слова вдячності вчителю фізкультури

Відповіді до робочого зошита з хімії 7 клас іванащенко смотреть онлайн слова вдячності вчителю фізкультури українські розробки для української мови для маля торрент.

Шкільна скарбничка НУШ. Ведуча. У народі існує притча. Коли народжується дитина, Господь благословляє її своєю рукою. Покладе на голову – мудрою буде, на серце – милосердною, на руки – майстром. А цій людині Господь одночасно поклав руку на голову, серце, руки. Ім’я цієї людини – Вчитель. Ведучий. Шановні вчителі! У першу неділю жовтня у вас професійне свято. Сьогодні ми хочемо сердечно вас привітати з Днем вчителя. Дуже часто вчителі, як і люди інших професій, задають собі питання, а чи правильний я вибрав життєвий шлях. Не кожен вчитель проходив тест на професійні навики. Тому пропонуємо його вам пройти зараз. 2. Ваша сім’я принесена в жертву освіті, вона теж працює з вами, хоча і не числиться у штаті. Працюють, тихо жаліючи вас, а інші – проклинаючи школу. Так чи ні? 5. Кожна неформальна зустріч з колегами неминуче переростає в міні-педраду, незважаючи на те, що ви весь час присягаєтесь про школу не говорити.

8. Ваш будинок вже задихається від вазочок і інших непотрібних дрібничок, викинути які вам не дозволяє совість – подарунки ж. 10. Ви вмієте фарбувати, клеїти, забивати цвяхи, лагодити меблі, працювати до ранку, умовляти, прощати, ходити на роботу хворим і входити в чиєсь становище. В цей осінній святковий день ми проведемо для вас інтегрований урок з різними формами навчальної і виховної роботи. Побудьте декілька хвилин уважними учнями. І як заведено у вас спочатку оголосимо тему і мету цього уроку. Мета уроку: у доступній формі донести до свідомості учителя те, що він – Учитель з великої букви. Продовжувати розвивати слух і терпіння. Розвивати уміння правильного відпочинку. Виховувати почуття любові та поваги до себе, як до своїх учнів. 240 довгих днів ви терзаєте наші легко ранимі душі своїми питаннями. Хто з нас не відчував того страху, коли палець учителя поступово опускається в журналі до твого прізвища. І це саме в той день, коли ти не вивчив урок, коли дуже хочеться піти на дискотеку, чи пройтися ніби ненароком по вулиці, де живе кохана. І лише один день, ради якого варто терпіти такі муки – це сьогоднішній. Саме в цей день ми маємо можливість запитати вас, перевірити, чи знаєте ви самі те, що учите нас. Тому ми зараз перевіримо, як ви знаєте математику. Я запропоную вам легку задачку. А вирішити її буде все-одно тяжко, хоча рахувати ви умієте. Прошу піднімати руку. Слухайте уважно, повторювати двічі не буду. Дорогі вчителі, чи не здається вам, що після такої серйозної розмови настав час фізкультхвилинки? Попрошу всіх вийти із-за парт. Учні теж можуть встати. Право провести невеличку розминку надається народному вчителю школи Бардокіну Роману Миколайовичу. Дорогі вчителі, напишіть, будь ласка, міні-твір на тему «Чому я став вчителем?» У вас є ручки і листочки, напишіть буквально 3-4 речення.

А поки наші педагоги стараються, у нас є музичний подарунок. Що відчуває чоловік вчительки, яка постійно сидить у школі. Я думаю, що усі вже написали твори, можливо є бажаючі прочитати свій твір вголос … Молодці, усі роботи я попрошу вас здати, ми їх перевіримо і поставимо вам оцінки. Дякуємо, любі вчителі, за урок. Ми досить мало знаємо про наших вчителів. Знаємо, як їх звати, що вчать. А сьогодні попробуємо дізнатися трохи більше. Бліц-опитування. Дорогі вчителі, просимо вас бути чесними і відповідати максимально швидко. Наші вчителі – найкращі. Вони заслуговують на слова вдячності, любов, а також на нагороду. Вперше в історії нашої школи у День вчителя ми проведемо церемонію нагородження премією… « Золотий бублик»! Хіба ти не розумієш? Той, хто обрав цю професію вчителя, наче одружився з нею. Школа – це їх друга половина. Уявляю, як потерпають від цього їх перші половини. А мені бублик нагадує нагороду, яку отримує від суспільства майже кожний з них. Ні, ні! Ніяких дірок! Сьогодні тільки «Золоті бублики», які символізують нашу любов та повагу, наше захоплення та пошану, нашу увагу та вдячність!

Шановні вчителі, заздалегідь перепрошуємо, що наші бублики будуть не з золота. Ну ви ж розумієте, що у часи всесвітньої економічної кризи золото дісталось іншим… – вчителі математики Леся Василівна та Ольга Василівна – ви допомогли нам стати логічними і послідовними у своїх діях і починаннях; – вчитель інформатики Олександр Віталійович – ви зблизили нас із сучасністю – відкрили вікно до світу комп’ютерних технологій; – вчителі початкових класів Надія Петрівна, Ліля Євгенівна, Людмила Сергіївна, Оксана Йосипівна – разом із вами ми зробили перші кроки на шляху до освіченості. Дорогі вчителі. Нехай в оселях ваших завжди панує злагода, в серцях — добро, в помислах — мудрість, у засіках — достаток. А нелегка педагогічна нива колоситься рясним урожаєм людської вдячності. Все залежить від учителя. Як полюбити фізкультуру. Нестандартні розміри спортивної зали. Вона значно менша, ніж у більшості шкіл. Але це не завадило команді школярів 75-ї гімназії Києва посісти друге місце у змаганнях з волейболу серед шкіл Печерського району. У цій гімназії дітям задають домашні завдання з фізкультури, спортивна зала відкрита для всіх охочих погупати м’ячем на перервах, а ті, хто в підготовчій групі, обурюються, чому їм не можна на рівні з усіма бігати під час занять.

Це історія про одного вчителя фізкультури, предмет якого люблять усі учні. Посеред перерви в залу вриваються галасливі учні, кидають рюкзаки на підлогу, беруть у руки волейбольний м’яч, стають у коло і починають грати. Ніхто не робить зауважень, не ставить зайвих запитань. Єдина умова – наявність змінного взуття. І так майже на кожній перерві. Щоправда, у кожного класу є свій розклад міні-тренувань чи виконання домашнього завдання з фізкультури, які учні можуть робити під час перерви.

А коли в школі був карантин через епідемію грипу і ГРВІ, то у волейбол грали і вчителі. Починається урок фізкультури.

Дівчата і хлопці 5-го класу вже вишикувалися в роздягальнях і чекають команди вчителя. Спочатку від нього трохи дісталося всім за крики і штурханину перед дзвінком. Вчитель довго не з’ясовує, хто винуватець, починає із запитання – чи всі почувають себе добре. Запитання про самопочуття учні чують також усередині і наприкінці уроку. А ще стежать за пульсом. Це теж одне з правил Сергія Івановича Джуха. “Кожен учень уже знає, що має мені пояснити, чому він пропускає урок фізкультури. Не завжди діти кажуть правду. Щойно учні заходять в клас, я вже дивлюся на них – яка поведінка, який у кого настрій”. Коли після розминки справа доходить до бігу, під стінку стають ті, хто належать до підготовчої групи. (До підготовчої медичної групи включають учнів, що потребують обмеження фізичних навантажень і поступового освоєння комплексу рухових навичок і умінь. До спеціальної медичної групи включають учнів, яким протипоказане підвищене фізичне навантаження.) Здебільшого, це дівчата.

Скаржаться, що не можуть зрозуміти логіку – чому під час перерви чи надворі їм можна гонитися, а на уроках фізкультури – заборонено. Поділ дітей на групи для занять фізкультурою не вітає і Сергій Іванович. Учитель з 18-річним стажем прийшов у школу зі структури МВД.

Каже, що вирішив змінити фах ще на початку 2000-х. І жодного дня не пошкодував. Дітям, за словами вчителя, фізкультура потрібна. А для тих, хто в підготовчій чи спеціальній групі – навіть більше, ніж іншим. Просто навантаження, комплекс вправ і підхід мають бути індивідуальними. “Спецмедгрупа не має права займатися фізкультурою.

Максимум – допомагати вчителю і робити загально-розвиткові вправи. Я не маю права залучати дітей до фізкультури. Дитина хоче займатися, але я її не можу долучати – раптом щось трапиться. Хоча мені не подобається, що ми спеціальну і підготовчу групи посадили на лавочки. Вони, навпаки, ще більше повинні займатися”. Після бігу кожен учень може побувати в ролі вчителя – стати перед усіма і провести зарядку. Діти активно тягнуть руки догори, адже під час виконання вправ на різні групи м’язів і частин тіла можна заробити хорошу оцінку. При чому, Сергій Іванович завжди цікавиться: “А скільки б ти собі поставив?”. Коли чує відповідь “9” або “10”, каже: “Неправильно. 12”. Вчить дітей оцінювати себе гідно і не применшувати своїх досягнень. Хай навіть вони здаються подекуди не надто вагомими. Оцінювати під час уроків фізкультури потрібно, переконаний Сергій Іванович. “Оцінки треба ставити, інакше діти взагалі перестануть займатися. А так у них є стимул – по-перше, отримати хорошу оцінку. По-друге, навчитися грати в ту чи іншу гру”. На жаль, у школі немає умов для гри у футбол. 75-та Печерська гімназія – одна із найстаріших у Києві. Їй 210 років. На вулиці є невеликий заасфальтований майданчик з турніками. На ньому не пограєш. Однак, Сергій Іванович зізнається, що інколи сам порушує правила, дозволяючи школярам поганяти в м’яч. На вулиці школярі займаються фізкультурою в першій і четвертій чвертях. А от волейбол і баскетбол – улюблені ігри. Вчитель на кожному уроці розповідає дітям цікаві факти про той чи інший вид спорту. Який рік народження баскетболу? Скільки гравців грають на майданчику? Якої ваги м’яч? Які правила гри? Хто з українських спортсменів відзначився в легкій атлетиці? “Діти повинні знати елементарні речі. Я не обтяжую їх зайвою інформацією, але намагаюся викликати інтерес цікавими історичними фактами чи історіями зі світу спорту”. Не завжди урок відбувається за розкладом. “ Потрібно враховувати стан і настрій дітей. Я не вважаю за потрібне тиснути. Коли діти приходять до школи після карантину чи канікул, вони розслаблені і незібрані. Тоді я не даю великих навантажень, а лише розминку і можливість погратися. Краще, коли між вчителем і дитиною є діалог. Наприклад, я сам багато чого вчуся в моїх учнів. Досить часто мої школярі, які займаються в інших секціях, показують на розминці вправи, які я раніше ніколи не бачив. Я завжди хвалю їх за це, і ми стараємося повторювати певні гімнастичні чи танцювальні рухи”. Після відпрацювання волейбольних пасів у парах, обов’язкові вправи на прес і на осанку. Наприкінці уроку учні отримують домашні завдання. “Це обов’язково. Без домашніх завдань вони не будуть над собою працювати”. Ці завдання можуть побачити і батьки учнів.

