тести для учнів 9 і 11 класу на тему віл-снід

Відповіді до завдінь дпа з математики 2021 ранок 9 клас на віл-снід учнів і 9 для тему 11 класу тести англ мова 9 клас несві.

Тести з математики онлайн. ДПА з математики. 9 клас. Підсумковий тест з математики для підготовки до державної підсумкової атестації учнів 9 класу. Тест містить тільки завдання першої та другої частини збірника завдань для атестаційних письмових робіт з математики : для загальноосвіт. навч.

закл. 9-й кл. О.С. Істер, О.В. Єргіна. — Київ : Генеза 2015. — 32. : іл. 2.3 Координати і вектори в просторі. 10 клас. Школа ІКС. Математика, Частина ІІ. Розділ 3. Теми: Координати в просторі. Симетрія в просторі. Вектори в просторі. Кут між векторами.

Рівень стандарту. Відсоток. Знаходження відсотка від числа. Урок 1. Тест на перевірку засвоєння учнями 5 класів початкових знань відсотків. Рекомендується проводити в кінці першого уроку вивчення відсотків. Розрахований максимум на 10 хвилин. Середнє значення величин. Середнє арифметичне. Тест на превірку знань із даної теми містить 9 завдань. Перші 7 завдань на знаходження середнього арифметичного двох або трьох чисел. Кожне таке завдання оцінюється у один бал. Восьме завдання — задача на знаходження середнього значення. Оцінюється у два бали. 9 завдання — на знаходження середньої швидкості. Оцінюється у три бали. Поняття кола і круга. Геометрія 7 клас. Контрольна робота «Рівняння.

Розв’язування задач за допомогою рівнянь» Тест може бути використаний для проведення тематичного онлайн оцінювання з математики у 6 класі з теми «Рівняння.

Розв’язування задач за допомогою рівнянь». Рівняння. Основні властивості рівнянь. Тест з теми «Основні властивості рівнянь». Зміст тестових завдань відповідає новій програмі 11-річної школи з математики для учнів 6 класів. На виконання тесту відводиться 15 хвилин. Чотирикутники. Частина І. Повторення видів чотирикутників та їх найпростіших властивостей. Для підсумкового оцінювання в 9 класі (середній рівень) або підготовки до ЗНО. 2.2 Перпендикулярність прямих і площин. Математика, Частина 2. Розділ 2. Теми: Перпендикулярність прямої і площини. Перпендикуляр і похила. Три перпендикуляри.

Перпендикулярні площини. Геометрична прогресія. Формула n-го члена геометричної прогресії.

Алгебра Тест на перевірку означення геометричної прогресії, формули n-го члена геометричної прогресії та вміння застосовувати ці знання для розв’язування задач. Тест містить запитання на вписування числового значення та завдання на вибір однієї правильної відповіді. МНОГОКУТНИКИ. ПЛОЩА ПРЯМОКУТНИКА.

2.1 Відношення і пропорції. 6 клас. Математика, Тема 1. Відношення. Пропорції. Пряма і обернена пропорційність. Поділ числа у заданому відношенні. Коло, круг та їх елементи -1. Тест на властивості вписаних та описаних кіл та взаємного розміщення кіл. Можна використовувати для тематичного оцінювання або повторення (підготовка до ДПА та ЗНО). Середній рівень. Квадратні рівняння. Неповні квадратні рівняння. Формула коренів квадратного рівняння.

Тест на 10 завдань по даній темі для перевірки знань квадратних рівняннь, неповних квадратних рівнянь, знаходження дискримінанта та коренів квадратного рівняння. Задачі на відсотки. Застосування похідної. Тест на перевірку вміння застосовувати похідну для дослідження функцій: зростання, спадання функції; екстремуми функції;найбільше і найменше значення функції на відрізку. Використовувати для перевірки знань з теми. Частина ІІ.

Повторення основних властивостей чотирикутників. Для підготовки до ЗНО (11 клас) та ДПА (9 клаc). Можна використовувати для перевірки знань при вивченні теми у 8 класі. Достатній рівень. Декартова система координат у просторі. Координати точки.

Відстань між точками.

