом. Мир нам. Кращі старі ігри на ПК — ТОП-15. №15. Hitman: Codename 47. Гра випущена в 2000 році. Це одна із самих перших ігор жанру Stels.

Сюжет полягає в наступному: одного разу головний герой прокидається в палаті невідомої лікарні. Також є система рейтингів, цілей, різні привали та пристрої для маскування. Головний герой може надягати одяг вбитого ним персонажа. Проходження Hitman Codename 47. №14. Max Payne. Злочинці, за якими полював Макс вбивають його дружину і дитину. Потім знаходять убитого боса злочинної мафії, всі звинувачують в його смерті Макса. Ігровий процес дуже динамічний і «важкий». Для 2001 року відмінна графіка тут. Все це зробило шутер однією з кращих ігор минулого десятиліття. Огляд на гру Max Payne (18+) №13. Doom 3. Doom 3 – це відомий в стилі екшн жахи. Гра надійшла в продаж в 2004 році.

Всі геймери в той час здригалися від кожного руху героя. Дія відбувається в майбутньому на Марсі – 2145 рік. Внаслідок невдалого досвіду з лабораторії вириваються жахливі тварюки, які знищують все на своєму шляху. Огляд гри Doom 3 BFG Edition. Перевидання всякі важливі, перевидання всякі потрібні. Чи ні? Про те, як не треба перевидавати культові хіти – дивіться у нашому відеоогляді. №12. Serious Sam: The First Encounter.

Відео-огляд гри Serious Sam HD The First Encounter. №11. Sid meier’s Civilization IV. Ця гра випущена в 2005 році. Це одна з найпопулярніших стратегій у світі. Культова перша частина принесла світову популярність іншим, більш новим частинах гри. Сюжет: Ви – головніший стратег і глава своєї країни. Необхідно пройти рівень розвитку від племен древніх воїнів до могутніх жителів космічного століття. глибокий сюжет; продуманий функціонал; можливість самостійно приймати рішення. Можна навіть не відчути у війнах. Імперія може зберігати нейтралітет. Все вирішуєте ви; реалістична графіка. Sid meier’s Civilization IV: Colonization. Відео-огляд російською. Останнім часом Сід Мейер зовсім перестав робити оригінальні проекти, воліючи перекроювати перевірені часом хіти. Після того, як починаєш грати в нову Sid meier’s Civilization IV: Colonization мимоволі виникає відчуття дежавю. №1Diablo 2. Друга частина «Діабло» здобула ще більшу популярність, ніж перша. Вийшла друга частина в 2000 році. Головний герой, Діабло, був убитий в першій частині. Превью другої серії гри оповідає про те, що Дух Діабло вселився у свого вбивцю і тепер прямує в Пекло, щоб об’єднати свої сили з сильними демонами. Весь геймплей – це цілий Всесвіт, з безліччю елементів і персонажів. Тільки від головного героя залежить результат останнього бою. Божественний огляд Diablo 2 від Харлі. mand & Conquer: Red Alert 2. кілька кампаній різного рівня складності; детальна графіка; можливість вибирати сторону, за яку ви будете грати (СРСР або США). Огляд на Red Alert 2. Gothic (Готика) Європейська цивілізація переживає жахливий напад орків, тролів і інших страшних істот, які руйнують все на своєму шляху, створюючи хаос. Світ кожного з племен наповнений цікавими персонажами і захоплюючим геймплеєм. Готика стала популярна завдяки своєму містичному світі зі своїми таємницями і інтригами. Огляд – Готика 1. №7. Resident Evil 4. Четверта частина культової гри «Обитель зла» стала найуспішнішою з усіх. Після закриття корпорації Umbrella донька президента намагаються викрасти вороги. Огляд гри Far Cry. Після відплиття човен підривають, а дівчина зникає. Ймовірно, її викрали. Джека залишили вмирати, але він вижив і планує знайти винних в трагедії, що трапилася. Огляд на гру Far Cry (18+) Call of Duty по праву вважається кращим шутером свого часу. Сюжет розгортається навколо подій, які відбувалися під час Другої Світової війни. Call of Duty – історія серії, огляди. Grand Theft Auto: Vice City. Головного героя тільки що випустили з в’язниці. Він залишається один у великому місті. Перед вами абсолютно відкритий мегаполіс з різними можливостями. GTA-Vice City огляд. Rome: Total War. Ця гра відноситься до жанру тактичної стратегії. Результат воєн залежить тільки від ваших навичок. Головна мета гри – зібрати військо, організувати його і виграти битву з іншою імперією. ROME: Total War старий і добрий! World of Warcraft. Друга частина гри забезпечила успіх наступних частин. Про цій грі знають всі. Головний герой може бути одним з двох племен – орки або люди. Необхідно розвивати своє поселення, добувати золото будувати ферми, навчати і формувати військо і завойовувати ворожі території. World Of Warcraft. №1. Need for Speed: Underground. Перший рядок списку кращих старих ігор займає культова Need For Speed. Ці гонки вивели подібний жанр на абсолютно новий рівень. Найкращі фільми про Другу світову війну: з найбільшим рейтингом. ТОП 2Від дива в Дюнкерку до бомбардування Перл-Харбора та звільнення Освенцима, жодна подія не може розповісти повну історію Другої світової війни: глобальний конфлікт настільки катастрофічний, що він забрав життя понад 50 мільйонів людей. І жоден фільм, чи це бойовик, чи шпигунський трилер, романтика чи історичний, не може передати повний обсяг того, на що була схожа війна з перших рук. Але для тих, хто хоче хоч на годину опинитися у вирії тих буремних подій kozakorium.com підготував найкращі фільми про Другу світову війну з найвищим рейтингом.

