чим в домашніх умовах зав язати колбасу

Програму сходинки до інформатики 1-6 клас язати зав умовах домашніх колбасу чим в характеристика німецького просвітництва.

Як приготувати варену ковбасу в домашніх умовах. У магазинах продається велика кількість ковбас, але смак часто не відповідає очікуванням, так і з’являються сумніви в наявності м’яса серед інгредієнтів, з яких її готують. Домашні ковбаси продаються на ринках, але нерідко їх ціна дещо завищена. Залишається тільки приготувати її самим і в даній статті буде розказано, як це зробити. Також для приготування класичної вареної ковбаси в домашніх умовах знадобляться кишки яловичі або свинячі на оболонку діаметром 50-65 мм, які можна замінити штучними. Шпик дрібно нарізати і додається в фарш. Далі фарш добре вимішується зі спеціями, яйцями і шпиком, після чого їм заповнюється оболонка. Термообробка йде в два етапи: копчення і варіння. Копчення краще робити на підвісі в коптильні при 70-110 ◦ С, поступово підвищуючи від нижчого значення до вищого протягом 30 хвилин. Можна також проводити таку обробку в духовій шафі. Далі слід варіння в діапазоні від 70 до 90 ◦ С також 30 хвилин. В кінці ж треба охолодити батони ковбаси під холодною водою. Спрощений рецепт вареної ковбаси в домашніх умовах. А, враховуючи, що багатьом не байдуже, з чого зроблена їжа, то тут вже впевненість у відсутності шкідливих складових може бути не менше, ніж стовідсотковою. 20%-е молочні вершки – 1 склянка; Яєчні білки – 2 шт; Куряче м’ясо – 0,5 кг; Варений язик – 200 г; Мелена зіра – 0,5 ч. л.; Паприка мелена – 1 ч. л.; Гострий перець мелений – 0,5 ч. л.; Часник – 1 зубчик; Сіль – за смаком; Перець – за смаком. Приготування починається з підготовки м’яса – його знімають з кістки, потім подрібнюють будь-яким методом. В якості варіантів подрібнення м’яса можуть бути перемелювання з вершками і білками в блендері або виключно м’яса в м’ясорубці з подальшим додаванням всього іншого. Перед цим можна замаринувати курку в якому-небудь маринаді. Кінцева консистенція не повинна прилипати до рук.

Наступний крок – формування власне ковбаси. На пергаменті розкладається маса, потім акуратно обертається. Зверху накладається від п’яти шарів харчової плівки, яку зав’язують по краях шпагатом в декількох місцях. Кінці самої папери потрібно добре закрутити. При варінні важливо, щоб усередині не виявилася вода, для чого краї харчової плівки можна занурити в збиті білки. Ось такий батончик ковбаси опустити в киплячу воду і варити близько 40 хвилин на самому повільному вогні у великій кількості води. Щоб проварилася вона рівномірно іноді можна перевертати, або навантажити зверху невеликий тарілкою, щоб вона повністю пішла під воду. Можна також приготувати її на пару, тільки потрібно на 20 хвилин більше. Як зробити докторську варену ковбасу по ГОСТу в домашніх умовах. Яловичина вищого сорту – 250 г; Напівжирна свинина – 700 г; Яйця – 1-2 шт; Молоко – 1 ст. л.; Рівноважна суміш чорного меленого перцю запашного перцю, цукру і мускатного горіха – 3 г; Шпик – 100 г; Перетертий часник – 2-3 р. Для оболонки знадобиться штучна плівка, або натуральна оболонка. Час приготування складе близько двох годин, а калорійність такої ковбаси буде на рівні 250 ккал на 100 р. Першим ділом робиться фарш з м’яса і дрібно нарізати шпик. Фарш краще всього приводити в пастоподібна стан. Потім все змішується в максимально гомогенну структуру, після чого масою необхідно набити оболонку. Це можна зробити за допомогою спеціального інструмента або вручну. Наприкінці даного етапу краю кишки або штучної плівки зав’язуються джгутом як можна щільніше. Після настає черга термічної обробки. За стандартом вона йде в два етапи – спершу гаряче копчення протягом півгодини, потім обварювання рівно такий же час. Першу частину можна зробити в духовці при температурі 70 ◦ С, яку потрібно підвищувати періодично і до закінчення етапу довести до 110. Варка здійснюється в каструлі при повному зануренні у воду. В даному випадку температура не змінюється і може становити від 70 до 90 ◦ С в залежності від виду м’яса. Відповідно, чим більше яловичини – тим вище температура. Варено-копчена ковбаса в домашніх умовах. Варено-копчені ковбаси досить часто зустрічаються в магазинах, але приготувати подібний продукт вдома також можна. Однак, тут вкрай важлива наявність коптильні, інакше нічого не вийде. Отже, для приготування з розрахунку на один кілограм свинини знадобиться: Часу рецепт вимагає багато – 10 годин на всі операції з настоюванням. Калорійність такої ковбаси буде в районі 250-270 ккал на 100 р. Спочатку робиться яловичий фарш, який змішують з зазначеними кількостями солі і цукру, після чого його складають у тару, накривають плівкою і настоюють 6 годин при температурі 3-4 ◦. Тим часом нарізається свинина з салом дуже дрібно, а коли яловичий фарш настоїться, — змішується з ним. Далі наповнюється вже готовою сумішшю оболонка, обв’язуються кінці. Обов’язково потрібно голкою проколоти кишку в декількох місцях. Ковбаски далі потрібно помістити в коптильню при температурі близько 90-100 ◦ С на 2 години.

Основний ознака готовності – коричневий з червоним колір. І в кінці їх ошпарюють близько години. Перед подачею 10 хвилин охолодити у воді і готово. Як приготувати курячу варену ковбасу в домашніх умовах. Самий простий і відносно недорогий варіант приготування домашньої ковбаси – це ковбаса з курки. Можна взяти курячі грудки і зробити з них непогану бутербродную ковбаску, причому досить легко і без зайвих труднощів. Як і з усіма ковбасами – готування починається з перемелювання м’яса у фарш. Шкіру, надлишковий жир потрібно прибрати. В даному випадку фарш повинен бути пастоподібним. Можна збити міксером з гвинтоподібними віночками. Білки відокремити від жовтків, додати до маси. Нарешті, додаються спеції, сіль і сметана. Отриману суміш необхідно зробити максимально однорідною. На столі розстелити харчову плівку, на яку викладається маса. Кількість його має бути таким, щоб готовий батон мав діаметр приблизно 60-120 мм, оскільки при термічній обробці це вивірений оптимум.