Тест перевіряє засвоєння поняття координати точки у просторі, вміння визначати положення точки у просторі за допомогою декартової системи координат, навички обчислення відстані між точками, координат середини відрізка. Використовувати як перевірну роботу з теми. Коло. Взаємне розміщення двох кіл. Властивості дотичної до кола. Круг. Тест на 12 завдань, 5 з яких на вибір однієї правильної відповіді, сім на обчислення. Тест бажано проходити після вивчення властивості дотичної до кола. Перевірка таблиці множення. Розраховано на учнів початкової школи для перевірки знань таблиці множення, рекомендовано для учнів 4-го класу при підготовці до 5 класу. Ймовірність випадкової події. Комбінаторика. 6 клас, математика. Прямі та площини в просторі. Тест для проведення підсумкового оцінювання, повторення та підготовки до ЗНО, який перевіряє знання означень, теорем та просторове мислення. 3.1 Дії І ст. з раціональними числами. Додатні і від’ємні числа. Порівняння раціональних чисел. Додавання і віднімання раціональних чисел. Теорема Вієта. Тест на 9 завдань по даній темі для перевірки знань зведених квадратних рівняннь, вміння використовувати теорему, обернену до теореми Вієта, для знаходження коренів квадратного рівняння. Контрольна робота «Многокутники. Площі многокутників» Тест може бути використаний для проведення тематичного онлайн оцінювання з геометрії у 8 класі з теми «Многокутники. Площі многокутників». Зведення подібних доданків. Розкриття дужок. Винесення спільного множника за дужки. Математика Тема: Мета тесту: перевірити вміння учнів розкривати дужки. Завдання тесту відповідають навчальній програмі з математики для 6-го класу загальноосвітніх навчальних закладів. Контрольна робота «Коло, круг, геометричні побудови» Тест може бути використаний для проведення тематичного онлайн оцінювання з геометрії у 7 класі з теми «Коло, круг. Геометричні побудови». Перетворення графіків функцій.

Алгебра Координатна площина. Даний тест містить 10 питань на вибір відповіді та одне запитання на вписування координат точок, що зображені на рисунку. Тест складений для учнів 6 класу української школи. Знаходження числа за його відсотком. Відсоткові розрахунки. Алгебра Тест на дану тему розрахований на учнів 9 класу. Тест містить одну задачу на вибір правильної відповіді, одну задачу на вписування числа та 8 задач на вписування відповіді в задане поле. Дві задачі оцінені по два бала, інші по одному балу.Оцінка виставляється по кількості правильних відповідей. Трикутники та їх елементи. 1.2 Тригонометрія. Арифметична прогресія. Формула n-го члена арифметичної прогресії. Алгебра 1.2 Елементи теорії ймовірностей і математичної статистики. 11 клас. Алгебра Комбінаторні правила суми і добутку. Перестановки. Розміщення. Комбінації. Елементи теорії ймовірностей і математичної статистики. ПЕРЕВІРКА ТАБЛИЦІ МНОЖЕННЯ на 2, 3, 4, 5.

Тест підходить як для тренування при вивченні таблиці множення, так і для перевірки вже вивченої таблички. Може бути використаний і учнями молодших класів, і в 5 класі для повторення та перевірки засвоєних в молодшій школі знань таблички множення. 1.1 Нерівності. 6 клас «Розв’язування задач за допомогою рівнянь» Лінійна функція. Алгебра 7 клас. Множення десяткових дробів. Тест-контроль знань учнів 5 класу теми «Множення десяткових дробів» дає можливість перевірити знання учнів на множення десяткових дробів не тільки учнів 5 класу. Тема : Трикутник. Даний тест формує вміння визначати вид трикутника, знаходити периметр трикутника та використовувати нерівність сторін трикутника. Ділення десяткових дробів. Математика 5 клас. ЛІНІЙНІ РІВНЯННЯ 7 КЛАС. Множення раціональних чисел. Тест на перевірку знань правил множення раціональних чисел.

Завдань 8. Чотири з них оцінюються в один бал, 4 інших — два бали. Всього 12 балів. Ірраціональні вирази. М_5.3.1 ЗНАХОДЖЕННЯ ВІДСОТКІВ ВІД ЧИСЛА. 18v1. Функції (7 КЛАС) Даний тест спрямований на перевірку знань з теми «Функції» та розрахований для учнів 7-го класу та тих, хто готується до ДПА чи ЗНО. 1.3 Похідна та її застосування. Математика, Теми: Похідна степеневої функції.

Похідні тригонометричних функцій. Найбільше і найменше значення функції. Читання графіків залежностей між величинами. Модуль вектора. Координати вектора. Геометрія Готуємось до ЗНО.

Тема 1: Вирази та їх перетворення. Тест призначений для підготовки учнів 11 класу до ЗНО з математики. Містить 12 тестових питань з вибором однієї правильної відповіді, за кожну правильну відповідь нараховується 1 бал.