У школі працює система “Електронний щоденник”, де кожен може побачити успіхи своєї дитини, дізнатися домашнє завдання, прочитати зауваження вчителя”. Кілька разів на рік педагогічний колектив гімназії проводить координаційну раду.

Інколи на них запрошують учнів. А в березні вчителі обговорюють успішність, поведінку, здобутки і прогалини, надмірну емоційність чи конфліктні ситуації. Галина Ярославівна Поварчук, директорка гімназії, каже, що одним із найактивніших “адвокатів” учнів незмінно залишається Сергій Іванович. “Одного разу вчителі-предметники нарікали на погану поведінку і неуспішність деяких учнів. Називали прізвища одних і тих самих дітей. Сергій Іванович слухав, а потім каже: “Домовимося: я візьму на контроль цих учнів. Якщо за 2-3 місяці нічого не зміниться, то ми будемо вирішувати питання з ними радикально – радити перейти до іншого навчального закладу”. Коли Галина Ярославівна запитувала у вчителів про тих “проблемних” учнів через деякий час, то всі дивувалися – дітей наче підмінили. Вони не стали відмінниками, але вчитися почали старанніше, стали відповідальнішими, підтягнулася дисципліна. На моє питання: “Що ви з ними робили і робите?”, Сергій Іванович відповідає: “Нічого особливого. Просто спілкуюся. Діти цінують відкритість.

Вони знають, що є чіткі правила – що на уроці, що під час тренувань, чи змагань.

І якщо ти порушуєш правила, то будеш покараний – оцінкою, недопущенням до уроку чи змагань. При чому покарання має йти одразу за проступком. Інакше не спрацює. Ми багато часу проводимо на змаганнях.

У дорозі теж чимало говоримо. Ми розуміємо одне одного і довіряємо. Діти знають, що про наші з ними розмови не дізнається ніхто. Далі мене це не піде. А ще, можливо, мені допомагає досвід слідчого. Одразу після армії довелося попрацювати слідчим, тому я добре бачу, коли дитина говорить неправду. Їй потім самій стає соромно. А тим двом учням, на яких були нарікання, я сказав – підете з школи ви, то слідом піду я. Тому старайтеся, не підведіть і відповідайте за свої слова і вчинки”. Усі діти хочуть до себе уваги, каже директорка.

“І Сергій Іванович дає багатьом необхідну увагу, віру в себе, бажання досягати успіхів хай навіть через невдачі. Він завойовує в дітей повагу. Він не байдужий до них.

Це не так часто зустрінеш у школі. До нас якось прийшла молоденька вчителька з фізичною культури одразу після інституту. Вона провела кілька уроків у початкових класах, а на п’ятий день просто не вийшла на роботу. Навіть трудову книжку не прийшла забрати”, – підсумовує Галина Ярославівна. Сергій Іванович веде спортивну секцію з волейболу щопонеділка і щоп’ятниці з учнями старших класів волейболом. Зізнається, що міг би займатися і щодня, аби тільки йому давали ці години.

А на запитання, що робити, щоб діти полюбили фізкультуру, відповідає: “Усе залежить від вчителя. Я на своєму місці і мені подобається моя робота”. Вдячність. Формування в дітей уміння проявляти вдячність. Освітня: поглибити знання учнів про біблійне розуміння вдячності, розкрити важливість прояву вдячності у стосунках з Богом і людьми. Розвиваюча: розвивати в учнів уміння проявляти вдячність та вміння орієнтуватися в богонатхненних книгах Святого Письма. Наочність: фланелограф або ілюстрації до уроку (див. додатки 1–2 на кольоровій вкладці), вироби з кольорового паперу (дерева, фрукти), кошик, фломастери. — Перш за все, за спокійну нічку і сонячний ранок, адже ти прокинувся, бачиш цей прекрасний світ, створений Богом, і можеш милуватися ним. Чи не так? — О, так, так! — погодився Михайло. — Ми з дідусем читали Біблію і я добре запам’ятав, що все, що ми бачимо довкола, і цілий Всесвіт створив Бог з нічого. Але я не думав, що за це все треба дякувати Богу, я думав, що просто треба милуватися і насолоджуватися природою. Адже дякують зазвичай тому, хто тобі добре вчинив чи щось подарував. — Саме Богові ми і повинні дякувати за створений і подарований нам світ, за кожну мить прожитого життя, за день і ніч, за щедрі врожаї. Бог створив тебе і мене, створив світ з нічого, а ми нічого без Нього не можемо, тому що «все з Нього, через Нього і для Нього! Йому слава навіки» (Рим. 11:36), тому і дякуємо за ту життєдайну силу, якою Він наповняє нас щодня, за лагідне сонечко, за щебет птахів, за осінній ранок. Це Його дар для нас. Зрозумів? — За часів Ноя на Землі був вселенський потоп, — так Господь покарав людей за нечестиві дії. Спаслася тільки сім’я Ноя та попарно всі тварини, птахи, плазуни. За такий порятунок Ной подякував Богові: «І збудував Ной жертовника Господеві. І взяв він із кожної чистої худоби й з кожного чистого птаства, і приніс на жертовнику цілопалення» (Бут. 8:20–21). — Діти, а чи пригадуєте ви, яким дивовижним був порятунок ізраїльтян з єгипетського рабства: десять кар Господніх, перехід через Червоне море, яке стало суходолом для ізраїльського народу. Чудесним чином Бог врятував ізраїльських синів, «силою Своєї руки» вивів їх із Єгипту. В подяку за це заспівав Мойсей зі своїм народом вдячну пісню Богові. — Дорогі діти, я хотіла б, щоб ми ще згадали ім’я того, хто так поетично оплакував свої гріхи, дякував за перемоги, оспівував велич Бога. Можливо, ви знаєте, як звали цю людину? — Давайте зачитаємо один із розділів Другої книги Самуїлової, де розповідається про життя царя Давида і, зокрема, 22 розділ цієї книги, в якому йдеться про те, як Давид приносить вдячну пісню Богові за перемогу над ворогами. Отож, і Ной, і Мойсей, і Давид перебували в стані Богоспілкування і не забували дякувати Богові за те, що Він рятував їм життя, визволяв із полону, дарував перемогу над ворогами. У цих героїв віри серце завжди було направлене до Бога, і як би їм важко в житті не доводилося, вони завжди були вдячними своєму Творцю. Але, на жаль, поруч із ними було багато інших людей, які не вірили Богові, не визнавали своєї залежності від Нього, покладалися на свої власні сили, не до кінця усвідомлюючи, що все, що відбувалося в їхньому житті, було послано Богом.

Тому у їхніх грішних серцях і не було вдячності Богові, а були невдоволення, нарікання, бунт. — А за що ми, християни, маємо дякувати Богові? (Відповіді учнів.) Так, правильно, найперше — за Ісуса Христа, Сина Божого, Якого Бог-Отець послав на землю, щоб спасти грішне людство, вказати шлях, який є путівником у вічне життя. Адже, саме Христос зійшов з небес, втілився заради нашого спасіння, щоб бути розіп’ятим і взяти на себе всі гріхи людства, відкрити двері у Царство Небесне. То чи не повинні ми Йому дякувати щомиті за такий неоціненний дар вічного життя, а головне — вміти подячно молитися? Автор: На лаві у парку самотньо сидів старенький дідусь. Біля нього присіла відпочити мама з маленькою донькою. Дідусь пригостив дівчинку цукеркою. Та, розумниця, відразу подякувала йому. Дідусь: Так, так, звичайно. Але слово це особливе. Це не просто подяка. Раніше ці слова були молитвою. Повністю вона звучала так: «Спаси, Боже». Ти мені зробив добро, і я молю Господа, щоб Він врятував тебе для вічного життя: «Спаси, Боже». Люди часто забувають про Бога. Живуть, як їм заманеться, а так і загинути недовго. Ось тому ті, хто пам’ятає про Творця, моляться один за одного: «Спаси, Господи. Спаси, Боже». А у повсякденному житті ця молитва перейшла у слово: «Спасибі». Чи зрозуміла ти мене, мила дівчинко? Діти, а чи знаєте ви, що коли ми щось робимо один для одного, дякуємо один одному, то це все ми робимо для Христа, бо ми Його творіння. Отже, необхідно всі справи в житті творити з любов’ю, наповняти їх добром, а головне — вміти дякувати, коли «діла любові» дарують нам ближні, бо ж сказано: «Поправді кажу вам: що тільки вчинили ви одному з найменших братів Моїх цих, те Мені ви вчинили» (Мт. 25:40). Тож коли дякуємо один одному, то дякуємо і Богові. На дошці прикріплені паперові дерева, на яких багато плодів: яблука, груші, сливи тощо. Дітям пропонується «зірвати» по одному плоду і на звороті написати: «За що я дякую Богові». Відтак, зачитавши подяку, покласти цей фрукт у кошик, який стоїть на столі або прикріплений до дошки. — Так, саме Богові, адже Він створив світ і покликав нас до життя, за Його безперестанні турботи про нас, за зустрічі з людьми, за те, що показує нам красу Всесвіту. Адже, і вся природа славить Його: земля в місячній тиші, сонце у сході, хори птахів, шум лісу і дзюрчання струмків. Про Нього звіщають і світила небесні своїм рухом у нескінченному просторі.