Далі загорнути, обв’язати герметично і додатково закрутити кінці, щоб не потрапила вода. Після цього скласти в каструлю з водою і кип’ятити при невеликому вогні годину. Після охолодження на тарілці продукт готовий. Способи приготування варенки в мультиварці та духовці. Сам по собі спосіб приготування вареної ковбаси в мультиварці мало відрізняється від звичайного. Найбільша відмінність – це програмований режим варіння на приладі. Сам же рецепт може повторювати будь-який з вище запропонованих, але можна зупинитися на одному цікавому, про який можна прочитати нижче. Яловичина – 2 кг; Вода – 300 мл; Індичка (філе) – 2 кг; Сіль – за смаком; Часник – до 4 головок; Чорний мелений перець – за смаком; Мускатний горіх – за смаком; Лавровий лист (мелений) – за смаком; Прованські трави – за смаком; Солоні кишки. Вручну м’ясо подрібнюється, змішується, до нього додаються спеції і вода, все ретельно перемішується. Потім готову суміш потрібно пропустити через м’ясорубку відразу в підготовлені кишки. Довжину ковбас можна варіювати за своїм розсудом. У чашу мультиварки укладаються ковбаски, заливаються водою повністю і в режимі «гасіння», або аналогічному на інших моделях «варка», варяться 1 годину. Далі змінюється режим на «Смаження» і по 10 хвилин з кожного боку доводяться ковбаски. Блюдо готове.

Даний рецепт можна трохи модифікувати, якщо перед варінням помістити в духовку і в гарячому повітрі потримати заготовки близько півгодини, як у класичному рецепті, після чого проварити і, не обсмажуючи, подавати до столу. Кулінарні секрети. при варінні ковбасного пастоподібного фаршу важливо не допустити потрапляння води під плівку; якщо ж мова йде про більш великому помелі, то невеликі дірочки потрібно зробити, особливо, якщо мають фази копчення, смаження та ін., так як повітря може розірвати оболонку і зіпсувати страву; коли мова йде про курку, то потрібно прибрати всі кістки, зайві шматочки жиру і шкіру перед приготуванням фаршу; зберігання домашніх ковбас не повинно тривати більше тижня. Як зробити копчену ковбасу в домашніх умовах. Копчена ковбаса купується охочіше, ніж варена. Все тому, що вона володіє особливим смаком і ароматом. За допомогою наших рецептів таку смакоту можна приготувати і вдома! Все м’ясо порізати великими шматками і перемолоти в м’ясорубці з великими отворами. Додати сюди зазначені спеції і сіль і вимісити. На це піде десь десять хвилин. Готові кишки замочити у воді хвилин на п’ять. Одягнути кишку на спеціальну насадку (їх можна купити в спеціальному магазині) і наповнити фаршем. Наповнювати щільно, в кінці міцно зав’язати ниткою. Під час наповнення потрібно ділити кишку на бажану кількість палиць. У місці з’єднання досить просто обв’язати ниткою. У підсумку вийде гірлянда з невеликих (або великих) палиць, нагадує в’язку сосисок. Оптимальна довжина – 24 див. Коли м’ясо закінчиться, потрібно відрізати залишок кишки. По довжині всього виробу потрібно зробити дірки голкою, бажано дуже тонкою. Закип’ятити велику кількість води і опустити сюди готові ковбаски. Їх потрібно варити на повільному вогні хвилин сорок, після чого витягнути і дати охолонути і підсохнути протягом години. Місце повинно бути провітрюваним. Підготувати коптильню, на дно покласти тріски. Зверху встановити піддон. Підсушені ковбаски розкласти на невеликій відстані один від одного на решітку. Щільно закрити пристрій. Після появи диму із спеціального отвору потрібно засікти час. М’ясо буде готове приблизно через тридцять п’ять хвилин. Кришку не відкривати. Зняти з вогню і відкрити кришку. Дістати ковбаски ще через двадцять хвилин. Дати охолонути на свіжому повітрі і потім подавати до столу. Ковбаса варено-копчена «Московська» Популярна «Московська» ковбаса буде ще смачніше, якщо приготувати її самостійно в домашніх умовах. Головне – використовувати мускатний горіх. ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ шпика 250 г горіха мускатного 3 р яловичини 750 г спецій за смаком свинячих кишок скільки знадобиться солі 30 г цукру 2 г Час приготування: 180 хвилин Калорійність на 100 грам: 340 ккал. Вимите м’ясо необхідно порізати невеликими шматочками. Кожен з них повинен важити не менше 100 р. Кожен шматочок потрібно натерти сіллю. Перекласти в емальовану каструлю і прибрати в холодильник приблизно на два-три дні. Після цього промити яловичину, прибрати вологу серветками. Через середню грати перемолоти в м’ясорубці.

Дуже порізати дрібними кубиками шпик, не використовуючи шкіру. Перемішати ці інгредієнти разом зі спеціями і щіпкою цукру. Вимити оболонку (тобто кишки) у проточній воді. Вода повинна бути теплою, промивати потрібно близько п’яти хвилин рівномірно. Обережно натягнути оболонку на насадку. Набити кишки м’ясом, допомагаючи руками ущільнювати фарш. Ніякого повітря бути не повинно. В бажаних місцях перетягнути ниткою, так само зробити і в кінці ковбаси. Якщо з’являються бульбашки, їх потрібно проколоти зубочисткою прямо через оболонку.

Підвісити в холодному місці (можна прямо в холодильнику) для утрамбовування. Залишити ще на дві доби. Протягом години проварити ковбаски при 74 градусах. Дати обсохнути. Підготувати коптильню, помістити ковбаски на решітку. Коптити при 80 градусах півтори години. Після цього знову підвісити в холодному місці ще на два дні, можна витримати і п’ять. Подавати до столу. Димна домашня ковбаса холодного копчення. ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ свинини засоленої нежирної 5 кг цукру 40 г шпика 6 кг солоної яловичини 9 кг кишок скільки знадобиться меленого перцю (чорного або червоного) 20 г Час приготування: 200 хвилин Калорійність на 100 грам: 400 ккал. Якщо м’ясо не засолене, його треба порізати великими шматочками, рясно присипати сіллю і витримати в морозилці п’ять днів. Дрібно порізати сало, змішати зі спеціями і так само витримати п’ять днів. Перемолоти в м’ясорубці м’ясо.

Можна додати трохи аскорбінової кислоти. Всипати цукор і спеції, перешкодити. Потім вмішати сюди шматочки сала. Покласти на піднос шаром не вище 10 см і витримати в холодильнику три дні. Після цього набити кишки фаршем, ущільнюючи його і видавлюючи все повітря. Прибрати ковбаски в холодне місце приблизно на тиждень. Підготувати коптильню і витримати в ній ковбаски близько трьох днів. Готовність визначити по сухій корі і приємного аромату. Підвісити в провітрюваному приміщенні ще на місяць, після чого можна дегустувати. Порада: якщо на ковбасі з’явилася цвіль, її потрібно вимочити в солоній воді і знову підвісити. Цвіль означає те, що приміщення недостатньо добре провітрюється.