Ще є 3 питання на встановлення відповідності, за кожну правильно встановлену пару нараховується 1 бал та 6 питань по 2 бали з введенням відповіді. Сума перших n членів арифметичної прогресії. Алгебра Тест-перевірка знань даної теми. Складається з 8 питань, одне з них на вибір декількох правильних відповідей, інші — на вписування відповіді у вигляді числа. Паралельність площин. Геометрія Текст на перевірку ознак і властивостей паралельних площин. Тест містить 10 запитань на вибір правильної відповіді та одне завдання на обчислення.

Завдання на обчислення оцінюється двома балами, інші — 1 бал. Коло, круг та їх елементи -2. Завдання на використання властивостей хорд, дотичних, центральних та вписаних кутів. Для систематизації та узагальнення знань, підготовки до ДПА та ЗНО. Задачі на всі дії з десятковими дробами. Об’єми тіл. Площі поверхонь тіл обертання. Тестове завдання з геометрії 11 класу рівня стандарт для перевірки знань учнів по темі «Площі поверхонь тіл обертання» Елементарні функції. Підсумковий тест з алгебри. Математика, Алгебра. Розділи: Показникова і логарифмічна функції. Елементи теорії ймовірності і математичної статистики. Академічний рівень. ЗНО математика(підготовка) Елементи теорії ймовірностей та математичної статистики (11 клас) Тест може бути використаний для проведення тематичного онлайн оцінювання з алгебри у 11 класі з теми «Елементи теорії ймовірностей та математичної статистики». Множення і ділення з числами 0, 1, 10, 100. Математика-9: ДПА. Підсумковий тест з математики для підготовки до державної підсумкової атестації учнів 9 класу.Тест містить тільки завдання першої (тестової) частини збірника ДПА-2017, а тому ваша оцінка «11» за цей тест, насправді, відповідає реальній оцінці «6» за виконання перших 12 завдань на ДПА. Врахуйте це при оцінці своєї готовності до ДПА з математики! Тест і літератури 9 контродь гдз клас укр з мови. Зміст до укр літератури Зміст до укр мови Сторінка 44-45 Сторінка 46-47 Сторінка 48-49 Сторінка 50-51. Сторінка 52. Комментарии для сайта Cackle. Інші ГДЗ для 9 класу. Німецька мова 9 клас Сидоренко — Робочий Зошит. Тест-контроль українська мова та література Фізика (Сиротюк) Українська мова (Пентилюк, Гайдаєнко, Ляшкевич, Омельчук) Робочий зошит з біології 9 клас Котик. © 2014-2020 Гдз до підручників і робочих зошитів, готові домашні завдання, решебник, розв’язані задачі та вправи для 1-11 класів. ГДЗ: Готові домашні завдання.

Ukrdz.in.ua – найкращий сайт з готовими домашніми завданнями. Дивитись онлайн та читати відповіді до підручника Тест-контроль Українська мова та література 9 клас Ламанова.В., Черсунова Н.І. Щоб подивитися відповіді, наведіть курсор на документ і перекрутіть коліщатком миші вниз-вгору. Дивитись відповідь: ← Назад. Вперед →. Дивитись інші ГДЗ онлайн: Українська мова 9 клас Єрмоленко 2017. Зошит для контролю Геометрія 9 клас Биченкова 2017. Українська мова 9 клас Ворон 2017. Зошит для самостійних та тематичних контрольних робіт Геометрія 9 клас Істер 2017. Алгебра 9 клас Мерзляк, Полонський 2017 (поглиблене вивчення). Залишити відповідь Скасувати відпові. Адже тепер ГДЗ Українська мова 9 клас.В. Ламанова, Н.І. Черсунова Тест-контроль можна подивитись і у школі також. Як? Дуже просто. Просто заходьте зі свого мобільного телефону до нашого сайту та безкоштовно і без реєстрації дивіться відповіді до кожного варіанту. Тепер перевірити свої знання кожен учень зможе як вдома, так і у шкільному класі. Готові домашні завдання допоможуть пересвідчитись у кожній відповіді з української мови.

Навчайся з користю разом з нами. Чекаємо Вас на нашому сайті! Ткачук 9 класс укр мова ГДЗ где? ncherdakova10. 19:57. Користувацький пошук. Українська мова і література 9 клас Тест-контроль. ГДЗ 9 клас Українська мова. 1. А такі предмети як українська мова і література є обов’язковими для проходження по них атестації.