Запрошуємо Вас до перегляду! Оригінальна назва: Fury Рік: 2014 Рейтинг IMDb: 7.6 Країна: Велика Британія, США, Китай Український переклад: Є. Дія фільму розгортається на Західному фронті в квітні 1945 року. Війна вже близька до завершення, а Третій рейх практично знищений, але німецька армія все ще продовжує шалений опір і тим самим ускладнює місію визволителів. Оригінальна назва: The Boy in the Striped Pyjamas Рік: 2008 Рейтинг IMDb: 7.8 Країна: Велика Британія, США. Український переклад: Є. Друга світова війна. Один з концентраційних таборів. Восьмирічний син коменданта табору Бруно випадково знайомиться з ув’язненим — єврейським хлопчиком. Випадкове знайомство переростає в дружбу, що призводить до найнесподіваніших наслідків. Оригінальна назва: Atonement Рік: 2007 Рейтинг IMDb: 7.8 Країна: Велика Британія Роббі і Сесілія закохані одне в одного, але через низку випадковостей Роббі звинувачують у злочині, який він не скоював. Ця подія докорінно змінює їх відносини і долю кожного. Оригінальна назва: Letters from Iwo Jima Рік: 2006 Рейтинг IMDb: 7.9 Країна: США Це друга частина дилогії Клінта Іствуда про битву американців з японцями за маленький острів Іводзіма, що знаменує перехід війни з нейтральних територій на японську. У центрі сюжету — переплітаються долі генерала Курібаясі, який очолив оборону Іводзіми і простого солдата Сайго. Оригінальна назва: Anne Frank: The Whole Story Рік: 2001 — Рейтинг IMDb: 8 Країна: Велика Британія Український переклад: Немає. Тринадцятирічна Анна Франк разом з сім’єю вимушена тікати з нацистської Німеччини та переховуватися в Амстердамі, який невдовзі також захоплять війська Гітлера. Сім’я євреїв Франків і Ван Пельсів, а також дантист Фріц Пфеффер ховаються в потаємному притулку 2 роки з 1942 по 1944 р Анна закохується в Петера сина Августи і Германа Ван Пельса та починає вести щоденник, на основі якого було написано роман про події, що відбуваються. У 1944 році нацисти знаходять притулок Франків і відправляють всіх в концтабір.