Краківський варіант. ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ свинини 1,6 кг яловичини 1,2 кг глюкози 6 р спецій за смаком часнику 2 зубці солі 75 г свинячої грудинки 1,2 кг Час приготування: 600 хвилин Калорійність на 100 грам: 232 ккал. Відрізати жирну частину свинини. Пісну яловичину і свинину необхідно перемолоти через м’ясорубку. Грудинку і шпик покласти в морозилку. Додати до фаршу сіль, перешкодити, залишити в холодильнику на добу. Грудинку і шпик порізати дрібними кубиками. Додати у фарш спеції і ще раз перемолоти. Покласти в масу грудинку і шпик, перемішати. Набити м’ясом кишки і підвісити їх годин на шість в холоді. При кімнатній температурі залишити на ніч.

Підвісити ковбаски. Протягом години підвищувати температуру до 90 градусів, диму бути не повинно. Тримати ще хвилин 40. Після цього залишити в коптильні приблизно на вісім годин, знижуючи температуру до 40 градусів. На добу підвісити ковбаски в холодному місці, потім зберігати в холодильнику. Приготування в бочці. ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ свинячий шиї 1 кг насіння гірчиці за смаком свинячого сала 0,3 кг спецій за смаком солі 20 г Час приготування: 220 хвилин Калорійність на 100 грам: 387 ккал. Маленькими кубиками порізати м’ясо. Так само нашаткувати і сало. Змішати продукти і додати спеції і сіль, вимісити. На добу прибрати в холодильник.

Промити кишки і наповнити їх м’ясної масою. Підготувати коптильню з бочки на вогнище.

Підвісити ковбасу і коптити години три. Температуру всередині вимірювати по бочці: вона повинна бути гарячою від диму. Подавати до столу можна відразу. Як приготувати в духовці.

ІНГРЕДІЄНТИ КІЛЬКІСТЬ сала 0,3 кг м’яса 1,8 кг спецій за смаком солі 35 г часнику 2 зубці Час приготування: 120 хвилин Калорійність на 100 г: 275 ккал. Кишки потрібно заздалегідь промити. М’ясо вимити і порізати його дрібними шматочками. Можна брати практично будь-яке м’ясо. Перемолоти в м’ясорубці шпик і підмісити до рубленому м’яса. Натерти часник і додати його зі спеціями до решти продуктів. Вимішати.

За допомогою насадки наповнити підготовлені кишки м’ясом, обов’язково потім проткнути по всій довжині і міцно зав’язати. Перекласти вироби в рукав для запікання, зав’язати з двох сторін, додавши ще дві столові ложки води. Перші п’ятнадцять хвилин потрібно запікати при температурі 180 градусів. Потім зменшити температуру до 150 градусів і продовжити тушкувати м’ясо до готовності. На це піде ще хвилин двадцять. Вимкнути вогонь і залишити м’ясо в теплій духовці ще хвилин на п’ятнадцять, після чого можна нарізати на стіл.

Хитрощі та поради.

При готуванні в духовці ковбасу можна і запекти у фользі. Для цього її потрібно загорнути в лист фольги, покласти на деко, налити трохи води і поставити в духовку.

Температура повинна бути вище 180 градусів. Для рум’яної скоринки в кінці потрібно розкрити фольгу. Для більш вираженого аромату і смаку можна додати у фарш трохи меленої гвоздики. Також використовуються коріандр, аніс. А ось для соковитості можна брати трохи наваристого бульйону. Пояс на плаття: як зробити і красиво зав’язати.

Пояс створений не тільки для виконання своєї основної функції-фіксації одягу, але і в якості гарного аксесуара. Він здатний внести корективи в образ і значно його змінити на краще. Але слід знати, як красиво зав’язати пояс на плаття, щоб він не зіпсував вид, а, навпаки, поліпшив його. Як правильно підібрати пояс? Спочатку слід правильно вибрати даний аксесуар, так як деякі пояса можуть не підійти до певного стилю. Фахівці радять дотримуватися таких правил: Повсякденне. Ремінець особливо гармонійно виглядатиме у такому стилі. Деякі дизайнери пропонують використовувати відразу кілька ремінців, які будуть переплітатися між собою. Щоб силует став довшим, рекомендується зав’язувати поясок трохи нижче рівня талії. Для повсякденного стилю підійдуть різноманітні ремінці. Вони можуть бути тонкими або товстими. Можна навіть самостійно зшити широкий пояс для сукні. Романтичний стиль. Якщо дівчина збирається на романтичну зустріч, то доповнити плаття і додати кокетливі нотки може поясок. Для цього краще зав’язати його бантиком, який можна розмістити і збоку, і в центрі. Дуже красиво виглядають пишні сукні з широким поясом, а бант при цьому зав’язаний ззаду. Класичний стиль. Якщо дама вирішила одягнутися в такому стилі, потрібно правильно створити весь образ. Він повинен бути суворим. В такому випадку буде недоречно додавати яскраві декоровані аксесуари. З цієї причини рекомендується вибирати поясок, який не буде кидатися в очі, затінювати весь наряд. До такого способу ідеально підійде тонкий ремінець, а колір його повинен бути таким же, як і інший одяг.

Можна також схилитися до контрастних тонів. Наприклад, добре буде виглядати чорний, коричневий або бежевий поясок. Але потрібно ще правильно зав’язати його. Потрібно правильно підібрати до плаття пояс, так як деякі з них не будуть гармонійно виглядати з певною одягом. Особливо велику принесе користь поясок тим дівчатам, які хотіли б трохи підкоригувати свою фігуру. Якщо є зайві сантиметри на боках, тоді ремінь зможе їх приховати. Для цього його краще пов’язати під грудьми. Якщо є бажання виділити стегна, тоді поясок потрібно зав’язати у вигляді бантика збоку на талії.

Цікаві варіанти зав’язування пояса на сукню. Пояс здатний прикрасити сукню, підкреслити фігуру. Але для цього потрібно красиво його зав’язати. Фахівці рекомендують скористатися деякими ідеями: Простий вузол. З цим способом зав’язування паска впорається кожна дама. Для початку слід підібрати аксесуар середньої довжини. Далі його просто зав’язують звичайним вузлом.

Це ідеально підійде для повсякденного і романтичного стилю. Подвійний вузлик.

Щоб подовжити силует, потрібно забути про носіння ремінця на талії. Його слід зав’язувати ближче до стегон. Особливо жіночно виглядає тоненький поясок, який зав’язується оригінальним вузлом у вигляді знака нескінченності. Витончений бантик.

Для початку поясок закручують навколо талії і зав’язують вузол. Кінець ремінця необхідно скласти петлею. Інший кінець залишається рівним. Далі зав’язується звичайний полубантік. Вузлик і петелька. Для цього методу потрібно вибрати тонкий поясок. Його кінчик протягується через пряжку і ховається під сам ремінь. Пояс, який закручують кілька разів. Таким способом можна привернути увагу до своїх форм. Для початку поясок обертають навколо талії. При цьому він може переплітатися, залишаючи видною тканину сукні.