Тому потрібно добре вивчати ці предмети як в дев’ятому класі так і в попередніх. Для цього і існують ГДЗ, що містяться на нашому сайті. Ось, наприклад, відповіді до Вони допопожуть підготуватись до уроків, та і разом до атестації. Окрім цього ГДЗ, нагш сайт має ще ряд інших по цих предметах. І все це в режимі онлайн цілодобово. Готова домашня робота з української мови для 9 класу. Рішення та відповіді до тест-контролю з української мови для 9 класуВ. Черсунова. 2010 рік. Проблема з готовим домашнім завданням?. Наприклад, на цій сторінці нашого сайту представлені популярні у дев’ятикласників відповіді до тест-контролю з української мови та літератури 9 класДаний посібник розроблений у вигляді розв’язків з української мови, дозволяє якісно і оперативно виконувати завдання вдома, отримуючи за них гарні оцінки в класі, і приділяючи більше часу іншим дисциплінамДомашні завдання▾3 клас▾Англійська мова Інформатика Математика Німецька мова Російська мова Українська моваАнглійська мова Інформатика Математика Німецька мова Природознавство Російська мова Українська література Українська мова Французька мова6 клас▾ГДЗ (відповіді) 9 клас Українська література Паращич (зошит для контролю навчальних досягнень)Паращич ВВидавництво: Ранок Рік: 2017Завантажити контрольні роботи з української літератури за 9 клас ✅ Безкоштовно на сайті «На Урок»Багато корисних матеріалів для вчителів та репетиторівДо підручника Українська література 9 клас (Слоньовська ОВ., Мафтин Н.В., Вівчарик Н.М., Курінна Н.С., Шевчук ЛТ.) docКонтрольна робота «Українська література доби Ренесансу і доби БарокоІсторично-мемуарна прозаТворчість ГСковороди” (різнорівневі завдання)Українська література, 9 клас, Контрольні роботиДодав(-ла) Малиш ЮІТакі предмети як українська мова і література учні вивчають протягом всього навчального процесуІ для учнів на шляху досконалого вивчення будуть зустрічатися різні проблеми і непорозумінняАле для їх вирішення учням необхідно використовувати не різні довідники, а якісний посібникТому, наш сайт підготував посібник Тестові завдання з української мови та літератури 9 клас ТВНікішина, ООЧупринін, який містить в собі типові завдання, які чекають учнів на уроках, контрольних і самостійних робіт, тощоТому, використовуйте представлений посібник на нашому сайті в режимі онлайн абсолютно безкоштовно і без реєстраціїЗагрузкаГотові домашні завдання — гдз Українська мова і література 9 клас Тест-контроль доступне онлайн тільки на сайті GDZUA.ORG Вирішення домашнього завдання з предмету Українська Мова Рідна мова — 9 Клас стало набагато простішимВідтепер щоб перевірити рівень власних знань з Українська мова і література 9 клас Тест-контроль, можна просто скористатись даним електронним посібником і звірити правильність розв’язання завданняВам більше не доведеться витрачати кошти на купівлю книжок з ГДЗ просто скористайтесь вище вказаним електронним посібником з ГДЗ онлайн і не завдавайте собі зайвого клопоГоловна » Готові домашні завдання » 9 клас » Українська мова » ГДЗ Користуючись ГДЗ ви не тільки зможете вчасно та швидко виконувати домашні заданняВи також легко зможете наздогнати шкільну програму, згадати забуте за попередні класи та підвищити рівень і якість набутих знаньУспішно здати перші екзамени та самореалізувати свою особистість багато значить для кожного учняУкраїнська мова і література 9 клас Тест-контроль на gdzonline.com.ua допоможе вам в цьомуНавіть вчителі будуть раді т✅ ГДЗ (домашні завдання) 9 клас Українська література – готові відповіді на усі вправи та задачі з підручників та робочих зошитів онлайн за новою програмоюНа нашому сайті серед посібників розділу ГДЗ 11 клас укрліт ви знайдете відповіді до тест-контролю і робочого зошита з цього предметуПеревіряйте власні знання і будьте певні у своїх відповідяхБажаємо Вам успіхів у навчанні!