То як же нам не дякувати Тому, Хто вказав шлях спасіння, повернув втрачений Рай? У кінці нашого уроку ми вивчимо пісню: «Слава Богу за все». Ця пісня навчає нас дякувати Богу за всі дні нашого життя: радісні і сумні, бо все, що посилає нам Господь, корисне для нашого спасіння, бо ж сказано у Біблії: «подяку складайте за все… » (1 Сол. 5:18). А тепер я хочу попросити кожного з вас, дорогі діти, переглянути свої серця і подивитися, що в них переважає: вдячність чи невдячність, радість чи невдоволення та байдужість? І якщо ви раптом не знаходите там вдячності, значить щось негаразд із вашим сердечком, значить вам потрібно мерщій спішити до Бога і просити у Нього прощення, благати, щоб Він зі Своєї великої милості перемінив ваші серця і зробив їх вдячними. Найкращі привітання, вірші до Дня вчителя.

ВЧИТЕЛЬКА У яблуневім саду. Рідна учителько сива, — Днина, легка і красива, Йде по школярськім сліду. Ще як малими були, — Слід ми в саду залишили. Крони тоді, як вершини, Снігом сліпучим цвіли. В ночі зимові, сумні, Знаєм, не спалось вам часто — Ваше омріяне щастя Десь полягло на війні. Чисту скорботу сльози Ви перед нами ховали — Силу од вас ми черпали, Так, ніби грона в лози. Де пролягали стежки, Там перетнулись дороги. Сипався цвіт нам під ноги — І пролітали роки. Вчителько, ви — як весна. Ми ж бо довкола — мов квіти. Вам поміж нас молодіти, Вічно ходити між нас. ПЕРША ВЧИТЕЛЬКА Як мати до діток, Як сонце до квіток, Горнулась до класу вона.

І гарна, і люба, І мила, і тиха Учителька перша моя.

Добріша, ніж фея, Миліша, ніж мрія, Світліша від сонця вона. У світі єдина, У серці одна — Учителька перша моя. УЧИТЕЛЬ Кожен день дітей стрічає, На уроках їх навчає. Математики і букв І усіх складних наук. Я учителем горжуся, Анітрохи не боюся! Хоч і старший він за нас – Дружить з ним увесь наш клас! ВЧИТЕЛЬЦІ Вже пригріло сонечко золоте, Квітами барвистими луг цвіте: І кущі горицвіту, й сон-трава, І фіалка-зіронька польова. Цілий оберемок їх нарвемо. І вінок-веселочку сплетемо. Принесем віночок той у свій клас, Подаруєм вчительці: — Це для вас!

І за те, що учите нас добру, І за те, що любите дітвору. КВІТИ ВЧИТЕЛЯМ В синьому тумані В сині димовій Яблука рум’яні, Груші медові. Линуть птичі зграї, Шелестять гаї… Школа відчиняє Двері нам свої. Вийдуть нас зустріти Друзі-вчителі, Принесім їм квіти З рідної землі. ПЕРША ВЧИТЕЛЬКА Букварі і читанки, Парти в два ряди. Наша перша вчителька В серці назавжди. Споришева стежечка, Стежечка-мережечка, Що водила нас Ще у перший клас. Сонце світлі зайчики Сипле у шибки.

Кришать крейду пальчики Пишуть палички. Добре нам читається — Вчителька всміхається. А як хтось не зна – Хмуриться вона.

Скільки розгадали ми З нею загадок! Скільки прочитали ми Віршів і казок! Стороною рідною Дниною погідною Йшли через покіс У багряний ліс. Наша перша вчителька Інших науча. Букварі і читанки їм вона вруча. Споришева стежечка, Стежечка-мережечка, Інших перший раз Повела у клас. ПЕРШІЙ ВЧИТЕЛЬЦІ Хоч проходять літа, хоч минають літа, Та для нас, як тоді, ви й тепер молода. Не забути той час, як прийшли в перший клас, Як уперше в той день ми побачили вас. Усміх щирий такий, ніжний дотик руки. Ви — наставник для нас, ми ж усі — першачки. Ви в нас добрі були і навчали нас так, Щоб ми гарно вели першу букву і знак… МОЇЙ ПЕРШІЙ ВЧИТЕЛЬЦІ Ми проводили маневри — Випробовували нерви. Тест учителька пройшла — Ключ до кожного знайшла. Краще вчительки немає — Кожен з нас це добре знає. Тож вітаємо її В ці святкові ясні дні! ПЕРШІЙ ВЧИТЕЛЬЦІ Сюди приходив я не раз У цей чудовий світлий клас, І щирим поглядом завжди мене ти гріла. Моя весела і сумна, Моя ти рідна і ясна, Учителька люба і мила. Так, є у кожного свій шлях, І хтось летить, неначе птах, Та не завжди до нас ласкава доля… А я прийду до тебе в клас І зазвучить чудовий вальс, Який дарую я тобі і рідній школі. ШАНОВНІ НАШІ ВЧИТЕЛІ У першу неділю жовтня У вас професійне свято. Сюди ми прийшли сьогодні Сердечно вас привітати. МОЯ УЧИТЕЛЬКО Так схожа на матусю учителька моя, Така ж привітна і така ласкава, Я жити в неї вчуся, горнусь до неї я, Вона країни знань зоря яскрава!

І світить нам, і гріє, і розуму навча, Ми всі її любов’ю обігріті, І хлопчик неслухняний, і лагідне дівча — Бо ми для неї найдорожчі в світі. Моя учителько, спасибі, що ти є, Життя шкільне з тобою сонячним стає, У юнім серці ти, як зірка золота, Моя учителько, любов моя свята.

Панує в класі тиша, коли говориш ти, Бо, як струмочок, ллється твоя мова, І хочеться летіти в незвідані світи, Де нас чекає доля барвінкова, Спасибі тобі, рідна, за серце золоте, За мудрість, за турботу і терпіння, Посіяне тобою любов’ю проросте, Бо сходи ті із доброго насіння. Учителю!

Пораднику і друже! Ви вибрали дорогу непросту. Ми Вам сьогодні дякуємо дуже За Вашу працю вчительську святу! Тим, хто пізнати добро допоміг, Тим, хто відкрив для нас тайни доріг, Тим, хто нам крила дарує щодня, Тим, хто відкрив нам жагу пізнання Тим, чия праця важка, непроста, Тим, чиє слово добром пророста, Тим, хто відкрив нам науки світання Наші святкові і щирі вітання! Ми любимо ваші цікаві уроки, Хоч з нами буває немало мороки, І вчительське серце частенько у герці, Бо неслухи сиплять густесенько перцем. І кліпають потім провин оченята, А вчителя честь захищають завзято. А вчитель справжнісінький факел знання Їх також сумлінно черпає щодня, Щоб учні ловили кожнісіньке слово Багато цікавинок в нього готових. Сім коробів треба, немов в циркача, Щоб учень з уроку не дав «втікача». До поки сонце світить з висоти, Щебечуть птахи, зацвітають квіти, Ми Вам життям бажаєм твердо йти, І дням наступним від душі радіти! Хай щастя завжди супроводить Вас, Людська повага й шана не минають, А вашу мрію й працю повсякчас Лиш визнання вінчають! О, вчителі! Прекрасного ви гідні, Бо вибрали в житті свою мету; І нині я за всіх скажу: – Спасибі, рідні, За вашу місію подвижницьку й святу! Бажаємо здоров’я, добра, довголіття, Хай вистачить щастя на ціле століття! Хай скрізь буде лад – на роботі, в сім’ї, І радість на серці, і хліб на столі. Хай сміхом й веселістю повниться хата, Родина хай буде здорова й багата! І мрій, і бажань, і наснаги творити, Щоб серцю хотілося жити й любити! Хай учні шанують, повагу дарують, Злагода й мир у житті хай панують! Вчителю мудрий, Вчителю добрий, Нас научили Ви, Нас Ви ростили, Дай Боже щастя, Вам, справжня людина, Щоб мали терпіння, Щоб мали сили. Жовтень щедрий на барви осінні. День учителя – свято ж яке! Тож освітянській великий родині Шле дітвора вітання палке! Сьогодні усі надзвичайно красиві, Тож сонечком сяйте, будьте щасливі! Ці зустрічі з вами цікаві, охочі, Щоб зорями сяяли вчительські очі, А учні у школі трудились на славу, І вище ваш труд цінувала держава! Перша вчителько, Уклін наш Вам до землі, Хай прекрасні будуть дні, Хай минуть Вас злі, На важкій шкільний ви ниві Кожен день в труді, Будьте завжди ви щасливі, В радості живіть! Вклоняємось доземно Перед великим іменем твоїм. Вже проростають ті маленькі зерна Під поглядом, як серце, золотим. Ти – наче нездоланність, Крізь все просієш іскру доброти, Щоб засвітить у серденьку дитячім Вогонь священний розуму й краси.

Ти – учитель, Ти – сіяч недремний І невтомний мудрий садівник. Знаєш ти предивні таємниці, Розум твій розпалює вогонь. Лікар ти, котрий лікує душі І до сонця повертає всіх, Капітан – у морі, а на суші – Ти наставник юних, молодих. Ти – коваль, поет і будівничий, Добротворець і дозорець ти. До дітей тебе веде і кличе, Світлий образ нашої мети. І в день такий урочистий, святковий Дозвольте Вашу працю вшанувать. І квіти всі, принесені сьогодні, Від всього серця Вам подарувать. В цей святковий осінній час Прийміть побажання від нас! Хай буде здоров’я міцне, мов граніт, І з ним Вам прожити не менше ста літ. Хай горе обходить Вас стороною, А щастя приходить і ллється рікою! Хай кожен день до Вас приходить радість, І довго десь блукає старість, Щоб ніколи не старіли, А душею молоділи! Без природничих наук Ніяк нам не прожити, Тож хімію та біологію Ми обіцяєм вчити.

Історія та географія Відкриває нам світи, І цим допомагає Впевнено по життю іти. Усі знання одержані важливі – Вони згодяться потім на Землі. За те, що добрі Ви до нас і терпеливі, Спасибі, дорогі учителі. За ласку Вашу, чуйність і турботу, За те, що підняли нас на крилі, За повсякденну, кропітку роботу Спасибі, дорогі учителі! Шановні друзі, всі присутні! Бракує найтепліших слів, Щоб привітати щиро й сутно І вас, і наших вчителів! За зустріч цю і попередні, За той невигаданий час, Коли отут безпосередньо Були ми учнями у вас.