Щоб зафіксувати його, використовується пряжка або звичайний вузлик. Це найпростіші способи зав’язування ремінця. Але, незважаючи на це, вони здатні привнести родзинку в образ. Можна зробити пояс самої або придбати в магазині. 5 способів, як красиво зав’язати ремінець-відеоінструкція. Кому варто підкреслювати талію поясом? Якщо був обраний ремінець такого ж тону, як і наряд, тоді фігура не буде поділятися на 2 частини, але силует буде змодельовано. Це ідеально підійде тим, хто володіє непропорційними формами. Ремінець контрастного кольору потрібно вибирати дівчатам з плоским животом. Крихким леді ідеально підійде поясок у вигляді хусточки. до однотонним довгим сукням підійдуть декоровані ремені, наприклад, зроблені з намистин. А ось широкий довгий пояс можна використовувати для різних фасонів сукні. Це не всі хитрощі. Найголовніше, що потрібно запам’ятати: перед тим як зав’язати або пришити пояс до сукні, потрібно подивитися, чи підходить він до одягу. Варіанти для легких тканин. Якщо надіто звичайне літнє платтячко, можна скористатися шнуром великої довжини. Для цього їм потрібно обмотати талію, перехрестити частини шнура за спиною, а далі попереду зробити простий бантик. Якщо є бажання, щоб одна сторона такого паска звисала, тоді слід витягнути більше один кінець шнура, а замість банта зав’язати вузол. Таким способом можна трохи подовжити фігуру. Коли на вулиці стоїть спекотна погода, а платтячко при цьому тонке, тоді гармонійно виглядатиме поясок з легкої тканини. Такий аксесуар нагадує хустку, а й його потрібно правильно зав’язати, щоб образ був завершальним. Цікаво те, що такий пояс легко виготовити, адже для цього потрібно тільки відповідну кількість тканини. Що таке пояс? поясом називають ремінь, який сьогодні став досить популярним: посередині він широкий, а до обох кінців стає вже. Такий пояс ідеально підійде для різноманітних суконь. Найпростіший спосіб його зав’язування такої: середина кушака прикладається до живота; завужені кінці закручують навколо талії і витягають вперед; робиться вузол і полубант. Такий пояс виготовляють із замші або шкіри. Він виглядає незвично, а образ стає яскравим. Кушак підходить для нарядів з рукавами і пишним подолом, добре виглядає на вузьких сарафанах, просторих сукнях з кишенями. тонкий ремінець. Універсальним вважається Існують різноманітні варіанти зав’язування такого паска. Багато дизайнерів пропонують використовувати не один ремінець, а кілька, переплітаючи їх один з одним. Біля пряжки робиться вільний вузол, що не затягують. Інший кінець протягують через пряжку і заготовлений вузлик, який після цього затягується. Спочатку просовується пояс через пряжку. Утворюється вільний край, на якому слід зробити петлю. Далі ремінець обмотують кілька разів біля пряжки і засовують в підготовлену петлю. Той кінець, які бовтається, обертають навколо пряжки і ховають його під нею. Створиться враження, ніби у пояса немає решт. А він буде виглядати суцільним ремінцем. Бант гофре. Для даного виду банта слід обзавестися м’якою тканиною, яка б не ковзала. Вона повинна бути досить широкою. Красиво буде виглядати такою пояс для сукні на маленьку дівчинку, так як виглядає він дуже привабливо і мило. Для початку потрібно розкласти тканину.

Далі по ширині потрібно зігнути її кілька разів, щоб вийшли однакові складки. Буде досить чотирьох вигинів. Далі вийшов пояс загортають навколо талії.

Акуратно робиться один вузлик. Головне, щоб не деформувалися зроблені складки. Після цього потрібно зробити ще один вузол. Кінці, які залишилися стирчати, слід розправити. При цьому вони будуть складені гармошкою, так як раніше для цього була зігнута тканину. Пояс потрібно вибирати такої довжини, щоб кінці вийшли короткими. Так більше буде видно ефект гофре. Квітка з легкої тканини. Для зав’язування такого пояса потрібно легка тканина. Її можна зав’язати так, що в результаті вийде квіточка. Для цього спочатку зав’язується полубант. Далі потрібно взятися за середину тканини зсередини і протягнути її під зроблений вузлик.

В результаті вийде 2 півкола, а складки ляжуть елегантно, нагадуючи квіточку. Щоб він не розпався, можна його зафіксувати за допомогою шпильки. Головне, щоб її не було видно. Такий спосіб зав’язування пояса ідеально підійде до суконь в стилі вінтаж або ретро. Щоб вид був ще більш привабливим, можна прикрасити пояс на плаття брошкою або іншим аксесуаром.

Вільна петля. Але не у всіх виходить робити красиві банти. В такому випадку не варто впадати у відчай, адже існує ще найпростіший варіант, який назвали вільної петлею. Для цього використовується пояс з м’якої шкіри або тканини. Краще не застосовувати матеріал, який легко ковзає. Якщо пояс занадто широкий, його можна скласти в два рази, це тільки додасть йому привабливості. Щоб зав’язати вільну петлю, потрібно зігнути тканину в два рази і обкрутити нею талію. Спереду повинна вийти петля і 2 кінця пояса, які в неї вводяться. Які пояса сьогодні в моді?

Багато дівчат хочуть виглядати не тільки привабливо, але й модно. Для цього слід звертати увагу на тенденції моди, які також стосуються і поясів. Сьогодні вважаються актуальними такі їх види: Широкі пояси. Існують класичні моделі, які ідеально підійдуть до суворого стилю. Але дизайнери презентували і широкі пояси, які доповнили деякими деталями. Наприклад, популярними стали ті, кінці яких розширюються.

А є й такі пояси, які стають вже в центрі. Особливо модними вважаються лаковані моделі. Пояси у вигляді корсетів, які здатні підкреслити всі тонкощі жіночої фігури. Ремені з великими пряжками.

Вузькі пояси, способи з зав’язування вже описувалися вище. Багато дизайнерів представили пояса, які зроблені з матеріалу, схожого з шкірою крокодила.

Також представлені ремені з пряжками у вигляді рептилій.