ГДЗ 9 клас Українська література — готові домашні завданняУкраїнська мова і література 9 класЗошит+безкоштовний додатокВТихошаПодробная информация о товаре/услуге и поставщикеЦена и условия поставкиЗошит містить завдання у тестовій формі, на відповідність, послідовність та відкритого типу для поточного та тематичного контролю знань учнів на уроках української мови та літературиНавчальне видання допоможе вчителеві здійснювати ефективний контроль над засвоєнням учнями навчального матеріалу, а учневі — зорієнтуватися у завданнях тестового характеру та набути навичок швидкого їх вирішенняНазва предмету: Українська літератураАвтор: СВитвицькаВидавництво: Тернопіль, «Підручники і Посібники»Кількість сторінок: 96Державна підсумкова атестаціяГотуємось до ДПА 2020 рокуРозв’язник завдань, відповіді на підсумкові контрольні роботи Українська література 9 клас Світлана Витвицька (20 варіантів контрольних робіт) читати онлайн Тест-контроль Українська мова 9 класНазва: Тест-контроль Українська мова та літератураАвтори: Ламанова СВ., Черсунова НІМова: УкраїнськаПосібник складено відповідно до чинної програми та підручника Ламанова СВ., Черсунова НІ«Тест-контроль Українська мова та література 9 клас» для загальноосвітніх навчальних закладівЧитати онлайн: ГДЗ (Відповіді, решебник) Тест-контроль Українська мова та література 9 клас Ламанова СВ., Черсунова НІПредыдущая статьяГДЗ (Відповіді, решебник) Тест-контроль Біологія 9 класСледующая статьяГДЗ (Відповіді, решебник) Біологія 9 клас Комплексний зошит КотикalinkaСхожие статьи больше от автора- Українська мова 9 клас -.ВЗаболотний — Підручник для 9 класу загальнонавчальних закладівПідручники укр.моваГДЗ з укр.мовиВсі предметиПідручники онлайнТестові завдання на с71-731 б; 2 г; 3 б; 4 — 1В, 2 а, 3 д, 4 б; 5 — 1Г, 2 д, 3 б, 4 а; 6 б; 7 а; 8 вТестові завдання на с129-131 а; 2 в; 3 в; 4 а; 5 — 1 б, 2 в, 3 г; 6 б; 7 г; 8 бТестові завдання на с161-162Сайт вчителя української мови та літературиПоиск по сайтуГлавная страницаКонтрольні роботи 9 класПрезентації до уроківУкраїнська мова6 класКалендарне плануванняКонтрольна робота №1 укр.літ 9 клас.docx(23k)Елена Пащенко Українська література9-11 класи: завдання, відповіді тестові завдання для всіх уроківФормат wordКонспекти уроків української літератури на сайті «Шкільне життя» Завантажити: Тести: Українська література9-11 класи: завдання, відповіді(Розмір: 562.8 KB, Завантажень: 15533)Українська література9-11 класи: завдання, відповіді тестові завдання для всіх уроківФормат wordКонспекти уроків української літератури на сайті «Шкільне життя»Завантажити: Тести: Українська література9-11 класи: завдання, відповіді. гдз тест контродь з укр мови і літератури гдз тест контродь з укр мови і літератури . Теми проектів з математики. На цій сторінці представлений загальний список тем дослідних робіт з математики для 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 та 11 класу, перейти до яких можна за посиланнями і далі на сторінках вибрати найбільш підходящу до рівня знань та умінь дитини тему навчального проекту. Зі списка запропоновних на цій сторінці тем учень початкової школи, 5 класу, 6 класу, 7 класу, 8 класу, 9 класу, 10 класу або 11 класу зможе підібрати актуальну тему навчального проекту з математики та здійснити самостійну учнівську дослідницьку діяльність. Наведені нижче теми дослідницьких робіт з математики можна брати за основу, доповнювати і змінювати в залежності від рівня знань та вподобань дитини. Теми проектів з математики: Теми дослідницьких робіт з математики: Теми творчих проектів з математики. За даними темами математичних проектів передбачається створення учнями простих математичних довідників, словників, збірників математичних завдань, навчальних посібників, дидактичних матеріалів та тестів з математики, електронних посібників, сайтів, презентацій, програм, математичних конкурсів, ігор і казок. Створення збірників математичних завдань. Теми творчих робіт з математики на створення задачників та збірників розв’язань математичних завдань: Задачник з математики «Цікаві факти з життя тварин» Задачник з математики «Ще раз про відсотки» Задачник «Математика і географія» Математичний збірник «Герої улюблених казок у світі математики» Математичний збірник завдань з ілюстраціями «Жива математика» Збірник розв’язань завдань з математики для учнів 1-3-х класів Збірка «Комбінаторні завдання» Збірка «Симетрія навколо нас» Збірка «Софізми» Збірка «Старовинні і казкові завдання» і деякі їх рішення Збірка завдань з математики для учнів 5-го класу по темі «Дії з десятковими дробами». Збірка завдань «Морські мешканці» Збірка завдань «Відсотки на всі сто»! Збірка завдань на рух Збірка завдань на тему «Рух», які розв’язуються за допомогою графіку лінійної функції. Збірка завдань з математики для 5-7-х класів «Спорт» Збірка завдань з математики (з використанням варіативної частини) Збірка завдань з математики для 6-го класу. Мій рідний край Збірка завдань з математики для учнів 5-6-х класів, з використанням краєзнавчого матеріалу. Збірка завдань з теми «Відсотки» Збірка інтерактивних завдань Збірка логічних завдань з математики Збірка математичних завдань екологічної спрямованості. Збірка математичних завдань-загадок. Створення математичних довідників і словників.