І ми вже стали вчителями, Але повсюди і щораз, Як і колись, ми поруч з вами, І досі учимось у вас. Ми й досі з вами нерозлучні На нашій матінці – землі, Бо не вмирають вчителі, Допоки є на світі учні! Сьогодні свято, вчителі! Це наше свято з вами світле свято. Ідуть і молодь, і батьки, І онучата вас вітати. Підемо в школу разом ми, Я теж туди колись ходила, Багато років вчителі Усім наукам нас учили. Читать, писать і рахувать, Любити нашу Батьківщину, Малих і старших шанувать, Не забувать, що ми – Людина! Дитиночко моя мала, Дивись, вже сивина на скронях, А я стою, немов дитя, Тримаю крейду у долонях. Ми завжди будемо дітьми Біля воріт своєї школи, Подяку, вчителю, прийми, Нам не забуть тебе ніколи. Ви виводили в білий світ І Президента, і Поета – Від серця щирий вам привіт, Многая і благая літа! Як різні діти є у школі, Так кольори ось цих троянд. І ви до кожного з любов’ю Звертаєтесь:”Мій рідний клас!”. А жовтень пензлем вже малює Всі барви осені “горять”, А Ваші душі не черствіють Хоч інколи в очах “іскри горять”. Тож дай здоров’ячка Вам, Боже, Слухняних, добрих діточок, Бо в свято згадувати негоже Дитячих наших помилок 🙂 Росяною стежкою, стежкою-мережкою Тебе доля-доленька в школу привела. Добре й вічне сіяла щира твоя усмішка І тобі, учителько, найкращі слова… Серце дзвенить дзвоником і злетіти проситься, А як ввійдеш в клас ти – радість ожива. Багатьох навчила ти життєвих мудростей, Їх в життя далеке мрія повела. Ще не раз згадається піснею-ромашкою, Квіткою, калиною школа край села Та найбільш, дитиною – чистою перлиною До якої доленька тебе привела. І світанком вересень полонить хай спогади, А душа ще довго радіє й співа Ти ж моя, учителько, джерела хранителько Серця чистим променем всіх обійняла! Про вчителя моє найкраще слово, Як про людину дану всім від Бога, Бо все добро так щиро в серці світить, Найкращому створінню – нашим дітям. Навчить любити українську мову І шанувати рідне наше слово, З пісень вінки плести й добро творити, А успіхам дітей завжди радіти. Ти йдеш по цій землі І слід стає твій крок за кроком Яскравим вогником у сутінках пітьми, А все життя для тебе є уроком. Ти бачиш те, що іншим не під силу, І відповідь даєш на всі «чому?» Ти не даремно тут, бо серце має крила, Воно для всіх – віддать його кому? Маленьким дітям, синьооким і чубатим, Що ловлять погляд, кожен рух всяк час – Це щастя вчителя – його багато, І слід яскравий – вогник не погас! Що перша заповідь учителя – любити! Це, перш за все, життя, Бо в ньому жити: Посіяти, плекати і радіти; І знати, що добро росте, Що вклав ти частку серця В це створіння І мудрість й душу, Тільки май терпіння, Бо довго проростає те зерно, Воно ж бо вічне, В терніях воно. А друга заповідь учителя – любити! З натхненням діяти, творити, Шукати і знаходить сходи, І підійматись до зірок, А кожним кроком є урок.

Ще й третя заповідь учителя – любити! З своєю совістю дружити, Щоб час пройшов Й лови себе на слові: Дорога вчителя вся виткана з любові! Ви даруєте дітям частинку душі, Допомогти ви завжди їм готові, Для вас – теплота цих радісних рядків І щирість кожного слова: Нехай допомагає удача у всьому, Нехай життя буде сонцем зігріте. Добра, натхнення вам день за днем, Гармонії, творчості, світла! Дорогі наші вчителі! Вітаємо вас з Днем вчителя! Високо цінуємо щедрість ваших люблячих сердець, ваше терпіння і розуміння, відданість справі і любов до нас – своїх учнів! Бажаємо міцного здоров’я, бадьорості тіла і духу, радості від вашої нелегкої праці та усіляких успіхів в особистому житті!

Нехай вас оточують повага і любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і наша подяка! Дорогі педагоги.

От і настало ваше свято – День вчителя! Не знайти в цілому світі таких слів, які б змогли повною мірою висловити величезну батьківську подяку вам, шановні працівники сфери освіти. Спасибі вам за те, що сієте в душах наших дітей зерна мудрості і доброти. Нехай цінує вас керівництво, поважають колеги, розуміють учні і дуже люблять рідні та близькі люди! Я пам’ятаю день і час, Коли пішов у перший клас, Коли за парту вперше сів І першу лінію провів… Як перше слово прочитав, Як першу букву написав, І перші вчительки слова, Що хліб – усьому голова. Повік залишаться в мені Дитячі мрії осяйні, Стежина в росяні поля І перша вчителька моя.

Я пам’ятаю ту любов, Що оживає знову й знов. Подругу в білому вбранні, Що часто снилася мені… Я пам’ятаю день і час, Коли скінчив останній клас. Шкільний дзвінок у груди бив, А я дзвонив, а я дзвонив… Повік залишаться в мені Юнацькі мрії осяйні, Стежина в росяні поля І перша вчителька моя. Слова подяки вчителю в прозі, українською мовою. Колекція слів подяки вчителю. Спасибі великий, наш вірний учитель, за Вашу любов і турботу, дякую за подаровану радість і увагу, за повагу і розуміння, за тепло серця і тверді знання, за добрі поради і захоплююче дозвілля. Ми від щирого серця хочемо побажати Вам великого щастя, міцного здоров’я на довгі роки і благополуччя. Хочемо сказати спасибі, що навчили нас не тільки знань, але й школі життя.

Ми тепер вміємо радіти перемогам, визнавати поразки і вчитися на своїх помилках. Від імені всіх батьків і учнів хочемо подякувати вам за Вашу працю, за індивідуальний підхід, за добре ставлення і розуміння, за старання і захоплюючі уроки, за чудовий настрій і перші знання! Перший вчитель, не просто вчитель! Вона замінила нам маму, вона витирала нам носи і мазала зеленкою збиті коліна. Саме вона навчила нас тому, що в життя точно стане в нагоді — читати, писати і рахувати до десяти. Кріпіться, скоро Вам доведеться стати другою мамою вже для наших дітей. Дай Вам Бог здоров’я і терпіння! Від щирого серця я хочу сказати Вам велике спасибі за Вашу працю, за Ваше терпіння, за Ваше вміння знаходити в кожній дитині талант, за Ваші старання, за Вашу підтримку. Я щиро бажаю Вам здоров’я, благополуччя, міцних сил і чудового настрою. Нехай кожен день відкриває щось нове і добре не тільки для учнів, але і для Вас, нехай і влітку, і взимку, і навесні, і восени Ваше життя буде яскравою, веселою та цікавою. Улюблена наша (ім’я вчителя)!

Хочемо сказати Вам величезне спасибі за те, що змогли витратити на наше виховання безліч своїх сил, свою любов і терпіння. Ми вдячні Вам за те, що навчили нас читати, писати і бути хорошими людьми. Без Вас важко уявити наш шлях у цій школі. Знайте, ви працюєте і живете не дарма. Для нас — ви перша шкільна мама і чоловік, якого ми будемо поважати до кінця життя!

Шановний наш перший вчитель! Від імені всіх батьків просимо прийняти слова подяки за Ваше добре і чуйне серце, за Ваше терпіння і турботу, прагнення та старання, за Вашу любов і розуміння. Спасибі Вам за наших розумних і вихованих дітей! Бажаємо здоров’я, удачі, благополуччя, поваги, доброго настрою, щастя і любові! Завдяки кому ми залишаємо школу сильними, швидкими, спритними? Звичайно ж, це заслуга нашого шановного вчителя фізкультури. Ви завжди вірили в нас і підтримували. Спасибі вам за те, що навчили бігати крос, стрибати в довжину з місця і з розбігу, віджиматися, підтягуватися, стрибати на скакалці. Бажаємо вам відмінного здоров’я та невичерпного оптимізму в роботі! Рідна Ви наш учитель! Взагалі, такий день прийнято вважати святковим, але нам трохи сумно. Прийміть наші слова подяки. Ви взяли на себе серйозний тягар відповідальності — на протязі стількох років граючи роль нашого наставника. Ми хотіли б подякувати вам за всі поради і знання, які отримали від вас. В цю мить, коли ми покидаємо стіни рідної школи, ми розуміємо, що у нас ніколи не вийде забути всі ті щасливі моменти, що сталися тут.

Так все склалося тільки завдяки вашому терпінню та старанням. Ми, ваші випускники, станемо великими людьми.

Адже в кожному з нас закладено щось особливе. Завдяки вам нам стали доступні нові горизонти і нові знання. Знадобиться багато часу, щоб згадати все, що ви робили для нас. Нам би хотілося сказати набагато простіше — спасибі Вам за все! Улюблений наш педагог хочемо сказати Вам величезне спасибі за турботу, настанови, навички і нелегка педагогічна праця! Більш тактовного, ввічливого, розумного, справедливого, мудрого і доброго вчителя не знайти. Нам з Вами дуже пощастило, спасибі за зусилля і спроби навчити і виховати, за любов до дітей і відданість роботі! Бажаємо Вам кмітливих учнів і хороших батьків! Дорогі викладачі та співробітники школи, всі, хто довгі шкільні роки жив з нами спільним життям! Ми вдячні вам за багато, всього і не перерахуєш зараз. Найголовніше, за що ми вам вдячні, це – за вашу небайдужість. І неважливо, лаяли нас ви або хвалили… головне, що багато років ви залишалися – небайдужими. Бажаємо, щоб вас завжди оточували небайдужі, чуйні, чуйні люди! Перший вчитель… Ці слова викликають у кожної дорослої людини зворушливі почуття і легку ностальгію по безтурботному дитинству. Початок шкільного життя для кожного з нас стає одним з найяскравіших і хвилюючих подій. Незнайома обстановка, нові обличчя і незвичний розпорядок викликають різні емоції.