Пояси золотого кольору. Вузькі ремінці, які прикрашають бантики або метелики. У багатьох відомих колекціях присутні такі аксесуари. Отже, щоб плаття надавало дівчині жіночність, рекомендується використовувати ремінці. Їх видів існує багато. Знаючи способи зав’язування поясів, можна створювати нові образи, дивуючи оточуючих. Ковбаса в домашніх умовах. У Сербії щорічно проходить свято «Колбасіади», в Англії — ковбасні бої, їй споруджують пам’ятники і присвячують вірші — ковбасу можна по праву назвати одним з найпопулярніших продуктів у світі. Сьогодні ми поговоримо про те, як готується ковбаса в домашніх умовах — ароматна, ситна, смачна і дійсно справжня! Виявляється, найпершими любителями ковбаси і сосисок були зовсім не німці чи громадяни іншої європейської країни, а жителі Піднебесної! Китайці їли ковбасу, яку готували з баранини або телятини, ще до нашої ери. Сьогодні ковбасу їсть весь світ, і в багатьох країнах існують свої традиції її приготування. Так, наприклад, в одному з ресторанів Дюссельдорфа в Німеччині ковбасу готують з тонкою плівкою із золота — це найдорожча ковбаса в світі. Але, на жаль, далеко не завжди ковбаса радує очікуваним від неї чудовим смаком і такий королівської подачею. У наш час купити підробку, сурогат, неякісну шкідливу ковбасу дуже легко, і навіть те, що продається за дуже високою ціною, може аж ніяк не порадувати любителів м’яса. Така сучасна реальність, тому багато кулінари замислюються про те, щоб навчитися готувати домашню ковбасу. У домашніх умовах можна приготувати будь-яку ковбасу від вареної до сиров’яленому — на практиці це набагато простіше, ніж здається на перший погляд. Однак, не бажаючи витрачати сили і час, багато хто продовжує купувати магазинні сурогати, зовсім забувши про те, що таке справжня ковбаса, приготована з якісного м’яса, з приголомшливим ароматом і смаком. Ми пропонуємо виправити це прикре упущення! Давайте приготуємо смачну домашню ковбасу — найпопулярнішу в світі варену ковбасу, яка вважається найменш калорійним варіантом ковбаси, дієтичним продуктом. Рецепт приготування ковбаси в домашніх умовах. Знадобиться: 700-800г курячого філе, 150г свинини, 1-2 зубчики часнику.? склянки вершків молока, 1ст.л. крохмалю картопляного, 1 буряк (сік), спеції (мелена материнка, білий і чорний мелений перець, запашний перець, сіль). Часник очистити і разом з курячим філе в блендері перемолоти. Всипати спеції, додати нарізану кубиками свинину, перемішати, додавши також молоко, буряковий сік і крохмаль. Для додання ковбасі форми взяти підходящий тетрапакети і загорнути його в рукав для запікання, або просто звернути ковбасу в рукав для запікання, як слід закрити краю. Покласти ковбасу в холодну воду, включити середній вогонь, довести до кипіння, потім включити повільний вогонь і варити ковбасу 40-50хв. Остуджувати ковбасу, не виймаючи з пакета. Також для приготування вареної ковбаси можна використовувати разові форми для кексів прямокутної форми. Фарш викладається в форму і вона таким же чином поміщається в рукав для запікання, який добре закривається щоб не потрапила вода. Порада: можна загорнути ємність з ковбасою в пергамент, потім в харчову плівку і зав’язати все ниткою. Настільки ж прості у приготуванні інші види ковбаси — сиров’ялена, копчена і т.д., звичайно, вкрай легко зробити смажені ковбаски, які найбільш популярні, коли мова йде про домашню ковбасу. Ще один варіант домашньої ковбаси дивіться в відеорецепти. Їжте корисні домашні продукти і будьте здорові! Варена ковбаса в домашніх умовах 2021 — Cook to eat. Table Of Contents: Ковбасні вироби — популярний продукт, який люблять і дорослі, і діти, проте низька якість змушує відмовлятися від його придбання. Відсутність м’яса в м’ясному виробі і заміна його шкідливими речовинами все частіше наштовхують господинь на думку, що варена ковбаса в домашніх умовах — кращий варіант.

Тільки на перший погляд здається, що це складний процес, насправді ж технологія проста, а результат зусиль просто приголомшливий. Варена домашня ковбаса: рецепт з курки. Щоб приготувати смачну, а головне — корисну курячу ковбасу, потрібно подбати спочатку про правильне наборі інгредієнтів і виділити як мінімум 90 хвилин на приготування.

В результаті у вас вийде порція з 3 апетитних ковбасок з ніжним смаком і пікантним ароматом з італійських трав. Інгредієнти. Приготування курячої ковбаси в домашніх умовах. Ріжемо сире куряче філе на шматочки. Потім подрібнюємо їх до кремоподібного стану за допомогою блендера. Після — додаємо в «крем» яєчні білки, сіль і мелений перець за смаком. Можна додати, якщо хочете, мускатний горіх. Виливаємо в кремоподібну масу холодні вершки, збиваємо все до однорідного стану. На шматок (прямокутної форми) харчової плівки кладемо 1/3 частина фаршу, звертаємо м’ясо в ковбаску і пов’язуємо її по краях ниткою. Так чинимо з усією порцією фаршу, в результаті повинно вийти 3 повноцінні ковбаски, загорнуті в харчову плівку. Наливаємо в каструлю чисту воду, ставимо її на вогонь, практично доводимо до кипіння, а потім зменшуємо полум’я, роблячи його, як можна менше. Однак запам’ятайте, що кипіти вода не повинна. Кладемо в гарячу воду ковбаски, трохи придавлюємо їх блюдцем, щоб вони не піднімалися на поверхню, і варимо продукт протягом 1 години. Потім м’ясні вироби дістаємо з каструлі, охолоджуємо, звільняємо від харчової плівки. Розкладаємо на столі пергаментний папір, присипаємо її (за смаком) італійськими травами. Зверху кладемо на них зварені ковбаси і загортаємо їх у папір. Проробляємо такі дії з кожної ковбаскою. Після цього прибираємо продукт на 8 годин на холодильник (можна на всю ніч). Перед подачею до столу з ковбас знімаємо папір, нарізаємо їх і подаємо до столу. Що стосується приправ: не обов’язково використовувати тільки італійські трави. Додавати в продукт можна будь-які інші спеції (майоран, мелений перець, куркуму, коріандр, мускат, кардамон і т.п.), орієнтуйтеся на свій смак. Домашня ковбаска варена: рецепт з желатином. Приготування домашньої курячої ковбаси. Варена ковбаса в домашніх умовах, приготована за таким рецептом, виходить своєрідним дієтичним варіантом. В кінці приготування м’ясний виріб набуває приємний смак, а якщо ви додасте в фарш ще й буряковий сік, то отримаєте на додачу до всього красивий м’ясної забарвлення. Не рекомендується використовувати готовий покупної фарш, оскільки в нього часто додають не тільки м’ясо, але і шкурки, а вони для приготування домашніх ковбасок не годяться. Додаємо в курячий фарш білки, молоко, спеції, буряковий сік, сіль, продавлений під пресом часник, а також желатин. Ретельно все перемішуємо. Викладаємо на харчову плівку ½ частину фаршу, загортаємо його, намагаючись, як можна більше ущільнити фарш в плівці, щоб «вийшли» великі бульбашки повітря. Однак дивіться, щоб плівка не порвалася, не перестарайтеся. Краї згорнутих ковбасок стягуючі щільним вузлом. Кожна ковбаса повинна бути загорнута в кілька шарів плівки, потім її необхідно додатково запакувати в поліетиленовий пакет, а край перетягнути ниткою (або ж зав’язати вузлом).Це необхідно для того, щоб при варінні вода не потрапила в фарш. Кладемо курячі ковбаски в окріп і варимо їх приблизно 40-50 хвилин. Зварені м’ясні вироби розкладаємо на тарілці. Може трапитися так, що в пакеті утворюється сік. Вилити його можна буде, зрізавши верхівку поліетиленового пакета.