Теми творчих робіт на розробку математичних довідників і словників: Довідник основних відомостей з планіметрії і його застосування в усних завданнях. Довідник термінів з геометрії для учнів 7-го класу. Довідник з тіл обертання Словник математичних термінів. Створення навчальних посібників з математики. Теми творчих проектів на розробку навчальних посібників з математики: Навчальний посібник з математики для 5-го класу «Дії з десятковими дробами». Наочний посібник з математики «Об’єм прямокутного паралелепіпеда» Наочний посібник «Симетрія» Посібник з математики «Подільність чисел» Посібник для учнів 5-го і 6-го класів «Проміле і відсотки». Додатки інтеграла Робочий зошит з математики для 5-го класу з креативними завданнями Створення брошури «Альбом кривих». Створення навчального матеріалу з теорії вірогідності. Самовчитель розв’язання нерівностей першого і другого ступеня з параметрами за певної умови. Розробка дидактичних матеріалів з математики. Теми математичних проектів на розробку дидактичних матеріалів з математики: Дидактичний матеріал з теми «Переріз многогранників». Математичні картки для учнів 1-2-х класів. Розробка індивідуальних завдань для уроків алгебри при вивченні лінійної функції. Творчі завдання для учнів початкової школи на уроках математики. Творчі завдання з математики Творчі знахідки з математики. Розробка тестів з математики.

Творчі проекти на розробку тестів з математики: Створення тесту на тему «Відсотки» за допомогою електронних таблиць. Тестові завдання для учнів 8-х класів. Тест з геометрії Тест з темі «Рівняння кола» Тест з традиційних позиційних систем числення. Тести на уроках математики в 7-му класі Тести з геометрії Тести з математикі Тести з теми «Лінійні рівняння» Тести з теми «Лінійна функція» Тести з тригонометрії Тест на спрощення виразів в математиці. Створення електронних посібників, програм і сайтів з математики. Теми творчих проектів на розробку електронних посібників, програм і сайтів з математики Математичні тренажери Мультимедійні презентації — тренажер до уроку математики. Мультимедійний тренажер з математики «Завдання на рух». Сайт «Жінки-математики» Створення навчального диска на тему «Геометричні фігури». Електронний наочний посібник «Симетрія» Навчально-тестуюча програма «Геометрія» Електронна математична газета «Велика перерва». Електронна шпаргалка на тему «Функції і графіки». Електронна енциклопедія «Число Пі» Електронний посібник «Графічне зображення функціональних залежностей без використання апарату математичного аналізу». Електронний посібник з геометрії для 7-9-х класів Електронний посібник із стереометрії для 10-го класу. Електронний практичний посібник з математики і інформатики «Велич числа». Електронний довідковий посібник для учнів 8-9-х класів.

Електронний навчальний посібник «Рівняння» Електронний навчальний посібник з геометрії «Ознаки рівності трикутників» Електронні таблиці як засіб виконання перетворень графіків. Електронні тести з алгебри Електронний музей математики. Електронна збірка завдань з математики для 5-го класу на тему «Дії з натуральними числами». Електронний тренажер на тему «Похідна і її застосування». Електронний підручник «У світі функцій» Електронний підручник «Дроби у математиці». Електронний підручник «Модуль» Електронний підручник «Мої перші числа» Електронний підручник «Системи числення» Електронний підручник «Історія, докази та значення теореми Піфагора». Математичний довідник «Електронний товариш». Створення фільмів з математики. Теми творчих робіт на створення навчальних фільмів з математики: Навчальний фільм «Що таке симетрія»? Навчальний фільм «У світі функцій» Навчальний фільм «Теорема Піфагора» Розробка математичних конкурсів, ігор і казок. Теми творчих проектів на розробку математичних конкурсів, ігор та казок: Збірка завдань з казковим сюжетом для учнів початкової школи «Казкові завдання». Казка про країну чисел Казка про те, як Нуль довів свою важливість. Казка з математики «Хитрі відсотки».