А перша вчителька на чотири роки стає для маленьких учнів мудрим наставником і захисником, турботливою «другою мамою» і старшим товаришем. Від імені всіх батьків прийміть наші слова подяки за безцінні знання, душевне тепло і любов! Сьогодні дуже символічний день. Адже він є межею між нашим дитинством і дорослим життям. Завтра ми вже не будемо школярами. Тому, поки що сьогодні ми ще перебуваємо в цьому статусі, хотілося б висловити слова вдячності всім тим вчителям, які були нашими супроводжують протягом усього шкільного шляху. Спасибі вам величезне за той внесок, який ви зробили у кожного з нас. Дякуємо за отриманий від вас знання, за турботливе ставлення, за постійну підтримку і вічний стимул. Дякуємо за те, що не втрачали віру в нас і завжди надавали допомогу. Нам щиро хотілося б виправдати ваші надії і досягти тих результатів, до яких ви нас завжди стимулювали.

Ще раз величезне спасибі за все! Нехай у вас все буде добре ще багато-багато років наперед! Щастя, добра і удачі, рідні ви наші! Ми вас ніколи не забудемо!

Спасибі Вам за добрі серця, чуттєві душі. За наполегливу боротьбу проти незнання і нерозуміння, за оптимізм і непохитну віру в нас. Сьогодні в цій урочистій обстановці ми пропонуємо вам трохи помріяти. Давайте уявимо, що перед вами стоять не ваші учні, а вже відбулися генії, артисти, юристи, винахідники, вчені, лікарі, мандрівники, викладачі. Загалом, одні хороші люди. І ось всі вони хотіли б сказати вам спасибі за вашу доброту і тепло, чуйність, терпіння, розуміння та допомогу. За те, що ви завжди знали відповідь на будь-яке питання і ділилися ним. Завжди бездоганно виконували поставлені перед вами обов’язку. Завжди могли знайти підхід навіть до самого примхливій дитині. Спасибі, що навчили нас найголовнішого — бути гідними людьми з відкритими серцями. Зі свого боку хочемо вам побажати продовжувати і далі міцно стояти на життєвій дорозі. Нехай у вас завжди буде час прогулятися, міцно поспати і від душі відпочити. Одинадцять років минуло з тих пір, як ми прийшли в школу. Багато хто з вас пам’ятають нас зовсім маленькими, нетямущим і такими розгубленими. Але ви терпляче нас навчали, займалися з нами і зробили з нас випускників. І тепер ми хочемо віддячити вас. І немає кращої подяки для вчителя, ніж успіхи його учнів.

Ми обіцяємо вам, що будемо завжди просуватися вперед, ставити перед собою цілі та виконувати їх. Ми досягнемо в житті великих успіхів, і ви зможете з гордістю сказати: це мої випускники! Спасибі вам за ваші знання, передані нам і за вашу турботу про нас. Ми досі точно не визначилися, який він цей день для нас — сумний чи все-таки радісний. Ви ж теж злегка сумуйте. Ми не просто йдемо зі школи, ми залишаємо своїх вчителів, своїх наставників і друзів. Так, саме так хотілося б назвати вас через всі роки. Ви — справжня опора і дороговказ для нас. Тільки завдяки вам перед нами відкриваються великі перспективи. В нашій пам’яті завжди знайдеться місце для спогадів про те, як багато для нас було зроблено. Ми завжди з величезним задоволенням будемо дивувати своїми успіхами і ділитися ними.

Якщо вам знадобиться допомога, то ви завжди можете розраховувати на дружнє плече кожного з нас.

Нам би не хотілося розлучатися з вами. Ми обов’язково будемо заходити до вас в гості, ділитися своїми досягненнями.

Спасибі вам. До швидкої зустрічі! Ваші учні! Ми дякуємо Вам за те тепло, добро та любов, що подарували нашим дітям. Спасибі, що стали другою матір’ю, іншому. Дякую за цінні знання, вміння, що прищепили учням, за купу перевірених зошитів, п’ятірок і четвірок — спасибі, що справедливі, що розумієте кожної дитини і навчили любити життя. Навчили жити! Нехай Вас завжди оточують люблячі діти, а любов не згасне. Спасибі, що стали частиною нашого життя. Наш клас завжди з нетерпінням чекає початку уроку по ознайомленню з навколишнім світом. А все тому, що наша мила вчителька робить все, щоб кожне заняття перетворити на міні-подорож або екскурсію. Бажаємо вам, щоб натхнення та оптимізм ніколи не покидали вас, а учні завжди були вдячними за нелегку вчительську працю! Учитель — це дивовижна людина. Немає жодної іншої професії, де співробітник віддавав всі свої дні іншій родині крім своєї. І адже кожна дитина, яка потрапляє під вашу опіку, автоматично стає вашим. Але час нещадно. І ось ми вже не ті малюки, а дорослі самодостатні люди, які сьогодні залишають шкільну лаву. Нам належить зробити крок на дорогу життя. Але це не означає, що ми викинемо з пам’яті уроки, які ви нам викладали. І частинка вашого тепла завжди буде зігрівати серце кожного з нас, дорогий ви наш учитель. Нам би дуже хотілося, щоб ви стали найщасливішою людиною на землі. Ви заслужили цього. Адже з яким деколи важко дається виховання і навчання важких дітей, таких як ми.

Навіть у відповідь на наші витівки ви завжди відповідали нам дружбою. Тепер же ми хочемо відплатити вам нашою вдячністю! Не відмовте нам, прийміть наші слова подяки! Велике спасибі хочу Вам сказати, добрий і найкращий вчитель. Від душі дякую за бравое терпіння і чуйність душі, за щире розуміння і необхідну допомогу, за правильні знання і великі напуття, за чудові поради та Вашу підтримку. Нам так приємно згадувати, як Ви вчили нас читати і писати, як ставили нам перші хороші оцінки. Нам радісно усвідомлювати, як багато ми тепер знаємо і вміємо, завдяки Вам. Спасибі за все, нехай любові і тепла у Вашому житті з кожним днем стає все більше і більше! Сьогодні ми прощаємося зі школою і хочемо винести особливу подяку нашому першому вчителю. Ви вчили нас писати, читати, дружити, поважати. Стільки сил і праці Ви вклали у кожного з нас, стільки нервів витратили, що просто неможливо підрахувати. Ваша душа сповнена добра і любові. Ви справжній педагог, який відданий своїй справі. Ми хочемо побажати тільки вдячних і старанних учнів. Низький Вам уклін. Ми завжди будемо вдячні за все, що від Вас отримали! Ваша праця по-справжньому безцінний, адже він присвячується дітям. Батьки, приводячи за руку 1 вересня своїх малюків в школу, довіряють їх вчителю початкових класів. А адже це найцінніше, що у нас є. Спасибі за те, що уважно спостерігали за нашими дітками, навчали їх, дарували їм свою любов! Багато років тому ви почали вчити наших донечок та синочків старанно виводити палички і гачечки, складати і віднімати, читати перші книжки. І ось перед нами стоять дорослі юнаки і дівчата, красиві, сильні, а головне, розумні.

Наша улюблена вчителька, дозвольте висловити безмежну подяку від імені всього нашого класу за вашу працю. Ми знаємо вас вже кілька років, і ви для нас не просто вчитель, а мудрий наставник і відданий друг. Щодня ми переконуємося у вашому професіоналізмі, у вашому невтомному бажанні дати нам, вашим учням якомога більше знань, передати свій досвід, вміння і навички. Бажаємо вам особистісного розвитку, відмінних взаємин з колективом, благополуччя в сім’ї, а також міцного здоров’я! Наш милий і дорогий вчитель, сьогодні ми б хотіли сказати вам величезне спасибі за все те, що ви робите для нас. День у день ви віддаєте нам частинку себе, ділитеся своїми знаннями, життєвим досвідом, даєте мудрі поради і цінні підказки. Саме завдяки вашій наполегливості, наполегливість і творчому підходу до процесу навчання багато хто з нас полюбили вчитися. Обіцяємо і надалі радувати вас своїми результатами у навчанні, а також зразковою поведінкою! Сердечно дякуємо за все добро, яке Ви зробили для нас! Спасибі, що, незважаючи на всі труднощі, Ви кожен день виконуєте свою роботу! Спасибі, вчіть нас уму-розуму, радієте нашим успіхам і підтримуєте в моменти невдач, як рідна людина! Як же нам пощастило, що в нашій школі працює такий чудовий вчитель танців! Ви — промінчик світла, який ділиться своєю лучезарностью і позитивом з усіма учнями.

Ви навчаєте нас не просто мистецтву танцю, але і виховуєте у нас найкращі особистісні якості, вчіть ніколи не зупинятися на досягнутому та завжди прагнути до кращих результатів. Бажаємо вам старанних і вдячних учнів, особистого успіху та фінансової стабільності! Дорогі викладачі! Від імені всіх учнів 2019 року випуску дякуємо за те, що всі ці роки ви бажали нам добра і намагалися кожного учня (навіть безнадійного) зробити кращим. Ми постараємося виправдати ваші очікування і реалізувати кращий сценарій своєї долі, який тільки можливий. Обіцяємо, що будемо прагнути стати гідними людьми, щоб у вас був привід для гордості. Бажаємо вам легкої професійної дороги, прикрашеної великими і маленькими успіхами, радістю, досягнутими цілями і реалізованими планами! Улюблена вчителька, спасибі за те, що стали нашим другом, за вашу добру посмішку і ласкавий погляд. Нам так цікаво слухати все, про що ви розповідаєте.