Саму плівку знімати не потрібно. Готові ковбаски охолоджуємо до кімнатної температури, потім прибираємо їх в холодильник. У холоді м’ясо добре настинет, стане щільним і з нього легко можна буде зняти харчову плівку. Як зробити варену ковбасу: секрети приготування. Щоб успішно зварити домашню курячу ковбасу — потрібно мати під рукою записну книжку з простими порадами, які допоможуть зробити продукт в рази смачніше магазинного. Рада №1: правильно розраховуємо час варіння. Дуже важливо, щоб ковбаса варена при t 80 ° С, а в самому центрі батона градус досягав 70-72 °. Щоб не помилитися — використовуйте для вимірювання термометр-щуп. Якщо у вас його спеціального термометра, тоді час варіння визначайте наступним чином: 1 кг ковбаси повинен варитися приблизно 55 хвилин, якщо у вас загальна вага м’ясного виробу більше — варіть довше, якщо менше — менше і варіть. Рада №2: м’ясо замість фаршу. Готується куряча домашня ковбаса не тільки з фаршу.Є господині, які роблять ковбаски з дрібно нарізаних шматочків курки. Для цього береться велика жирна птиця, яка очищається від шкіри і кісток, після чого її м’ясо дрібно рубається ножем. Деякі кулінари вважають, що з фаршу м’ясні вироби виходять більш сухими, ніж зі шматочків м’яса. Щоб ковбаски вийшли соковитими — в них, іноді, додають жир з курячих стегон. Жир краще дрібно-дрібно порубати ножем, або ж подрібнити в м’ясорубці. Рада №3: ​​використання в рецептурі коньяку. За рецептом ми використовуємо буряковий сік, щоб надати домашньої ковбаси рожевий відтінок. Безумовно, сильно сік м’ясо не скрасить, лише зробить його не таким білястим. Щоб якось підсилити результат і зробити рожевий колір більш насиченим — разом з соком додайте в м’ясо 2-3 ч. Л. алкоголю (горілки, коньяку або спирту).

Ну тільки в тому випадку, якщо ваш домашній продукт не їстимуть діти. Як бачите, немає нічого надскладного в приготуванні такого ласощі, як варена ковбаса в домашніх умовах. Зробити продукт досить просто, якщо мати навички та необхідні рекомендації з приготування. Користуйтеся нашими простими порадами і нехай ваші домашні курячі ковбаски виходять смачніше, ніж на будь-якому м’ясокомбінаті. Have fun: прикольні ігри для тебе та твого бойфренда. Не знаєш, чим зайнятися під час карантину? Небанальний та цікавий варіант — ігри для двох. Люкс ФМ підкине кілька ідей, у що пограти вдома удвох із коханим. Знаємо-знаємо, якщо не вигадати собі заняття, то вдома може бути дуже нудно. Навіть з коханою половинкою. Але від тотальної хвилі поганого настрою вас врятують домашні ігри для двох, які не вимагають ніяких додаткових фішок, крім твоєї уяви, креативу і самоіронії. Лови підбірку, яка зробить вільний час веселішим!

Весела гра, яка повністю залежить від вашої уяви. Головне завдання — вигадати якнайсмішнішу задачу для твоєї половинки. Наприклад, поставити улюблене печиво на чоло і перемістити його до рота без допомоги рук. Поки коханий чи кохана старається з усіх сил, ти засікаєш одну хвилину на виконання на таймері. О, ця гра — це крута можливість змусити партнера відповісти на всі ті питання, яких він уникав. Ставте питання по черзі, наприклад: «Я ніколи не купався голяка». Той з вас, хто хоч раз робив подібне, п’є один шот, інший — лише один ковток. На завершення цієї гри ви точно будете впевнені, що весело провели час. У цю гру можна грати де завгодно. Один з вас загадує ім’я селебріті або предмет з певної групи (обирай будь-яку категорію), а інший — ставить 21 питання, щоб відгадати задумане. Дозволяється відповідати лише «так» або «ні». Гра американських пенсіонерів є практично у кожного. Тільки замість того, щоб грати як зазвичай, домовтесь, що складатимете лише романтичні слова. Це класика, яка не старіє. Старайтесь дивиться в очі один одному, не моргаючи. Блеф і підморгування ніхто не забороняє. А той, хто програє, в якості покарання, точно повинен солодко поцілувати половинку. Ще одна знаменита гра, в яку можна грати вдвох із хлопцем. Новоспечені парочки можуть починати з легких питань, а ті, хто разом довго — грати по-брудному. Став будь-яке питання про себе, а твій бойфренд обирає альтернативу — правду або виконання твого смішного бажання. Хочеш дізнатися щось новеньке про любов свого життя? Тоді цей варіант точно для тебе. Гра передбачає, що людина говорить про себе три речі, з яких дві повинні бути правдою, а третя — брехнею.

Інший гравець має здогадатися, де зарита відверта неправда. Попереджаємо, відкриттів може бути дуже багато. Якщо тобі нудно сидіти вдома і дивитися на розкидані шкарпетки коханого або просто захотілось розважитись, пограй з ним в «тепло-холодно», заховавши будь-який цінний предмет. Купа шкарпеток теж підійде, повір. Комп’ютерні ігри розпалять між вами конкуренцію і підкинуть адреналіну. Тільки знайдіть таку, що буде цікава обом, і рубайтеся до переможного кінця. Хочеш показати нарешті бойфренду вокальний талант? Не стримуй себе. Але замість сольного виступу, від якого млітимуть вуха сусідів, зробіть вокальний батл: один з вас починає, співаючи рядок пісні, а інший має підключити креатив і закінчити пісню, щоб останнє слово було початком його рядка. І так по черзі. Ця гра класно протестить вашу довіру і цілком може перетворитись в прелюдію. Зав’яжи коханому очі і запропонуй відгадати продукти, які він дегустує. Та хто сказав, що не можна махлювати?