Фільм закінчується сценою, де єдиний живий із сім’ї Франків Отто отримує від подруги родини щоденник Анни, який дивом зберігся. Оригінальна назва: Au revoir les enfants Рік: 1987 Рейтинг IMDb: 8 Країна: Франція Напередодні Різдва 1943-го року підлітка Жюльєна Кентена відправляють з окупованого фашистами Парижа в католицький коледж. Незабаром там з’являються ще троє новачків, з одним з яких, Жаном Боні, Жюльєн потоваришував. Одного разу Жюльєн дізнається секрет Жана, насправді єврейського хлопчика, який ховається в коледжі під чужим прізвищем. Оригінальна назва: Patton Рік: 1970 Рейтинг IMDb: 8 Країна: США Український переклад: Немає. Біографічна стрічка «Паттон» розповідає нам історію про генерала американської армії Джорджа Паттона, який брав участь в бойових діях Другої Світової війни. В ході боїв генерал не раз проявляє себе як хороший стратег і командир, чим заслуговує славу і повагу солдатів, але при цьому має специфічний підхід до командування, про що йому говорять його колеги-генерали Бредлі і Монтгомері. Оригінальна назва: The King’s Speech Рік: 2010 Рейтинг IMDb: 8 Країна: Велика Британія, Австралія, США Картина дарує нам можливість дізнатися про те, яким королем був Георг VI. Ця стрічка відкриває нам нового короля: невпевненого в собі заїку, який сумнівається в тому, що його призначення — керувати цілою країною. Разом із дружиною він намагається вилікувати свою недугу, звертаючись до фахівців-логопедів, але все безуспішно.

Але одного разу вони знаходять його. добродушного і твердого доктора Лога, який вирішив, чого б йому це не коштувало змусити короля повірити в себе. Оригінальна назва: The Sound of Music Рік: 1965 Рейтинг IMDb: 8 Країна: США Події фільму розгортаються в австрійському місті Зальцбург. Головна героїня на ім’я Марія, заплутавшись у своєму житті, вирішує стати черницею, але витрачаючи весь вільний час на улюблений спів, частенько порушує режим монастиря. За це вона згодом буде відправлена в сім’ю морського капітана, вдівця фон Траппа. Будучи гувернанткою, головна героїня зуміла прищепити сімом дітям капітана любов до музики і завоювати їхню прихильність. Втім, між Марією і капітаном також налагоджуються якісь відносини, що призвели до обопільного почуття. Чи зможе закохана пара бути разом? Які подарунки їм приготувала доля? Так як картина оповідає про час, що передує другій світовій війні, сім’ї військовозобов’язаного фон Траппа доведеться вдаватися до різних хитрощів, адже капітан не має наміру служити гітлерівському режиму. Особливого шарму картині додає краса австрійської природи в поєднанні з музичним супроводом. Фільм по праву займає високе місце в числі світових шедеврів. Оригінальна назва: The Bridge on the River Kwai Рік: 1957 Рейтинг IMDb: 8.2 Країна: США, Велика Британія Під час Другої Світової війни в південно-східній Азії групу англійських солдатів захоплюють у полон, після чого їх відводять в японський табір, комендантом якого є безжальний полковник Сайто. Командування Японії доручає Сайто побудувати залізничний міст, що проходить через річку Квай. Цю роботу необхідно виконати англійським солдатам, але на їх захист вступає їх полковник Ніколсон, чия боротьба з Сайто переростає в щось інше. Оригінальна назва: The Great Escape Рік: 1963 Рейтинг IMDb: 8.2 Країна: США У розпал Другої світової війни німецьке командування розміщує ув’язнених в особливому таборі, з якого неможливо втекти. Але в’язні негайно розробляють план грандіозного втечі. Оригінальна назва: Der Untergang Рік: 2004 Рейтинг IMDb: 8.2 Країна: Німеччина Останні дні рейху, останні години життя верхівки німецького командування, показані нам очима десятка реальних очевидців краху нацистської імперії. Оригінальна назва: The Pacific Рік: 2010 Рейтинг IMDb: 8.3 Країна: США, Австралія Міні-серіал знятий на основі мемуарів морських піхотинців США Юджина Следжа і Роберта Лекі, які брали участь в боях на Тихому океані. Перша серія починається з документальних стрічок бомбардування Перл-Харбора і першої наступальної операції Америки у війні. Кожен новий епізод описує нові, історичні, військові операції та долі солдат і офіцерів, які дізнаються більше про війну та самих себе. Оригінальна назва: Inglourious Basterds Рік: 2009 Рейтинг IMDb: 8.3 Країна: США Лейтенант Альдо Рейн збирає групу американських солдатів єврейського походження для виконання місії терору на території окупованої Франції. Завдання групи просте: вбивати нацистів найжорстокішим чином з метою помсти, деморалізації і залякування всієї німецької армії. Оригінальна назва: Das Boot Рік: 1981 Рейтинг IMDb: 8.4 Країна: Німеччина 1942 рік, німецький підводний флот.