Нехай сонячні промінчики завжди піднімають вам настрій, а ми будемо радувати вас своїми перемогами і досягненнями! Мій учитель — ви мій друг. Спасибі за те, що кожен день вчіть нас чогось нового і цікавого, допомагаєте і любіть нас як своїх дітей. Улюблені наші педагоги, ось і прийшов той день, після якого ми вже не сядемо як зазвичай за наші парти, не відкриємо зошити і для нас не продзвенить дзвінок. Навіть якось не віриться. Адже 11 років — термін далеко не маленька. Насправді ж вони пронесли ніби за кілька хвилин. Всі ці роки ви провели разом з нами. І це навіть не дивлячись на те, що ми постійно пустували, нескінченно прогулювали, у нас часто змінювався настрій і чого ми тільки не витворяли. Тож, прийміть наші слова подяки за те, що у вас ніколи не виникало думки здатися, що ви завжди знали, з якого боку до нас підійти. Ви навчили нас любити науку і допомогли визначитися з подальшим шляхом. Отримані від вас знання, стали справжнім фундаментом для всієї подальшої життя. Ми ніколи не посміємо вас забути і як можна частіше заглядати в гості. Обіцяємо, ви будете нами пишатися! Сьогодні хочемо сказати спасибі вчителю малювання, який став для нас справжнім духовним наставником. На ваших уроках ми не просто вчилися малювати, ми вчилися знаходити прекрасне у найпростіших предметах. Завдяки вам ми знаємо всі секрети вдалого натюрморту, мальовничого пейзажу і реалістичного портрета. Спасибі вам за те, що ділилися своїм досвідом, давали цінні поради! Дякуємо за вашу похвалу і критику! Слова подяки вчителю в прозі, своїми словами, українською мовою. Ми підготували для вас кращіПорадуйте красивими словами дорогу людину. Шановні викладачі! Прийміть нашу щиру вдячність за те, що багато років ви ділилися безцінними знаннями, робили для нас навчання не лише цікавим і корисним, але і приємним.

Дякую за підтримку, увагу до наших успіхів і невдач. Окрема подяка – за критику і погані оцінки… вони допомагали нам удосконалюватися, стає краще і розумніше. Нам шкода з вами розлучатися, але ми сподіваємося на нові зустрічі. Віримо, що коли відбудеться нова зустріч, у нас буде можливість порадувати вас своїми життєвими і професійними успіхами! Від усієї душі бажаємо вам міцного здоров’я, талановитих учнів і задоволення від роботи! Ми вдячні Вам за те,що навчили нас читати, писати і бути хорошими людьми. Для нас — ви перша шкільна мама і чоловік,якого ми будемо поважати до кінця життя! Хочеться сказати слова вдячності вчителю! Спасибі Вам за уроки і знання, які ведуть нас у доросле життя. За допомогу і турботу, увагу і настанови, за критику та дискусії, за підтримку і співучасть. Ви чудовий педагог!

Будьте щасливі! Шановний педагог, прийміть сердечні слова подяки за Вашу працю. Своїми мудрими порадами, чуйним ставленням і справедливими настановами Ви допомагали малюкам долати непростий шлях осягнення знань.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, професійних відкриттів, бадьорості, сил і вдячних чуйних учнів. Шановний перший вчитель, сьогодні — у день випускного хочеться висловити вам нашу вдячність за Вашу підтримку, турботу і терпіння. Ми бажаємо Вам залишатися таким же сильним, добрим, красивим, справедливим, винахідливим, цікавою людиною. Нехай з Вами завжди буде щастя, любов і успіх. Шановна вчителька, від імені всіх батьків нашого класу дякуємо вам за вашу працелюбність, за ваш оптимізм, за ваш творчий підхід до проведення уроків. Ви завжди з посмішкою зустрічаєте кожної дитини, знаєте, як знайти ключик до кожного малюка, як зацікавити його навчальним матеріалом.

Окреме спасибі за ваше терпіння і професіоналізм. Бажаємо вам успіхів, процвітання, хорошої зарплати, вірних друзів і світу в сім’ї!

Чудовій людині і кращому вчителю сьогодні я кажу спасибі! На Вас завжди можна покластися, порадитися, не боячись чогось. Ви завжди дасте пораду і напуття. Таких вчителів, а тим більше людей, дуже мало. Спасибі за те, що Ви просто наш учитель! Спасибі вам, дорогий вчитель, за всі ті знання, що ви мені подарували, за мудрість, яку ви для мене відкрили, і за досвід, яким ви зі мною поділилися! Я дякую вам за кожен урок, адже ваші уроки — це яскраве світло, що освітлює мій шлях до успіху і заповітних мрій! Прийміть в знак подяки за вашу нелегку працю подарунок від усього класу у вигляді веселої пісні про шкільні будні, яку ми самостійно розучили. Шановний наш перший вчитель, від імені всіх глибоко Вас поважають батьків просимо прийняти слова подяки за Ваше чуйне та добре серце, за Вашу турботу і терпіння, за Ваші старання і прагнення, за Вашу любов і розуміння. Спасибі Вам велике за наших щасливих, розумних та вихованих дітей! Дорога (ім’я), приносимо Вам величезну подяку за все, що Ви зробили для своїх підопічних. Ми завжди будемо пам’ятати Ваш працю і турботу про дітей. Без чуйного керівництва і педагогічного таланту було б набагато важче виростити таких розумних і добрих діток, якими вони є зараз. Спасибі, Ви, без перебільшення, найкращий педагог! Ми хочемо сказати спасибі вчителям за передані нам знання і досвід, за поради, за цікаві розповіді і за те, що передавали нам знання з усім ентузіазмом і душею. Перший вчитель дає нам старт для подальшого навчання і отримання знань. Перший вчитель вчить нас взаємодіяти один з одним, спілкуватися, відчувати людей. Ви дали нам перші знання, перші уроки етикету. Ми пережили з вами перші дзвінки, перші публічні виступи, перші знання і похвалу. Дякуємо! Класний керівник – дуже важлива людина в житті кожного з нас. Навіть після багатьох років наші діти будуть пам’ятати про Ваших радах і настановах. Ви відкривали перед ними нові горизонти, допомагали пройти через проблеми і переживання. Саме завдяки Вам вони стали добрими і чуйними людьми. Спасибі Вам, (ім’я), і низький уклін! Дорогий учитель! Від усієї душі дякуємо вам за те, що допомогли нашим дітям зробити перші кроки в країну великих знань і світлої науки! Спасибі за Ваше терпіння й великий труд! Бажаємо Вам відмінного здоров’я, особистого щастя, щирої поваги і постійного оптимізму! Шановна наша і улюблена класна мама! Наш шлях до цього був довгим, але все ж ми до нього дійшли. Кожен по-своєму відноситься до сьогоднішнього вечора. Для когось це довгоочікуваний момент, а от інших він злегка лякає. Все-таки попереду чекає щось нове, що вабить і лякає, де доведеться вже самостійно усім займатися. Однак, завдяки вашим витраченим зусиллям майбутня дорога здасться не такою важкою. Не даремно ж ви постійно підтримували і вірили в нас.

Може ми цього раніше не розуміли, де навіть ображалися на Вас.

Але сьогодні ми хочемо сказати величезне спасибі за всі ваші витрачені на нас сили, нерви, терпіння. І пробачте нас, будь ласка, за наші провини і помилки. Будьте здорові, нехай вам щастить і благополуччя! Зі свого боку обіцяємо, що тепер ми буде приводом вашої гордості. Спасибі, прекрасний і добрий учитель, за Ваш труд і Ваші старання, за розуміння і доброту душі, за знання і наполегливість, за теплі слова і мудрі поради, за підтримку і прекрасний настрій. Будьте щасливі і здорові! Прийміть слова щирої вдячності за те, що віддали нам багато годин свого життя, знання, досвід і мудрість.

Ми вдячні за ваш внесок у нашу освіту і за проявлену вами терпіння. Спасибі, що у важкі хвилини допомагали повірити в себе, за те, що прощали помилки і за те, що іноді не прощали їх. За те, що демонстрували свої найкращі людські якості і навчили цінувати доброту – окрема вам подяку. Бажаємо вам врівноважених учнів в подальшому. Нехай професія нескінченно відкриває вам нові горизонти, виправдовує добрі надії і допомагає реалізувати всі життєві задуми! Вітаємо з черговим благополучним випуском і успішним закінченням навчального року! Наш дорогий учителю, ми знову вас дякуємо! Ви вклали стільки сил у нас і скільки ви переживали. Ми не могли тоді ваша праця зрозуміти і оцінити, часом нерозумно ображалися, а може ображали вас. Зараз ми знаємо, що ви були одним з тих людей, які будували наші долі, любили щиро всіх нас, дбали, давали безцінні поради. Спасибі Вам за вашу доброту! Слова.

Хочемо висловити подяку, повагу і вдячність нашому вчителю, педагога додаткової освіти МОУ ДОД «Центр дитячої творчості» р. Щекино Степанової Оксані Валентинівні! Ви професіонал своєї справи, людина з надзвичайно чуйним і чуйним серцем, дуже щирий і вболіває за свою справу! Ви заразили наших дітей і нас, ніколи не танцюючих людей, ідеєю танцю! Ви подарували нашим дітям радість перемог! Спасибі Вам! Успіхів і процвітання від усієї душі. Слова подяки хореографу: приклади подячних слів, зразки привітань, вірші про хореографа. Практично жоден захід в школі і поза школою не проходить без участі хореографа. Між іншим, 29 квітня відзначається всесвітній день танцю. Природно, що в такий день, як і в будь-який інший свято, хореографу буде приємно отримати слова подяки на честь визнання його заслуг, вдячність за нелегку працю, активність, увагу, креативність та любов до дітей. Читати далі >>> Вітальний вірш хореографу школи. Слова подяки бажано оформити на красивому аркуші, можна скористатися шаблонами. Але зачитати слово подяки потрібно вголос, урочисто, в присутності дітей. Як написати слова подяки хореографу. Хореографи — народ творчий, тому вітається фантазія, креативність мислення, оригінальність оформлення та подання. Форму подячного слова можна вибрати будь-яку: вірш, есе, частівку, пісню. Можна навіть оформити фотоальбом з фотографіями дітей і побажаннями.

Або підготувати презентацію, в якій зазначити всі успіхи дітей, досягнутих під керівництвом хореографа. Звернення до хореографу із зазначенням повних прізвища, імені, по батькові. Слова подяки з переліком заслуг, побажання та настанови. Дата, підпис керівника ОУ та друк.