Незвично наріж полуницю, або з’єднай шоколад із чіпсами. Серед твоїх запасів точно є те, що він не зможе розпізнати. Mad Libs — це гра з утворення словосполучень. Один гравець пише історію, в якій пропускає частину слів, а інший має заповнити пробіли, щоб вийшло кумедно й смішно. Якщо лінь вигадувати, можна скачати в інтернеті готову книгу Mad Libs. Як зробити домашню ковбасу. На жаль, ковбасні вироби, які продаються в наших магазинах часто розчаровують. Інша справа домашня. Приготувавши її своїми руками, ви впевнені в її якості. Але цей процес трудомісткий. Та й не кожен знає, як приготувати домашню ковбасу. Тому, сьогодні ми з вами поділимося кращими рецептами, які допоможуть вам зробити цей продукт у себе на кухні. Зміст: Домашня ковбаса в духовці. Приготування домашньої ковбаси в духовці – відмінний варіант для тих, хто любить приємний аромат і рум’яну скоринку, але не любить смажити продукти. Незвичайний татарський рецепт ковбасок, званих тутирма, оцінить по достоїнству кожен любитель ковбасних виробів. Готуються вони в такий спосіб. Гречка – 60 грамів. Яловичина, конина або м’ясо барана – 600 грамів. Свинячі кишки. Молоко – 150 мл. Цибулина – 1 шт. Яйце куряче – 1 шт. Суміш з перцю меленого – півтори ч. ложки. Сіль – 2 ч. Порошок з сушеного часнику – 1 ч. ложка. Зваріть крупу гречки до стану напівготовності і дайте охолонути. Промийте кишки з зовнішньої і внутрішньої сторони. При необхідності очистіть. Цибулину очистіть від лушпиння і розріжте на 2 половинки. Одну половинку відкладіть.

За допомогою м’ясорубки подрібніть м’ясо і половинку цибулини в фарш. Вбийте в фарш куряче яйце, посоліть, додайте перець і порошок з сушеного часнику. Ретельно перемішайте. Влийте молоко і перемішайте.

Перемішувати фарш бажано близько 5 хвилин. Другу половинку цибулини дрібно нашаткувати і додати в фарш. Додайте гречку і перемішайте. Зверніть увагу, що отримана суміш повинна мати рідкувату консистенцію. Зав’яжіть один з кінців кишки і начинить її фаршем. Кожні сантиметрів десять необхідно перекрутити оболонку, щоб вийшла невелика ковбаска. Також стежте, що вони були наповнені не дуже туго, а були м’якими на дотик. Коли закінчите – зав’яжіть. За допомогою зубочистки (або голки) зробіть проколи в оболонці. Увімкніть духовку на 220 градусів і залиште її розігріватися. Візьміть форму, придатну для випікання в духовці, і викладіть в неї ковбаски. Також налийте на дно форми трохи води. Вона повинна покривати одну третину висоти ковбасок. Відправте їх запікатися до появи рум’яної поверхні. Це займає в середньому півгодини. В залежності від уподобань, подавайте ковбаски тутирма в гарячому або охолодженому вигляді.

Також, при бажанні молоко в рецептурі можна замінити м’ясним бульйоном. Свинина – 1 кг і 300 грамів.

Сало – 300 грамів.

Кишки. Часник – 4 часточки. Цибулина – 2 шт. Бренді – 2,5 ст. Сіль. Мускатний горіх. Кмин. Перець чорний мелений. Лист лавра. Змішайте в теплій воді ст. ложку солі і соди. Замочить в ній кишки хвилин на 30.

Після – промийте їх і видаліть з кишок жир. За допомогою струменя води виверніть кишки. Після – покладіть в солону воду і на час відставте в сторону.

М’ясо і сало промийте та висушіть паперовими рушниками. Кожен з цих інгредієнтів розділіть на половинки. Почистіть цибулини. Першу половину м’яса з салом і 1 цибулину перемолоти за допомогою м’ясорубки. Додайте трохи мускатного горіха. Перемішайте. Другу половину м’яса з салом за допомогою ножа потрібно дрібно подрібнити. Другу цибулину дрібно нашаткувати. Візьміть сковороду, розігрійте її і налийте туди олію рослинну. Підсмажте цибулю на сковороді. Викладіть туди ж м’ясо з салом і продовжуйте жарку. Скоринка на м’ясі і салі не повинна утворитися. Вимкніть і дайте охолонути. Кмин необхідно подрібнити. Часточки потрібно почистити.

Викладіть в фарш підсмажені м’ясо, сало і цибулю. Додайте спеції. Налийте бренді (або коньяк). Подрібніть туди часточки за допомогою преса для часнику. Перемішайте отриману суміш і дайте їй постояти близько 30 хвилин. Дістаньте кишки з води і наріжте на шматки завдовжки в 1 метр. З одного кінця їх потрібно зав’язати ниткою. Начинить їх фаршем. В процесі стежте, щоб не утворювалися порожнечі з повітрям. Також, важливо наповнювати кишки не надто туго. Вони повинні бути м’якими на дотик. Зав’яжіть другий кінець ниткою. В оболонці за допомогою зубочистки (або голки) зробити проколи. Відстань між ними – близько 7 см. Візьміть рукав для запікання і покладіть в нього ковбасу і листи лавра. Залиште полежати так близько години. Увімкніть духовку на 200 градусів і розігрійте її. Відправте випікатися в духовку. Через 40 хвилин рукав переверніть. Знизьте температуру в духовці до 175 градусів і випікайте блюдо ще хвилин 30. Як варити домашню ковбасу. Багато хто віддає перевагу вареної домашньої ковбаси.

Адже вона, на відміну від смаженої або запеченої, володіє більш ніжним смаком і менш яскравим ароматом. Але в процесі приготування багато хто стикається з тим, що не знають, як і скільки варити домашню ковбасу. Відповідь на це питання може бути різною. Адже час залежить від м’яса, яке було використано: Найшвидша в варінні домашня ковбаса та, в фарш якої було використано м’ясо птиці (наприклад, курка). Чекаєте, коли закипить вода і варіть її максимум хвилин 35. Але не менше півгодини. Найбільшу кількість часу ви витратите на ковбасу з яловичого фаршу. Коли вода закипить, засічіть час. Середній варіант за часом варіння – домашня ковбаса, зроблена зі свинячого м’яса. Її можна виймати з каструлі через 45 хвилин, після закипання води. Нижче, ми поділилися з вами рецептом домашньої вареної свинячо-яловичої ковбаси. Він цікавий тим, що в рецептурі не використовуються кишки домашньої худоби в якості оболонки.

Замість них – шкурка від сала і харчова плівка. Нежирна яловичина – 300 грамів. Нежирна свинина – 400 грамів. Сало – 200 грамів. Часник – 3 зубчики. Перець чорний мелений – ч.

Перець червоний мелений. Вода – 2 з половиною літра. Хмелі-сунелі. Сушена паприка. Коріандр.