Йде битва за Атлантику. Це історія екіпажа одного з підводних човнів. Армія несла великі втрати, всі розуміли, що відправлені на загибель, їхня місія нездійсненна. Але вони намагалися зберегти віру в ідеологію своєї країни, вони не переставали бути професіоналами, солдатами. Оригінальна назва: The Pianist Рік: 2002 Рейтинг IMDb: 8.5 Країна: Німеччина, Франція, Велика Британія, Сюжет картини побудований на автобіографії Владислава Шпільмана, відомого польського піаніста. Його очима описана війна, геноцид, страждання цілого народу, час, коли закони, що обмежують права євреїв, розділили світ на місця, де вони не могли жити і місця, куди вони не могли потрапити.

Оригінальна назва: La vita e’ bella Рік: 1997 Рейтинг IMDb: 8.6 Країна: Італія Друга Світова війна. До концтабору в Італії відправляють батька та маленького сина – вони євреї. Слідом за ними добровільно пішла і дружина – італійка.

Батько робить все щоб урятувати життя синові, і каже йому що все що відбувається навколо є дуже великою грою за приз — справжній танк, який дістанеться тому хлопчикові, який зможе не потрапити на очі наглядачам. Оригінальна назва: Saving Private Ryan Рік: 1998 Рейтинг IMDb: 8.6 Країна: США Командування військ США, дізнавшись про смерть трьох братів Райанiв, приймає рішення знайти четвертого, можливо ще живого Джеймса. І повернути його додому до матері. Оригінальна назва: Schindler’s List Рік: 1993 Рейтинг IMDb: 8.9 Країна: США Фільм знятий за однойменним романом Томаса Кенеллі, заснованому на реальних подіях. Головний герой німецький промисловець Оскар Шиндлер організовує бізнес в нацистській Німеччині, і, зробивши в’язнів єврейських гетто працівниками свого заводу, рятує їх від неминучої загибелі в концтаборах. Оригінальна назва: Band of Brothers Рік: 2001 Рейтинг IMDb: 9.5 Країна: США В центрі сюжету – доля та бойовий шлях роти E («Easy») 2-го батальйону 506-го парашутно-десантного полку 101-ої повітряно-десантної дивізії США від тренувального табору в Таккоа, штат Джорджія, до жорстоких боїв на Європейському континенті. Після нетривалого курсу підготовки, молоді хлопці проходять через м’ясорубки в Нормандії, операцію «Маркет Гарден» і Бастонську битву.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

криптопро pdf 2 0 серийный номер

бізнес-курс англійської мови і.с.богацький н.м.дюканова 1998

уроки музыки для детей донотный период нотная грамота белованова маргарита евгеньевна

dasan h660rw инструкция на русском

збірник задач за 10 клас з фізики римкевич