В даному розділі ви знайдете приклади і зразки подячних слів хореографам, вітальні вірші, а також шаблони для написання та оформлення слів подяк. Буває, що слова подяки підібрати дуже важко. Але підготовка до подячної промови, правильний підхід у доборі потрібних слів, може зіграти вам на користь. Враховуючи кілька основних правил і нюансів етикету під час підготовки привітання, маючи заздалегідь написаний зразок, мова вийде структурованої, наповненою сенсом і теплими словами. На що потрібно звертати увагу при підготовці вітальній промові? Незважаючи на те, що слова подяки йдуть від душі людини, від його емоційного сприйняття і вражень, не варто ігнорувати підготовчий процес, оскільки текст привітання повинен бути структурованим і ретельно осмисленим. Навіть якщо виступ короткий, всього кілька хвилин. Висловлюючи подяку, потрібно враховувати близькість контактів аудиторії з виступаючим. Необхідно визначити мету виступу. Після привітання відразу поясніть аудиторії, з якого приводу зібралися, що і кому ви хочете сказати. У привітанні варто згадати видають і запам’ятовуються моменти, ініціаторами яких були діти і їх хореограф. Використовуйте красиві слова, слова подяки і настанови, побажання на майбутнє. Приклад подяки від батьків хореографу у прозі. Сьогодні нас зібрав особливий випадок. Від себе і від імені всіх батьків мені хочеться висловити величезну подяку світлого людини, професіонала своєї справи і просто улюблениці всіх хлопців, вихователю їх творчого потенціалу — хореографу (ім’я, по батькові). Ми з вами вже не один рік знайомі. Ви граєте важливу роль у творчому і особистому зростанні наших дітей. Разом з усіма нами ви вносите свій вклад у їх виховання. Завдяки Вам, вони досягли чималих висот. Сподіваюся, наших дітей чекає велике і щасливе майбутнє, і в цьому є величезна заслуга. Дякуємо за те, що ви віддаєте частинку своєї любові, турботи, уваги і знань нашим дітям. Хочеться побажати, щоб вогник ваших очей ніколи не згас. Особистого і професійного зростання. Не зупиняйтеся на те, чого вже досягли. Живіть, радійте і розвивайтеся. Здоров’я вам міцного, слухняних учнів, щирої любові, благополуччя і фінансового достатку. Щоб все життя супроводжували яскраві емоції, цікаві люди, незабутні враження. Рука об руку нехай йдуть віра, надія і любов. Підтримки близьких і рідних вам людей. Гарного колективу. І знайте, ви завжди можете розраховувати на нашу допомогу і любов. Подяку хореографу (грамота) Шановна (ім’я, по батькові)!

Ви займаєте почесне місце кращого хореографа міста.

Висловлюємо подяку за вашу працю, професіоналізм і досягнуті результати роботи. Ваші творчі здібності нікого не залишають байдужими. Бажаємо вам розвитку, професійного зростання та успіхів у досягненні нових висот.

Слова подяки хореографу від дітей у прозі. Улюблений наш вихователь! За такий короткий час ви стали для нас рідною людиною. Дякуємо за напутні слова, і за те, що в скрутну хвилину підтримували, терпіли всі наші витівки. Разом з вами ми ділили свою радість і горе. Пережили чимало перемог і розчарувань. Весь цей час ви були для нас не просто вихователем і хореографом, але ще й іншому. Завдяки вам ми розвиваємося не тільки в мистецтві танцю, але і в особистому плані теж. Ви вмієте надихнути, підняти настрій, направити в потрібне русло.

Ви дуже хороша людина. Ми вдячні долі за те, що зустрілися з вами. Нехай будь-які негаразди минають стороною. Життя буде наповнене яскравими подіями та хорошими людьми. Залишайтеся такою ж життєрадісною, веселою і щасливою. А ми будемо всіляко сприяти тому, щоб перебувати з нами приносило вам тільки позитивні емоції. Летить хода і струнка фігура, І всі хочуть бути схожим на Вас. Красиво рухатися і любити музику Нас навчив ваш танцювальний клас. Ми вітаємо Вас сьогодні, Бажаємо легкості в ногах і серце! І хай душа завжди прагнути до танцю. Уроки Ваші не забудемо ми, повірте. Шкільний вальс, що скоро пролунає, Ви нас навчили танцювати, Нехай дзвінок останній продзвенить, У ваш клас ми не раз прийдемо знову. Тут ви па розучували з нами, Грацію виховували в нас, Вітаємо вас зараз словами, Ну а ноги знову рвуться в танок. Легка хода, легкі рухи, Багато тренувань, після — выступленья. Ви нас навчили рухатися чудово. У танці ми полюбили всією душею пристрасно. І хочемо сьогодні дружно Вам зізнатися, Що нам неможливо з танцями розлучитися. В тому — Ваша заслуга. Спасибі за науку, Дарує всім радість в настроеньи! Ми дуже любимо танцювати! Як шкода, що малий урок! Танцюючи, будемо вітати, Ви — класний педагог!

Ми розучимо нову «па» І танець складемо, В якому прозвучить «Ура!», Ми Вас обожнюємо!

У ритмі вальсу і рок-н-ролу Ми відриваємося від підлоги. З запалом самби, фламенко, джиги У цьому танці летимо за життя. За все те, що ви нам відкрили, За ті невидимі крила, Що під музику з нами мчать Вам спасибі, вчитель танців! Тепер ми танцювати не просто любимо. Ми вміємо це робити так, Щоб всі люди, затамувавши подих, Спостерігали за нашою парою, не відриваючи очей. І цього всього нас навчили Ви. Ви багато часу витратили, але не даремно. Ми вдячні Вам за те, що ми вміємо. Ми вітаємо Вас, і обіцяємо, що не зганьбимо на танцполі! Недавно ми не знали, як танцювати вальс. Але Ви нас навчили, за що ми вдячні Вам. Руху наші витончені і легкі. Танцюючи, ми тепер не тиснемо один одному на ноги. Спасибі Вам, за вашу працю, старання і терпіння. Спасибі Вам, що вірили ви в нас. Привітати хочемо ми Вас сьогодні. І побажати, щоб удача супроводжувала Вам. Маестро рухів, танців вчитель! Привітати вас зі святом нам дозвольте! Спасибі сказати за прекрасні хвилини, Що музику тіла ясно почули ми.

Нехай, наче танець, все життя ваше буде, Нехай сил і здоров’я у вас не убуде. І шкільний коли продзвенить дзвінок — Нехай музикою танцю він зазвучить. Життя така дивна штука, що не завжди вдається вчасно отримати те, що хочеться. Ось і сьогодні я хотів привітати тебе першим, а роблю це, напевно, останнім. Але, сподіваюся, від цього тобі не буде менш приємно. Оскільки так вийшло, хочу побажати тобі, щоб ти завжди опинявся в потрібний час у потрібному місці. Це і буде називатися прихильністю долі до тебе. Будь же завжди її улюбленцем. Вітаю! Кажуть, що танець – це поезія тіла. Отже, педагог, викладає цю поезію, вимагає особливих привітань. На нашому сайті у розділі привітань з Днем народження вчитель танців Ви знайдете добірку самих добрих і щирих привітань. В руках виявився мобільний телефон? Тоді надсилайте імениннику кумедний аудіо-розіграш, веселу пісню або ж привітання, озвучена голосом персонажа відомого кінофільму. Все це займе не більше 5 хвилин Вашого часу, а позитивних емоцій подарує невимовно багато! У більшості випадків вчителі в школі – жінки. А це означає, що 8 Березня – гарний привід приділити їм якомога більше уваги. Напередодні свята всі учні спантеличені питанням вибору подарунка для вчительки. Її можна привітати як самостійно, так і всім класом. Всі вчительки незалежно від віку люблять, щоб їх оточувала стабільність – до цього їх зобов’язує професія.

Виходячи з цього, подарунок слід вибирати дуже ретельно, підбираючи його під вік і характер педагога. Презент повинен радувати жіночий погляд і бути по душі, і якщо ви зробите правильний вибір, то він доведеться вчитель за смаком. [geoadvert] Який подарунок можна піднести. Живі квіти в букеті. Квіти любить кожна жінка, і такий подарунок завжди актуальний і приємний. У день 8 Березня можна дарувати всілякі квіти і в будь-якій кількості (крім парного), а також у різних комбінаціях кольору і сорту. Букет найкраще підносити як додаток до якогось подарунку, але, якщо немає можливості зробити додатковий презент, то і сам по собі букет буде оцінений по достоїнству. У тому випадку, якщо ви – учень випускного класу, ви можете піднести вчитель золоте або срібне прикраса від класу на довгу пам’ять про вас. Подібна увага буде дуже приємним і незабутнім. Якщо ваш викладач дуже любить прикраси, і практично кожен день вони у нього різні, дуже до речі доведеться подарунок у вигляді об’ємної скриньки. Вона буде оцінена і обов’язково стане у нагоді. Корисні і приємні дрібниці. Подарунок може бути невеликим, але буде при цьому вельми корисним. Можна подарувати нейтрального кольору шарфик, підставку під мобільний телефон; якщо ваш викладач носить окуляри, то можна вибрати красивий футляр для них. Такі презенти будуть оцінені по достоїнству і завжди знадобляться. Також виявиться актуальним і корисним органайзер або хороша ручка. Хороші парфуми для улюбленої вчительки. Якщо ви вирішили подарувати парфуми, то повинні точно знати, які саме підійдуть вашому педагогу або якими він зазвичай користується. Подарунок у вигляді духів – досить ризиковий варіант, і в цьому випадку легко потрапити в халепу. Не варто розглядати в якості презенту туалетну воду, краще вибрати невеликий флакончик добрих духів. Правильно вибрані духи порадують вашу улюблену вчительку, а їх аромат буде нагадувати їй про її дбайливих учнів. Такий подарунок – не тільки красивий і приємний, але і вельми корисний. Фрукти слід вибирати дуже хорошої якості, щоб на них не було пошкоджень. В такий кошик можна зібрати різні сорти.

Кошик повинна бути з натуральної лози — це зробить найбільш гармонійну композицію, до того ж сама кошик стане в нагоді вашій педагогу. Подавши такий презент, ви покажете, наскільки ви турботливі й уважні. Жіночі слабкості – ласощі. Солодкий подарунок завжди приємний і, зрозуміло, порадує будь-яку жінку. Вибрані солодкі вироби слід красиво упакувати, і краще заздалегідь поцікавитися у вчительки, що саме вона віддає перевагу. Також слід дізнатися, чи не вона страждає алергією на солодке. При дотриманні всіх нюансів ваш подарунок буде оцінений по достоїнству.