Казка із задачками Казка-анімація про Одиницю. Казкові пригоди у веселих математичних завданнях. Математичний конкурс «Порахуймо»! Математичний матч Математичне «Поле чудес» на тему «Інтеграл» Розробка гри «Математичний бій» в 5-му класі. Розробка та проведення позакласних заходів з математики. Теми творчих проектів на розробку позакласних заходів з математики: Позакласний захід для учнів 5-го класу «Її величність Математика». Позакласний захід для учнів 6-х класів «Математична карусель». Позакласний захід для учнів 8-х класів з математики «Врятуй Діда Мороза за 60 хвилин». Позакласний захід з математики — Гра «Сто до одного». Категорія «Новини шкільної освіти» МОЗ оновило карантинні зони (станом на 16.04.2021р.) Міністерство охорони здоров’я оновило розподіл на карантинні зони: лише три області залишаються на “жовтому” рівні. Про це свідчать дані, оприлюднені на сайті МОЗ 16 квітня. В “жовтій” зоні поки що лише три області: Херсонська, Івано-Франківска та Закарпатська. Останні два регіони вийшли з “червоного” рівня, де перебували півтора місяця. Суворі обмеження діють у 13 “червоних” регіонах: Київ, Житомирська, Запорізька, … Вимоги до діяльності ліцею та надання освіти дітям на тривалому лікуванні – ВР ухвалила законопроєкт про ліцеї. Сьогодні, 13 квітня 2021 року, Верховною Радою в першому читанні ухвалено законопроєкт № 4629-1 щодо вдосконалення механізмів формування мережі ліцеїв для запровадження якісної профільної середньої освіти. Своєю чергою МОН пропонує додаткові зміни до другого читання, передає МОН. Законопроєкт визначає нові вимоги до започаткування та провадження освітньої діяльності комунального ліцею, виконання яких має забезпечити засновник. Документ передбачає, … Верховна Рада звільнила випускників від обов’язкової ДПА у формі ЗНО. Верховна Рада ухвалила в цілому законопроєкт щодо окремих питань завершення навчального року, який передбачає звільнення випускників повної середньої освіти від обов’язкового проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО. За відповідний законопроєкт під час позачергового засідання парламенту проголосувало 298 народних депутатів. Ухвалений закон встановлює, що здобувачі освіти, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти, будуть звільнені від … Рік дистанційного навчання: як змінилася ситуація. Уже минув рік, як навчальні заклади з невеликими перервами на офлайн навчання, працюють віддалено. Керівник Департаменту освіти та науки Львівської ОДА Олег Паска, дав коментар Гал-інфо, про те, яка ситуація з дистанційним навчанням зараз. Яка ситуація з підключенням шкіл до інтернету зараз? Ще станом на грудень 2019 року всі школи на Львівщині були підключені до … На дистанційному навчанні діти не вивчили майже нічого. Дослідження серед школярів у Нідердандах, де школи були закриті на карантин протягом 8-ми тижнів, виявило, що учні за цей час втратили знання. Школярі початкових класів не засвоїли майже нічого нового, навчаючись дистанційно. Особливо істотний регрес був відзначений в сім’ях з низьким рівнем освіти, встановили дослідники з Оксфорда, пише HighTech Plus з посиланням на Phys.org. Дослідження … Уряд хоче використати освітню субвенцію на інші потреби. Зранку 9 квітня, на сайті osvita.ua, з’явилось повідомлення про те, що профспілка працівників освіти і науки виступила проти ідеї використання коштів освітньої субвенції, які мають спрямовуватись на оплату праці вчителів, не за цільовим призначенням. Про це йдеться у повідомленні профспілки у відповідь на ініціативу, якою пропонується розширити напрями використання освітньої субвенції та її залишків у 2021 році … На платформі «Всеукраїнська школа онлайн» розпочав роботу «Кабінет учителя» На онлайн-платформі «Всеукраїнська школа онлайн» розпочав роботу інструмент «Кабінет учителя». За допомогою нього вчителі зможуть організовувати віртуальні класи та слідкувати за успішністю учнів. Крім того, оновлено дизайн платформи. Новий інструмент було презентовано сьогодні, 8 квітня 2021 року, під час тематичного вебінару. «Кабінет вчителя – це стратегічний крок для розвитку національної платформи “Всеукраїнська школа онлайн”. Наступний … У Києві запустили анкетування щодо якості дистанційного навчання. Для того, щоб визначити найбільш вразливі місця дистанційного навчання, КНП «Освітня агенція міста Києва» запустила анкетування щодо задоволеності навчальним процесом для вчителів, учнів та їхніх батьків.

Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський. «Особисто перевірив, як проходить дистанційне навчання у столиці. Такі онлайн-візити дали можливість поспілкуватися з директорами, почути їхні думки та виявити найскладніші … Рекомендації щодо організації освітнього процесу в травні для учнів 11-х класів (Київ) Для організації освітнього процесу для учнів 11-х класів у травні цього року, за умови вибору закладом освіти нових форматів навчання, рекомендуємо: попередньо обговорити такі зміни з учнями, їхніми батьками та вчителями (анкетування, опитування тощо); завершити вивчення нового матеріалу в 11-х класах з усіх предметів до кінця квітня (за необхідності внести корективи до календарних планів) та … На дистанційку потрібно переводити й 1-4 класи, адже шкільні аудиторії та коридори – це каталізатор пандемії, – лікарі про карантин. На дистанційний формат навчання необхідно переводити не лише учнів 5-11 класів, але й молодшу школу, переконані лікарі. У закладах освіти майже неможливо дотримуватися усіх необхідних протиепідемічних заходів, а тому існує загроза, що дитина принесе вірус у родину – де ризик інфікування набагато вищий ніж у будь-яких громадських місцях.

Дотримуватись карантинних вимог в шкільних класах і … Ерудит.нет. Змінено дату пробного ЗНО для учасників Києва та Миколаївщини. За рішенням Українського центру оцінювання якості освіти, з урахуванням продовження карантинних обмежень, пробне зовнішнє незалежне оцінювання в Києві та Миколаївській області відбудеться 15 травня. На Чернігівщині пробне тестування пройде 24 квітня, повідомляє МОН. Незалежно від дати пробного ЗНО для його учасників доступна можливість завантажити тестові зошити з будь-якого навчального предмета з переліку та пройти тестування вдома. Результати … МОЗ оновило карантинні зони (станом на 16.04.2021р.) Міністерство охорони здоров’я оновило розподіл на карантинні зони: лише три області залишаються на “жовтому” рівні. Суворі обмеження діють у 13 “червоних” регіонах: Київ, Житомирська, Запорізька, … ДПА з математики в 2020/21 році є необов’язковою. Верховна Рада ухвалила законопроєкт, що передбачає звільнення здобувачів повної середньої освіти від обов’язкового проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО. Згідно з нормами документа, здобувачі освіти, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти, звільняються від проходження державної підсумкової атестації через здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби. Відповідно, обов‘язковість державної підсумкової атестації випускників у … Вимоги до діяльності ліцею та надання освіти дітям на тривалому лікуванні – ВР ухвалила законопроєкт про ліцеї. Дослідження … Вшанування 35 річниці Чорнобильської трагедії в умовах карантину. Кожного року, у всіх загальноосвітніх навчальних закладх України, проводять заходи з нагоди Дня трагедії на Чорнобильській АЕС. Через пандемію коронавірусу, є ймовірність що цього року, 35 річниця трагедії на Чорнобильській АЕС буде відбуватися, як і минулого року в умовах карантину. Портал Ерудит.нет радить провести ряд виховних заходів для вшанування усіх потерпілих та ліквідаторів, за їх … Завдання, відповіді пробного ЗНО 2021 з фізики. Власні відповіді пробного ЗНО 2021 з фізики Бурого Андрія Романовича учителя математики та фізики, учителя-методиста ліцею №2 м. Дрогобич, доцента ДДПУ ім. І.Франка. Нагадаємо, на сайті Ерудит.нет Ви також можете переглянути завдання та відповіді із інших предметів пробного ЗНО 2021: математики, української мови і літератури, історії України, англійської мови, хімії, біології, географії та французької, іспанської, німецької мови. Обговорювати завдання, відповіді пробного … ЗНО 202Завдання, відповіді пробного ЗНО з математики. У суботу, 10 квітня 2021р. відбулось пробне ЗНО з математики. Цього року у тестуванні з математики є багато нововведень і відмінностей від ЗНО минулих років. Перше – ЗНО з математики є обов’язковим. Наступне нововведення – це те, що ЗНО з математики тепер стало дворівневим. Базовий рівень пишуть ті випускники, хто не планує вступати до ВНЗ. …

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

криптопро pdf 2 0 серийный номер

бізнес-курс англійської мови і.с.богацький н.м.дюканова 1998

уроки музыки для детей донотный период нотная грамота белованова маргарита евгеньевна

презентация на тему умови збереження психічного та фізичного здоровья дошкільників

dasan h660rw инструкция на русском