З сала зрізати шкірку і на час прибираємо її. Розділити сало і м’ясо на 2 половини. Першу частину подрібніть за допомогою м’ясорубки. Другу – дрібно наріжте. Змішайте все разом. Часточки почистити і натерти на дрібній тертці. Додати в фарш. Також покладіть в фарш сіль і спеції за смаком. Влити туди ж близько 100 мл води і перемішайте.

На стіл покладіть зрізану шкірку з сала. Викладіть на її поверхню свинячо-яловичий фарш і скрутіть у формі ковбаси. Харчовою плівкою щільно замотайте батон, і зав’яжіть край ниткою. Тієї ж ниткою обмотайте поверхню ковбаси в плівці, щоб батон тримав форму. За допомогою зубочистки (або голки) зробіть в оболонці проколи. Візьміть каструлю, налийте в неї холодну воду і покладіть туди батон. Поставте каструлю на вогонь і чекаєте, коли закипить. Варити близько 2 годин. Витягніть варенку і почекайте, коли вона охолоне. Сховайте в холодильник годин на 7. Після цього, з батона можна зняти обмотку з нитки і харчову плівку. Домашня варенка готова! Якщо такий варіант оболонки не підходить вам за смаком, тобто альтернативний варіант. Начинить фаршем рукав для запікання, щільно обмотайте його плівкою і ниткою. Домашня ковбаса в кишці. Домашня ковбаса в кишці – традиційний спосіб приготування, який не втрачає своєї актуальності навіть в умовах сучасного світу. Такий продукт не тільки можна їсти без шкоди для здоров’я. Але також він не забруднює навколишнє середовище, як, наприклад, харчова плівка. Свиняча лопатка – 2 кілограми. Кишки свинячі. Несолоне хребтовое сало – півкілограма. Бренді – 2 – 5 ст. ложок Часник – головка. Сушений базилік. Сушений чебрець. Сушене орегано.

Коріандр мелений. Лопатку помийте, обсушіть паперовими рушниками і перевірте на наявність кісток або хрящів. Якщо знайшли – видаліть. Дрібно наріжте свинину. Або подрібніть за допомогою м’ясорубки. З сала зрізати шкірку.

Розділити шматок на 5 частин і відріжте одну – відкладіть в сторону на час. За допомогою ножа подрібніть сало дрібними шматочками. Їх розмір повинен бути менше в 2 рази, ніж у м’яса. Змішайте м’ясо і сало. Додайте у фарш сіль, перець, сушені трави і коріандр. Часник почистити. Часточки дрібно нарізати за допомогою ножа. Додайте у фарш і перемішайте. Налийте у фарш бренді (або коньяк) і перемішайте. Один з кінців кишки зав’яжить на вузлик (або ниткою бавовняною) і начинить фаршем ковбаски. Слідкуйте, щоб кишки були наповнені не дуже туго. Зав’яжить другий кінець. Покладіть в холодильник і залиште там годин на 5-10. Скрутіть кільцями і перев’яжіть ниткою. Візьміть зубочистку (або голку) і виконайте проколи в оболонці. Вони повинні розташовуватися по обидва боки на відстані 4 см один від одного. Огляньте на наявність пустот під оболонкою. У тих місцях також робить проколи, інакше там при термічній обробці утворюється розрив. Візьміть каструлю і налийте в неї воду. Покладіть на дно кільце ковбаси. Вода повинна повністю покривати поверхню оболонки. Нагрійте вміст каструлі до кипіння і варіть хвилини 4. Витягніть з каструлі і дайте охолонути на тарілці. Повторіть процес для інших кілець. Що залишився шматочок сала наріжте на шматочки. Розігрійте сковороду і викладіть в неї кубики сала. Смажити до тих пір, поки не отримаєте сухі шкварки. Видаліть шкварки, а розтоплений жир злийте в ємність і дайте охолонути. Увімкніть духовку на 240 градусів і залиште її розігріватися. Розтопленим жиром кімнатної температури змастити колечка. Викладіть їх в деко і відправте в духовку. Обов’язково періодично перевертайте ковбасу, щоб уникнути пригорання. Приблизно через годину (коли зарум’яниться) витягніть деко з кільцями з духовки. Домашня ковбаса на сковороді. Наступний наш рецепт – домашня ковбаса на сковороді. Приготувавши рум’яні ковбаски зі свинини, ви в результаті поласувати неймовірно смачним і ароматним блюдом. Філе свинячого окосту – 370 грамів. Сало – 120 грамів. Зернова гірчиця – 3 ст. Часник – 6 або 7 часточок. Сіль – 1,5 ч. Ложки. Помийте шматок м’яса і обсушить його. За допомогою ножа дрібно подрібнюємо м’ясо на шматочки. Розмір кубиків не повинен перевищувати половину сантиметра. За допомогою преса для часнику розчавіть зубчики в кашку. Часникову кашку змішайте з гірчицею, сіллю і перцем. Додати пряну суміш в подрібнене м’ясо і ретельно перемішати. Залишити охолоджуватися в холодильнику на ніч. На одному з кінців зав’яжіть вузлик. Встановіть на м’ясорубці спецнасадку і начинить ковбаски фаршем. Ковбаски повинні бути м’якими на дотик. В кінці зав’яжіть вузлик. Дайте їм трохи полежати (або підвісьте), щоб підсохла оболонка. Для кожної сторони необхідно близько 15 хвилин. Візьміть сковороду, розігрійте її і налийте на дно олію. Вогонь під сковородою повинен бути маленький. Викладіть ковбаски в сковорідку і обсмажить їх. Рецепт домашньої ковбаси, зробленої з м’яса курки, хоч і вимагає більшої кількості часу, ніж попередній. Але продукт вийде не менш смачним. Вам знадобиться наступне. Філе курки – півтора кілограма. Сіль – ч. Часник – 2 зубчики. Паприка. Промийте і обсушить паперовими рушниками сало і філе. Дрібно нарізати дольки. За допомогою м’ясорубки перемолоти сало і м’ясо курки в фарш. Додайте в суміш сіль, часник і спеції. Перемішайте фарш. Невеликими порціями почніть вливати молоко в фарш. Слідкуйте за консистенцією. Фарш не повинен вийти рідким. Якщо маса надто суха – додайте ще молока. Залиште фарш настоятися хвилин 15. Зав’яжить один з кінців кишки вузликом і наповніть її фаршем. Слідкуйте, щоб кишки були наповнені не дуже туго і були м’якими на дотик. Зав’яжіть вузлик. Відправити ковбасу в холодильник на 2 – 10 годин. Візьміть сковороду, розігрійте її і додайте олію. Обсмажте ковбасу на невеликому вогні.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

криптопро pdf 2 0 серийный номер

бізнес-курс англійської мови і.с.богацький н.м.дюканова 1998

уроки музыки для детей донотный период нотная грамота белованова маргарита евгеньевна

презентация на тему умови збереження психічного та фізичного здоровья дошкільників

dasan h660rw инструкция на русском