Учителям завжди дарують багато квітів, саме з цієї причини ваза буде досить актуальним подарунком. Але також варто розглянути варіанти ваз, призначених не тільки для квітів, але і для цукерок і фруктів. У магазинах існує величезний вибір ваз, і вам залишиться лише вибрати найкрасивішу і відповідну на ваш розсуд. Оригінальні іграшки. Здавалося б, такий подарунок для солідного вчителя – не самий підходящий варіант, але це не так. Адже кожна жінка в душі завжди залишається дівчиськом, а всі дівчата люблять м’які іграшки та ляльки. Звичайно ж, вибираючи презент для вчителя, слід пам’ятати про її вік та підбирати відповідну іграшку. М’яка іграшка повинна бути хорошої якості і бути одночасно і милою, і класичної. Також можна розглянути найбільш відповідний варіант у вигляді подарункової ляльки. Вона зазвичай схожа на ляльок вісімнадцятого століття, тому виглядає незвично і притягує погляд. Вибір величезний – починаючи з схожою на леді з довгим кучерявим волоссям в красивому мереживній сукні і закінчуючи витонченої балериною. Обрана вами іграшка буде завжди радувати око вчительки і викликати самі ніжні і теплі спогади з її дитинства. Колективний подарунок для вчителів на 8 Березня. Якщо ви вирішили дарувати подарунки викладачам усіх предметів, то можна вибрати недорогі презенти з урахуванням специфіки їх діяльності. Краще всього підібрати те, що стане в нагоді вашому педагогові, наприклад: вчитель біології можна подати в якості презенту квітку у горщику або велику енциклопедію; вчитель географії можна презентувати красивий глобус або настільну лампу у вигляді земної кулі; вчитель математики можна вибрати в якості подарунка лазерну указку або набір лінійок з циркулем. Також можна подарувати гарну підставку під квіти або кашпо – це не тільки прикрасить кабінет, але і дуже зручно. Вчителі завжди багато пишуть, і для їх зручності можна презентувати гарний щоденник або великий блокнот. Для викладачів гуманітарних предметів підходять в якості подарунка красиві магніти, які стануть у нагоді під час проведення уроку для кріплення плакатів. Що вибрати класному керівнику. Робочий день вчительки триває навіть після того, як вона пішла зі школи: вона продовжує працювати вдома, перевіряючи зошити і складаючи план уроків. Для того щоб у неї залишалося більше часу на відпочинок і сім’ю, на 8 Березня можна піднести їй у подарунок побутову техніку. Наприклад, це може бути мультиварка, тостерница, пароварка або кава-машина: всі ці предмети полегшать її працю. Стовідсотковий варіант – це подарунковий сертифікат. Його слід вибирати залежно від віку вчительки. Наприклад, молодому педагогу – в парфумерний магазин або магазин косметики, сімейної вчитель – магазин побутової техніки. У тому випадку, якщо ви знаєте, що у вчительки йде будинку капітальний ремонт, то можна подарувати щось корисне, наприклад: красиву грати на радіатор, люстру, дзеркало для ванної кімнати або елементи декору. Такий презент буде нагадувати про вашу турботу і участь. Гарний подарунковий торт з написаними на ньому теплими словами також буде приємним сюрпризом, до того ж це чудовий привід влаштувати чаювання всім дружним класом. Особистий подарунок учительці. Якщо ви вирішили зробити подарунок особисто від себе, то варто його виконати власноручно. Учень початкових класів може намалювати красиву святкову картинку або навіть портрет улюбленої вчительки, зробити аплікацію у вигляді кошика з квітами з різних матеріалів, що теж порадує її.

Більш дорослому учневі можна зробити свічку оригінальної форми або мило – такий подарунок не тільки сподобається, але і стане в нагоді в господарстві. У Жіночий день прийнято дарувати квіти, і можна не відходити від цієї традиції і подарувати улюбленій вчительці букет квітів. Щоб подарунок не виявився банальним, до вибору квітів і композиції букета варто підійти з особливою ретельністю. Дуже оригінально і красиво виглядає композиція квітів у кошику або красивій коробочці.

Букет з фруктів не тільки оригінальна, але і смачний. Подарунок, виконаний із застосуванням техніки орігамі, дуже красивий.

Можна зробити нескладні фігурки лебедя, яскравого папуги, дракона або птиці миру – голуба. Для цього вам знадобиться всього лише трохи паперу і посидючості. Такі подарунки зазвичай вчителі зберігають протягом багатьох років. Презент може бути різним, головне – правильно його подати. Прекрасним рішенням буде вручення подарунка в святковій обстановці з декламацією вірша власного виробництва.

Можна влаштувати святкову сценку або навіть цілий концерт – все буде залежати тільки від вашого бажання і фантазії. Подарунок для кабінету. чайний набір завжди стане в нагоді, тим більше, коли в класі часто наголошується; інтерактивна дошка не тільки полегшить роботу викладача, але і зробить процес уроку цікавіше; зволожувач повітря – незамінна річ для кабінету. Він не тільки зволожує повітря, але і очищає його, а це дуже важливо, адже діти перебувають у класі більшу частину дня. Що можна зробити власними руками? Скориставшись технікою для рукоділля, можна зробити оригінальний подарунок на 8 Березня своєму вчителеві. Деякі варіанти виробів: Вироби, зроблені з допомогою техніки пап’є-маше, завжди прикрашають інтер’єр і радують око. Можна зробити декоративну тарілку і розписати її.

Хлопчикам, захоплюється різьбленням по дереву, можна зробити красиву указку або різьблений органайзер. Блокнот, виконаний в стилі скрапбукінг, буде не тільки красивим подарунком, але і корисним. Квіти, зроблені з повсті, будуть незвичайним елементом декору кабінету. Дівчаткам можна спекти різні кондитерські вироби для вчительки, які чудово підійдуть до святкового чаювання. Більшість школярів і студентів часто замислюються над тим, що подарувати вчителю на день народження.

Кожному хочеться зробити приємний і незабутній подарунок. У професії вчителя є позитивні сторони, такі як привітання з різними святами, отримання подарунків та букетів. Молоденькі вчительки перший час забирають всі квіти додому, а досвідчені педагоги залишають їх у кабінетах. Поклади цукерок накопичуються у викладачів протягом усього навчального року, і добре, якщо у них вдома є ласуни, які допоможуть спустошити запаси смакоти. Що подарувати вчителю на день народження — цікаве, несподіване і приємне, щоб подарунок відклався у пам’яті і був корисним? Особливо цінуються в учительській середовищі пам’ятні подарунки, т вони символізують любов і вдячність за отримані знання. Квіти. Зазвичай їх дарують на День вчителя, День знань і з інших приводів. Не справить враження шоколад і цукерки. Швидше за все, цих ласощів вже досить в шухлядах і шафах квартири або кабінету. Гроші — це хороший варіант, але не в даному випадку. Ваш викладач може розцінювати такий подарунок як хабар. Образливо для шкільного вчителя — отримати в подарунок спиртний напій. Засоби особистої гігієни, парфуми або косметика. Ви можете не знати переваги викладача або гірше того, подарована косметика викличе алергію. Вульгарним подарунком і ознакою поганого виховання вважається нижня білизна. Якщо вашому улюбленому вчителю подобаються тварини, не варто їх дарувати без попередньо отриманого згоди, оскільки подібні рішення доросла людина повинна приймати самостійно. Тютюнові вироби також краще не дарувати. Предмет, який веде вчитель. Йому буде приємно отримати щось, пов’язане з його діяльністю. При цьому подарунок має бути оригінальним і незвичайним. Стать викладача, т для чоловіка і жінки подарунки будуть різними. Вік. Літній людині буде приємно отримати щось, що виражає подяку за виконану роботу. А от молодому вчителю — хлопцю або дівчині — можна подарувати креативний предмет, який він напевно оцінить. Привід. Якщо це відомі свята, такі як 8 Березня або Новий рік, можна піднести щось символічне. А на день народження або ювілей краще зробити акцент на значущості і індивідуальності цієї дати. Цікаві ідеї для подарунка. Вчитель математики зазвичай дарують сучасні калькулятори, які дозволять їм швидко провести будь-які розрахунки. Також підійдуть рахунки в оригінальному виконанні, годинник, де замість цифр — задачі і приклади. Гарним подарунком стане ручка, в яку вбудована лазерна указка, з нею буде зручно проводити уроки. Можна зробити яскраву і красиву стінгазету з фотографіями учнів, при перегляді якої вчитель буде приємно згадувати своїх учнів. Учителю-чоловікові, якщо він є викладачами праці, гарним подарунком стане сучасний і зручний набір інструментів. Учні молодших класів можуть подарувати щось, зроблене своїми руками. Не варто дарувати багато виробів, краще зробити одну, але значиму. Наприклад, статуетку з пап’є-маше або глиняну вазу, розписаного фарбами. Можна подарувати кошик з фруктами, це завжди актуально і корисно. Зніміть фільм і змонтуйте його. Хорошими подарунками вважаються настінні картини, оригінальні годинник, красиві вази. Якщо це ваш класний керівник, можна подарувати йому незвичайний фотоальбом з фотографіями учнів. Популярними подарунками стали сертифікати в спа-салони, де вчитель зможе розслабитися і відпочити. Замість живих квітів, які скоро зів’януть, подаруйте квітку у горщику або ікебану. Що подарувати вчителю танців? Справжнім подарунком будуть ваші досягнення і успіхи на паркеті, і, звичайно ж, заслужені медалі. Тепер ви знаєте, що можна подарувати вчителю на день народження, щоб ваш викладач згадував вас, дивлячись на отриманий подарунок.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

криптопро pdf 2 0 серийный номер

бізнес-курс англійської мови і.с.богацький н.м.дюканова 1998

уроки музыки для детей донотный период нотная грамота белованова маргарита евгеньевна

dasan h660rw инструкция на русском

збірник задач за 10 клас з фізики римкевич